HotPeanut Ιούλιος 4, 2016 #681 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2016 Όποτε ανεβάζω gif μου πετάει αυτό το error. Ωστόσο αν βγω από το θέμα και ξαναμπώ να απαντήσω θα εμφανιστεί κανονικά. Δηλαδή η εικόνα έχει ανέβει κανονικά από πριν. Είναι κάτι μήνες που γίνεται αυτό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Ιούλιος 4, 2016 #682 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2016 To εχω αναφερει μηνες πριν και εγω, και δε πηρα καποια απαντηση. Ωστοσο ορισμενες φορες, δεν ανεβαινει με τιποτα το αρχειο. Ουτε με τον τροπο που περιγραφεις @honda22 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Ιούλιος 4, 2016 #683 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2016 Χαχαχαχαχαχα.... Πέρα από τα διάφορα κουλά που κάνει το tapatalk, όπως το να λέει σελίδα 10 από 8, ή λάθος τίτλους θεμάτων, πχ Battlefield 5 αντί 1, σήμερα που έβγαλε ότι έχω 1091 ειδοποιήσεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Ιούλιος 5, 2016 #684 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2016 Αν δε πατησεις το εικονιδιο των ειδοποιησεων και μετα το "τικ" που εχει πανω δεξια, συνεχιζει και μετραει τις ειδοποιησεις , ακαθεκτο Και εγω μια φορα ειχα περιπου 640 ειδοποιησεις Εχεις παρατηρησει επισης να αργει συνηθως να μπει στα θεματα το "off topic" ? Πχ στο ΠΟΘ, Ανεκδοτα κλπ , καμμια φορα θελει 2-3 φορες για να μπει, ενω στα αλλα μπαινει αμεσως. Ή μονο σε εμενα συμβαινει αυτο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Ιούλιος 5, 2016 Author #685 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2016 I am like: Το θέμα με τα attachments ΘΑ φτιαχτεί. Οι ειδοποιήσεις ΘΑ φτιαχτούν. Αυτό, ή θα πατήσω το κουμπί και θα γίνει Wordpress το site 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nucleus Ιούλιος 7, 2016 #686 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2016 On 5/7/2016 at 1:44 ΜΜ, το μέλος jpavly έγραψε: I am like: Το θέμα με τα attachments ΘΑ φτιαχτεί. Οι ειδοποιήσεις ΘΑ φτιαχτούν. Αυτό, ή θα πατήσω το κουμπί και θα γίνει Wordpress το site Rollback στην version 1. Problem solved. Αφού δούλευε τι την πειράξατε Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιούλιος 7, 2016 #687 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2016 πριν 20 λεπτά, το μέλος nucleus έγραψε: Αφού δούλευε τι την πειράξατε Και η τροχήλατη άμαξα δούλευε, αλλά πήγαμε σε αυτοκινούμενα οχήματα 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Ιούλιος 11, 2016 #688 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2016 (edited) Δυο θεματακια που παρατηρησα 2-3 μερες πριν , δε ξερω αν τα κανει μονο σε εμενα : (το πρωτο το ειδα εντονα σημερα) 1*. Κολλαει καμποσες φορες οταν κανεις καποιο post (λεει saving και δε δειχνει την απαντηση, ενω εχει ποσταριστει). Εχω κανει clear cache, δοκιμασα και ff, το ιδιο το εκανε σε αρκετα ποστ που πηγα να κανω. Οχι παντα. 2. Καθε φορα που γραφω κατι σε καποιο θεμα απο tapatalk, με κανει και unsubscribe απο το θεμα, LOL. Τι φαση; *ιδου : Εκανα refresh και εμφανιστηκε. Έγινε επεξεργασία Ιούλιος 11, 2016 από tommybertsen Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delijohn Ιούλιος 11, 2016 #689 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2016 αφού όλοι έχετε θέμα με το tapatalk, γιατί δεν το βγάζετε;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lazy Dog Ιούλιος 11, 2016 #690 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2016 Γιατι(σε μενα τουλαχιστον)μονο στον Λαμπη εχει προβλημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Ιούλιος 11, 2016 #691 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2016 Νομίζω έχει βγει ένα νέο update για το tapatalk, θα το περάσω αργότερα να δούμε αν θα κάνει καμιά διαφορά. Δυστυχώς δε μπορούμε να προσφέρουμε καλύτερη υποστήριξη στο tapatalk, ότι μας σερβίρουν δίνουμε. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lazy Dog Ιούλιος 11, 2016 #692 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2016 (edited) @DJD προς Θεού δεν ηταν μομφή το παραπανω εδιτ: στον Λαμπη μπαινω μεσω browser πια για να μην εχω θεματα. Έγινε επεξεργασία Ιούλιος 11, 2016 από Lazy Dog 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Ιούλιος 11, 2016 #693 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2016 What kind of sorcery is this ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
acct Ιούλιος 11, 2016 #694 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2016 A sufficiently advanced moderator... Spoiler Τι σε μπερδεύει; 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Ιούλιος 11, 2016 #695 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2016 πριν 5 λεπτά, το μέλος acct έγραψε: Τι σε μπερδεύει; Οτι δειχνει πως απαντησες, αλλα εχει απαντησει ο Wargasm Μηπως λογω επεξεργασιας απο εσενα εγινε αυτο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
acct Ιούλιος 11, 2016 #696 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2016 Ναι, έχει γίνει λίγο moderation magic. Όλα καλά, κανένα bug. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Ιούλιος 11, 2016 #697 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2016 Αφήνω μήνυμα, μου γράφει Saving (...) αλλά έχει καταχωρηθεί και έχουν απαντήσει κιόλας Και το καταλαβαίνω διότι μου έρχεται η ειδοποίηση της απάντησης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Ιούλιος 11, 2016 #698 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2016 πριν 4 λεπτά, το μέλος UltraB έγραψε: Αφήνω μήνυμα, μου γράφει Saving (...) αλλά έχει καταχωρηθεί και έχουν απαντήσει κιόλας Και το καταλαβαίνω διότι μου έρχεται η ειδοποίηση της απάντησης. πριν 10 ώρες, το μέλος tommybertsen έγραψε: 1*. Κολλαει καμποσες φορες οταν κανεις καποιο post (λεει saving και δε δειχνει την απαντηση, ενω εχει ποσταριστει). Εχω κανει clear cache, δοκιμασα και ff, το ιδιο το εκανε σε αρκετα ποστ που πηγα να κανω. Οχι παντα. same here 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Ιούλιος 11, 2016 #699 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2016 πριν 1 λεπτό, το μέλος tommybertsen έγραψε: same here Το είδα, απλά το γράφω και εγώ για να γίνουμε πολλοί! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Ιούλιος 11, 2016 #700 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2016 Same here 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts