minast Απρίλιος 24, 2016 #561 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2016 Κάτι δεν πάει καλά με μερικές περιγραφές subforum στα περιφερειακά: Πληκτρολόγια και ποντίκια Πληκτ Ήχος και Multimedia Όλα για τις συσκευές που "ακο Εκτυπωτές Εκτυπωτές μελανιο Λοιπά Περιφερειακά Ό,τι δεν ται Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Απρίλιος 24, 2016 #562 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2016 @astrolabos ξερω οτι τα εχεις φτιαξει απειρες φορες, αλλα κανε το αλλη μια μπας και βρουν τι φταιει και τα εξαφανιζει καθε τόσο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Απρίλιος 24, 2016 #563 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2016 Για να ξαναχαλάσει; Εχω βαρεθεί να το αλλάζω Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Απρίλιος 24, 2016 #564 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2016 Αλλαξέ το και τα παράπονά σου στο Κώστα Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Απρίλιος 24, 2016 #565 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2016 Ρε με δουλεύετε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
minast Απρίλιος 24, 2016 #566 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2016 Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Απρίλιος 24, 2016 #567 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2016 Βάλε γλώσσα ελληνικά μάναμ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inglor Μάϊος 4, 2016 #568 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2016 Τα θέματα τί έγιναν? Που τα έχετε κρυμμένα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman Μάϊος 4, 2016 #569 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2016 @Inglor To μενού στο πάνω μέρος της σελιδας δεν σου εμφανίζεται ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inglor Μάϊος 4, 2016 #570 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2016 πριν 55 λεπτά, το μέλος rastafari έγραψε: @Inglor To μενού στο πάνω μέρος της σελιδας δεν σου εμφανίζεται ?? Πρέπει να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένος.. Δεν βρίσκω κάπου themes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman Μάϊος 4, 2016 #571 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2016 Έγραψες θέματα αλλά εννοούσες themes και δυστυχώς εγώ κατάλαβα τα θέματα(topics) Aφού το βρήκαμε λοιπόν . . . Theme δεν υπάρχει άλλο πέρα από το default που έχουμε όλοι . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inglor Μάϊος 5, 2016 #572 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2016 Συγνώμη εγώ φταίω που ήθελα να κάνω μετάφραση! Είχε παρουσιαστεί σαν πρόταση στο V3 αλλά μάλλον υπήρχαν άλλες προτεραιότητες . Ας το ξαναθέσω λοιπόν για ένα theme work-safe χωρίς πολλές πολλές εικόνες κλπ. Απλά το περιεχόμενο (Κάτι σαν και αυτό που κάνει το Tapatalk). Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Μάϊος 5, 2016 #573 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2016 Υπάρχει ήδη το πολύ καλό mobile θέμα. Αν δουλεύει σωστά σε desktop νομίζω θα είναι ότι πρέπει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
akilleas Μάϊος 8, 2016 #574 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2016 Παρατήρησα ότι εάν ανοίξεις μια εικόνα και μετά πατήσεις full size για να ανοίξει σε νέο tab τότε το tab αυτό έχει το παλιό εικονίδιο. Τουλάχιστον σε μένα... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Μάϊος 8, 2016 #575 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2016 Η v4 τραγουδαει "oops I did it again" 2 ιδιες ειδοποιησεις. Μην αρχισει και μου βγαινει οτι ο τεμπελοσκυλος σχολιασε για καμμια 50ρια φορες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lazy Dog Μάϊος 8, 2016 #576 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2016 Ίσως γιατί γράφω από το κινητό; (tapatalk)@tommybertsen Sent from my LG V10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Μάϊος 8, 2016 #577 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2016 Αν σχολιασω απο το ταπα θα σου στειλει 2 ειδοποιησεις αν εισαι στο desktop ? Δεν νομιζω να συνεβαινε αυτο παλιοτερα !!! Τωρα πχ που σχολιασες στο v4bugs μια φορα μου ηρθε Περιμενα λιγο μεχρι να σχολιασω να δω αν θα'ρθει και δευτερη, αλλα μπα... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Μάϊος 8, 2016 #578 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2016 Επίσης παρατηρώ ότι μου πετάει ειδοποίηση για πράγματα τα οποία έχω δει. Όχι πάντα αλλά συμβαίνει. Αν δεν κάνω λάθος συμβαίνει όταν δεν έχει γίνει κάτι άλλο ώστε να μου πετάξει νέες ειδοποιήσεις και έχει παραμείνει τελευταία αυτή που διάβασα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delijohn Μάϊος 8, 2016 #579 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2016 μια παράκληση... ΑΝ είναι εύκολο... μπορείτε αντί για το αστεράκι ή τη βουλίτσα, να βάλετε κάτι πιο μεγάλο, ώστε να πατιέται με το δάχτυλο; Έχω touch οθόνη και πρέπει να'χω πολύ μικρό κι ακριβές δάχτυλο για να το πατήσω.. μπορούμε να βάλουμε κάτι μεγαλύτερο; Ή π.χ. να πατιέται το συννεφάκι μέσα στο κυκλάκι μπροστά από το κάθε θέμα;; Ζητάω πολλά; Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Μάϊος 8, 2016 #580 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2016 Για να πατάς το συννεφάκι το κόβω δύσκολο. Για να γίνει πιο μεγάλη η βούλα και το αστεράκι μου φαίνεται πιο ρεαλιστικό αν και δε ξέρω κιολας. Οπότε @jpavly Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts