yanni Ιούλιος 11, 2016 #701 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2016 Και εγώ παθόν. Έβριζα τον firefox, είδα ότι το κάνει και στον Chrome. Έβριζα τον ΟΤΕ, θυμήθηκα ότι έχω βάλει τους DNS Servers της OpenDNS. Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Ιούλιος 11, 2016 #702 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2016 Σε εμένα πάντως φαίνεται να έφτιαξε Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Ιούλιος 12, 2016 #703 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2016 8 hours ago, karmen1983 said: Same here πολλοί είπε, όχι πολλές 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Ιούλιος 12, 2016 #704 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2016 11 hours ago, yanni said: Έβριζα τον ΟΤΕ Και πολύ καλά έκανες. Πάντα φταίει. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Ιούλιος 14, 2016 #705 Κοινοποίηση Ιούλιος 14, 2016 Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Ιούλιος 14, 2016 #706 Κοινοποίηση Ιούλιος 14, 2016 Φτιάξτε αυτό γιατί δε μπορώ να το βλέπω έτσι Ο τίτλος να πάει δίπλα απ την εικόνα, ανάμεσα τους δηλαδή εκεί που είναι το κόκκινο πλαίσιο. Ή αλλιώς όπως ήταν πριν με λίγα λόγια. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Ιούλιος 28, 2016 #707 Κοινοποίηση Ιούλιος 28, 2016 Πρόκειται να φτιαχτούν ποτέ τα facebook videos; Επίσης βλέπω ότι ούτε το από πάνω έχει φτιαχτεί άρα θα θεωρήσω ότι το έχετε επίτηδες έτσι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman Ιούλιος 28, 2016 #708 Κοινοποίηση Ιούλιος 28, 2016 Τα facebook videos θα διορθωθουν μολις βγαλει το fix η ipb... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
idonthave Αύγουστος 5, 2016 #709 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2016 Στο συγκεκριμένο θέμα και μόνο σ'αυτό, όταν πάω να γράψω μια απάντηση δεν μου εμφανίζει κενό κείμενο, παρά μόνο τα παρακάτω όπως φαίνονται στις φωτογραφίες. Σε οποιοδήποτε άλλο θέμα δεν μου παρουσιάζει κάποιο πρόβλημα όπως το παρακάτω. εδώ όταν κλικάρω για να γράψω εδώ όταν επιλέγω όλες τις παραθέσεις για να τις σβήσω Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Αύγουστος 5, 2016 #710 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2016 Δε σου βγαζει τον "σταυρο" πανω-αριστερα σε αυτα τα πλαισια; Αν ναι , απλα κανε κλικ πανω του , και delete. Αν δε στον βγαζει , who the hell knows? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
idonthave Αύγουστος 5, 2016 #711 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2016 (edited) Α καλά, τώρα κομπλέ (με επιλογή όλου ή delete ή backspace τα έσβηνα. Είχε μουλαρώσει στο συγκεκριμένο και δεν έσβηνε, το έκανα έτσι όπως είπες και έσβησε, ευχαριστώ . Έγινε επεξεργασία Αύγουστος 5, 2016 από idonthave 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Αύγουστος 6, 2016 #712 Κοινοποίηση Αύγουστος 6, 2016 Από κινητό, αν κάνω λάθος παράθεση και θελήσω να πατήσω το σταυρό για να την επιλέξω και να τη σβήσω, δεν μπορώ να την επιλέξω. Android+Chrome. Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Αύγουστος 6, 2016 #713 Κοινοποίηση Αύγουστος 6, 2016 Απο κινητο ειμαι τωρα. Πατα συνεχόμενα πανω στο σταυρο και μετα αποκοπη. Δεν σβηνει με αλλο τροπο προς το παρον απο οτι ειδα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Αύγουστος 6, 2016 #714 Κοινοποίηση Αύγουστος 6, 2016 (edited) Άμα πατήσω το σταυρό για ώρα, μου βγάζει μόνο "Αποθήκευση εικόνας, Άνοιγμα εικόνας...., Αναζήτηση Google για την εικόνα, Κοινοποίηση εικόνας." Το καταλαβαίνει σαν εικόνα. EDIT: Το κατάφερα, όχι με συνεχόμενο πάτημα, αλλά με στιγμιαίο. Έγινε επεξεργασία Αύγουστος 6, 2016 από PetrosD Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-kyramas Αύγουστος 12, 2016 #715 Κοινοποίηση Αύγουστος 12, 2016 Κάτι που είδα μόλις τώρα... γιατί δεν είμαστε σε https ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delijohn Αύγουστος 12, 2016 #716 Κοινοποίηση Αύγουστος 12, 2016 πριν 1 ώρα, το μέλος X-kyramas έγραψε: Κάτι που είδα μόλις τώρα... γιατί δεν είμαστε σε https ? Για να μην μπαίνουμε από πουθενά αλλού εκτός από το σπίτι μας ή για να μας κάνουν να παίρνουμε vpn Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Αύγουστος 12, 2016 #717 Κοινοποίηση Αύγουστος 12, 2016 Γιατί πόσα γνωρίζεται που είναι; Μη μου πείτε του εξωτερικού ή τίποτα με τρελό κόσμο. https want more money and probably that's the reason Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteriz Αύγουστος 18, 2016 #718 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2016 Να ρωτησω... με το mobile τι γινεται;;; Εκτος του οτι σέρνεται , δυστυχώς χωρίς adblock δε μπορεις να το δουλέψεις. πετάγονται πολυ συχνά τα κλασσικά μηνυματα για virus στο κινητό με δονήσεις και δε συμμαζευεται , και δε κλείνει παρα μονο με κλεισιμο του chrome. Βαλτε donations λεμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Αύγουστος 18, 2016 #719 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2016 Μόλις τώρα, το μέλος lefteriz έγραψε: Εκτος του οτι σέρνεται , δυστυχώς χωρίς adblock δε μπορεις να το δουλέψεις. πετάγονται πολυ συχνά τα κλασσικά μηνυματα για virus στο κινητό με δονήσεις και δε συμμαζευεται Εμένα πάλι δε μου πετάγεται τίποτα και είμαι και χωρίς Adblock. Το ότι αργεί το ξέρουμε απλά υπομονή γιατί είναι αυγουστος και έχουμε σκορπίσει στους 4 ανέμους Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteriz Αύγουστος 18, 2016 #720 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2016 Σε chrome συμβαίνει. Ειμαι σχεδόν σίγουρος οτι δεν πατάω σε κάποιο ad διοτι συμβαινει μονο στον λάμπη. Οπως και να χει ευχαριστούμε για την εξαιρετική δουλειά!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts