tommybertsen Μάρτιος 18, 2016 #401 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2016 (edited) 8 minutes ago, UltraB said: Στο Chrome, καλός η κακός δεν εξαιρείτε τίποτα και κανένα site από τα AdBlockers, από τον οποίο είμαι συνδεδεμένος συνέχεια στο thelab. Το καλό όμως είναι ότι σας διαβάζω και απ' αλλού. Πχ tablet, smartphones, άλλους browser κτλ που εκεί παίζουν οι διαφημίσεις κανονικά. Βαλε ΑΒΡ φιλε μου , μια χαρα εξαιρουνται οποια θες Εκτος και αν εννοεις οτι δε θες να εξαιρουνται, οποτε θεωρησε το ακυρο το ποστ μου Σε αλλα νεα, με τις ειδοποιησεις τα πραγματα βελτιωθηκαν , αλλα και παλι καπου καπου παιρνω ειδοποιησεις σε χρονικες στιγμες που δεν κολλαει... Πχ ερχεται ειδοποιηση πριν μια ωρα για κατι που ποσταριστηκε πριν 2, ερχεται καποια instantly, καποια αλλη σε ασχετη στιγμη και παλι. Αυτο χτες, γιατι σημερα ολα καλα προς το παρον Έγινε επεξεργασία Μάρτιος 18, 2016 από tommybertsen 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delijohn Μάρτιος 18, 2016 #402 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2016 2 ειδοποιήσεις για μια παράθεση.. that's a first too. Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Μάρτιος 18, 2016 #403 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2016 Μια είναι. Μια για like και μια για τη παράθεση. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
konstantinakis Μάρτιος 18, 2016 #404 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2016 Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί νωρίτερα, στην δεξιά στήλη της αρχικής σελίδας και κάτω από τα "Νεα blog posts" υπάρχει πεδίο "Νέα θέματα" που αντί να έχει νέα θέματα έχει (μαλλον) τις πιο πρόσφατες απαντήσεις. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Μάρτιος 18, 2016 #405 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2016 Ta reviews άνοιξαν ξανά, με μερικά (πολλά) προβλήματα. Θα διορθωθούν κι αυτά το συντομότερο δυνατόν. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Μάρτιος 18, 2016 #406 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2016 Οι ειδοποιήσεις που εμφανίζονται στο κάτω μέρος της σελίδας (όχι τα notification του browser) πρέπει να έχουν πρόβλημα. Τώρα πετάχτηκαν δύο και ίσα που πρόλαβα να τις δω, ούτε καν να διαβάσω τι έλεγαν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Μάρτιος 18, 2016 #407 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2016 On 25/2/2016 at 6:50 PM, jpavly said: LOL, αυτό, δεν; Με αυτό, υπάρχει καμία εξέλιξη; Δεν συμπαθώ τους WYSIWYG editors, πάντα έγραφα σε source view και με εξυπηρετούσε 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Μάρτιος 18, 2016 #408 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2016 νοτ Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Μάρτιος 18, 2016 #409 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2016 Να υποθέσω ότι επιτρέπεις την εκτέλεση javascripts εδώ στο λάμπη ε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Μάρτιος 18, 2016 #410 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2016 Εμενα λες; ναι εχω allow! Δεν πρεπει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Μάρτιος 18, 2016 #411 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2016 Όχι, έτσι πρέπει. Οκ είσαι (από αυτή τη σκοπιά τουλάχιστον) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
artyom Μάρτιος 19, 2016 #412 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2016 Διάβασα το review του powerbank και στη 2η page οι εικόνες by default ειναι πολύ μικρές.Θα προτιμουνα ενα μεγαλυτερο default μεγεθος,ωστε να μην χρειαζεται να παταμε πανω στην εικονα για να μεγαλωσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Μάρτιος 19, 2016 Author #413 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2016 πριν 1 λεπτό, το μέλος artyom έγραψε: Διάβασα το review του powerbank και στη 2η page οι εικόνες by default ειναι πολύ μικρές.Θα προτιμουνα ενα μεγαλυτερο default μεγεθος,ωστε να μην χρειαζεται να παταμε πανω στην εικονα για να μεγαλωσει. Είναι άλλο ένα bug της μεταφοράς (έχει καταντήσει trend!). Δεν μπορούμε να τις ρυθμίσουμε προς το παρόν, αλλά θα το φτιάξουμε. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
koshal Μάρτιος 19, 2016 #414 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2016 Δεν ξέρω αν είναι bug. Στα link που δίνει σε συγκεκριμένα προιόντα (που έχουν γίνει review από το thelab) το msystems δε βγαινει το review. Αν είναι θέμα του msystems καλό θα ήταν να τους το πει καποιος. πχ στον samsung 850 pro 256gb 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Μάρτιος 19, 2016 #415 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2016 Αυτό έχει αναφερθεί; Στις φωτογραφίες της πίτας (δεν έχω προσέξει αν γίνεται κι αλλού) οι εικόνες έχουν fixed height και βγαίνουν παραμορφωμένες σε στενό viewport. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Μάρτιος 20, 2016 Author #416 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2016 πριν 9 ώρες, το μέλος nickstamat έγραψε: Αυτό έχει αναφερθεί; Στις φωτογραφίες της πίτας (δεν έχω προσέξει αν γίνεται κι αλλού) οι εικόνες έχουν fixed height και βγαίνουν παραμορφωμένες σε στενό viewport. Fixed, thanks Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Μάρτιος 20, 2016 #417 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2016 Στο ταπαταλκ είναι corrupted ^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Μάρτιος 20, 2016 Author #418 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2016 πριν 1 λεπτό, το μέλος Spirosssss έγραψε: Στο ταπαταλκ είναι corrupted ^ Είναι εύκολο ένα screenshot; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Μάρτιος 20, 2016 #419 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2016 Βεβαίως! Sorry έπρεπε να το κάνω χωρίς να ρωτήσεις. Οι άλλες φαίνονται κανονικά πάντως. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Μάρτιος 20, 2016 Author #420 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2016 Το έκανα edit, για δες αν άλλαξε κάτι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts