UltraB Μάϊος 8, 2016 #581 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2016 (edited) Γίνεται αλλά επηρεάζει κ άλλα, όχι σε σημείο όμως που να "χαλάνε". Το font-size: xx.px το κάνει inherited από το .ipsItemStatus με αποτέλεσμα να αλλάζει το μέγεθος σε όλα (γραμματοσειρά, κουκκίδα και συννεφάκι καθώς και αυτά αποτελούν γραμματοσειρά και όχι εικόνες). Θέλει ένα καινούργιο CSS Rule μόνο για το class="fa fa-circle" και εκεί font-size: 18.px για παράδειγμα. Αλλά τα τα ξέρει ο @jpavly φαντάζομαι Κάτι απλό που μπορείς να κάνεις @Delijohn είναι να βάλεις ένα stylebot στο browser που χρησιμοποιείς και να του δώσεις τα παρακάτω: i.fa.fa-star { font-size: 18px; } i.fa.fa-circle { font-size: 18px; } Edit: Δώσε και ένα padding-right: 10px; αφού θες να πηγαίνουν και τα link πιο πέρα. Έγινε επεξεργασία Μάϊος 8, 2016 από UltraB Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delijohn Μάϊος 8, 2016 #582 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2016 Και το λινκ να πηγαίνει και λίγο πιο δίπλα στο σύννεφο, δεν είναι κάτι δύσκολο.. απλά θέλει παραπάνω από ένα τέταρτο.. ό,τι θέλετε κι όπως αγαπάτε όμως... αρκεί να μην παιδεύομαι έτσι... αχααχ Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Μάϊος 8, 2016 #583 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2016 Δεν είναι κακό και αυτό Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Μάϊος 8, 2016 #584 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2016 (edited) 15 hours ago, akilleas said: Παρατήρησα ότι εάν ανοίξεις μια εικόνα και μετά πατήσεις full size για να ανοίξει σε νέο tab τότε το tab αυτό έχει το παλιό εικονίδιο. Τουλάχιστον σε μένα... σε εμένα για favicon δείχνει μικρογραφία της εικόνας που βλέπω (firefox 46.0.1) Έγινε επεξεργασία Μάϊος 8, 2016 από deninho Link to comment Share on other sites More sharing options...
akilleas Μάϊος 9, 2016 #585 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2016 5 hours ago, deninho said: σε εμένα για favicon δείχνει μικρογραφία της εικόνας που βλέπω (firefox 46.0.1) Μιας και από χθες το είχα στο νου μου, το ίδιο κάνει και σε μένα τώρα. Δείχνει μικρογραφία. Την ώρα που πήρα το screenshot χθες όποια φωτογραφία και να άνοιγα μου έκανε το ίδιο πράγμα. Ίσως να ήτανε κάποιο τυχαίο κόλλημα του Firefox 46.0.1 Θα το τσεκάρω συχνά και το ξαναβλέπουμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Μάϊος 9, 2016 #586 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2016 On 8/5/2016 at 9:29 AM, akilleas said: Παρατήρησα ότι εάν ανοίξεις μια εικόνα και μετά πατήσεις full size για να ανοίξει σε νέο tab τότε το tab αυτό έχει το παλιό εικονίδιο. Τουλάχιστον σε μένα... Κι εμένα, αλλά επειδή μου άρεσε το παλιό εικονίδιο, δεν είπα τίποτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delijohn Μάϊος 12, 2016 #587 Κοινοποίηση Μάϊος 12, 2016 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Μάϊος 12, 2016 #588 Κοινοποίηση Μάϊος 12, 2016 Ορισμένες φορές (όχι πάντα) , όταν πάω να ανοίξω τις ειδοποιήσεις , προλαβαίνω να φτιάξω καφέ, πρωινό, και να τα καταναλώσω κιόλας Αυτό είναι κάτι που θα συμβαίνει εσαεί; 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Μάϊος 12, 2016 #589 Κοινοποίηση Μάϊος 12, 2016 Δε μου συμβαίνει προσωπικά και δε το έχω παρατηρήσει. Οταν στο κάνει δοκιμάζεις να δεις απο άλλο browser αν το κάνει και εκει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Μάϊος 12, 2016 #590 Κοινοποίηση Μάϊος 12, 2016 Μόλις τώρα, το μέλος karmen1983 έγραψε: Δε μου συμβαίνει προσωπικά και δε το έχω παρατηρήσει. Οταν στο κάνει δοκιμάζεις να δεις απο άλλο browser αν το κάνει και εκει; Δοκιμασα απο Windows - Chrome , και απο Linux - Chrome/Firefox. Παρατηρειται ορισμενες φορες μονο, οχι παντα. Πχ πριν 10 λεπτα ηρθε ειδοποιηση και αργησε πολυ να ανοιξει το πανελ ειδοποιησεων . Μετρησα συγκεκριμενα 12 sec. Και οπως το βλεπω , δεν φταιει το internet μου γιατι ειναι μια χαρα σε ολα τα υπολοιπα. Δεν με ενοχλει ιδιατιερα, απλα ειπα να το αναφερω , σε περιπτωση που το εχει και αλλος 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lazy Dog Μάϊος 12, 2016 #591 Κοινοποίηση Μάϊος 12, 2016 @karmen1983 το παθαινω κ εγω. Οχι δεν εχω δοκιμασει με τον edge(μονο αυτον εχω σαν ενναλακτικη) 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Μάϊος 12, 2016 #592 Κοινοποίηση Μάϊος 12, 2016 ok boys το κοιτάμε 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delijohn Μάϊος 12, 2016 #593 Κοινοποίηση Μάϊος 12, 2016 Μου έτυχε κι εμένα μόλις.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Μάϊος 12, 2016 #594 Κοινοποίηση Μάϊος 12, 2016 Ειδοποιηση για το θεμα με τις pascal ηταν; Και σε εμενα ετυχε μολις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anthemius Μάϊος 18, 2016 #595 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2016 Έχει κάποιο θέμα με την ταχύτητα σήμερα, ή μου φαίνεται; το "waiting for reply" κάνει 4-5 secs από PC που το ping (speedtest.net) δείχνει 15ms... Επίσης, αν και μάλλον θα έχει ειπωθεί, φαντάζομαι δεν είμαι ο μόνος που διαπιστώνει υπερβολικά μεγάλες καθυστερήσεις στο refresh των θεμάτων μέσω tapatalk (κυρίως από ipad) τώρα τελευταία. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lazy Dog Μάϊος 19, 2016 #596 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2016 ^ What he said... Καλημερα Sent from my LG-H960 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Μάϊος 19, 2016 #597 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2016 Επίσης όταν εχω ignore user και πατήσω show post με μεταφέρει στην πανω μεριά της σελίδας χωρίς Για αρχή, αλλά χωρίς να έχει εμφανιστεί και το μήνυμα Firefox , opera έχω δοκιμάσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delijohn Μάϊος 19, 2016 #598 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2016 On 5/8/2016 at 5:08 ΜΜ, το μέλος Delijohn έγραψε: μια παράκληση... ΑΝ είναι εύκολο... μπορείτε αντί για το αστεράκι ή τη βουλίτσα, να βάλετε κάτι πιο μεγάλο, ώστε να πατιέται με το δάχτυλο; Έχω touch οθόνη και πρέπει να'χω πολύ μικρό κι ακριβές δάχτυλο για να το πατήσω.. μπορούμε να βάλουμε κάτι μεγαλύτερο; Ή π.χ. να πατιέται το συννεφάκι μέσα στο κυκλάκι μπροστά από το κάθε θέμα;; Ζητάω πολλά; γι'αυτό έχουμε νέα ή ζήτησα πολλά;; πριν 4 ώρες, το μέλος GoMaR έγραψε: Επίσης όταν εχω ignore user και πατήσω show post με μεταφέρει στην πανω μεριά της σελίδας χωρίς Για αρχή, αλλά χωρίς να έχει εμφανιστεί και το μήνυμα Firefox , opera έχω δοκιμάσει. το έχω πει εδώ και καιρό και δεν πήρα καν απάντηση.. αναγκάστηκα κι έβγαλα από την ignore list τον user.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Μάϊος 19, 2016 #599 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2016 (edited) πριν 5 ώρες, το μέλος GoMaR έγραψε: Επίσης όταν εχω ignore user και πατήσω show post με μεταφέρει στην πανω μεριά της σελίδας χωρίς Για αρχή, αλλά χωρίς να έχει εμφανιστεί και το μήνυμα Firefox , opera έχω δοκιμάσει. Ignore user; Γιατί; Για τα mention;;;; @GoMaR@GoMaR@GoMaR Έγινε επεξεργασία Μάϊος 19, 2016 από honda22 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Μάϊος 19, 2016 #600 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2016 this? last year 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts