rastaman Μάρτιος 16, 2016 #381 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2016 πριν 27 λεπτά, το μέλος UltraB έγραψε: Επίσης δεν υπάρχει επιλογή να ενημερωνόμαστε μια φορά για κάθε θέμα όπως λέει και ο @Delijohn. Δηλαδή του jpavly να ήταν merged με το ακριβώς από κάτω. Μήπως αυτό σου συμβαίνει μόνο όταν είσαι online? πχ για το δικό σου και τα 2 προηγούμενα posts πήρα μόνο ένα notification Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Μάρτιος 16, 2016 #382 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2016 1 minute ago, rastafari said: Μήπως αυτό σου συμβαίνει μόνο όταν είσαι online? πχ για το δικό σου και τα 2 προηγούμενα posts πήρα μόνο ένα notification Πιθανόν να είναι έτσι όπως το λες. Για να μην χάνεις ενημέρωση όταν είσαι μέσα, στις βγάζει ξεχωριστά και δε γίνονται ποτέ merge (δεν υπάρχει και σοβαρός λόγος άλλωστε) και ότι είσαι εκτός και συνδεθείς, να σου βγάζει μια σύνοψη ανά θέμα. Πχ τώρα έλαβα 3 για το ίδιο θέμα που είμαι συνδεδεμένος. Το θέμα είναι να μην γίνεται το ίδιο και όταν είμαστε εκτός σύνδεσης. Προς το παρόν δεν είμαι σίγουρος αν γίνεται ή όχι μιας και δεν έχω παρατηρήσει πότε συμβαίνει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delijohn Μάρτιος 16, 2016 #383 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2016 πριν 7 λεπτά, το μέλος rastafari έγραψε: Μήπως αυτό σου συμβαίνει μόνο όταν είσαι online? πχ για το δικό σου και τα 2 προηγούμενα posts πήρα μόνο ένα notification θα σε γελάσω.. τολμώ να πω πως όταν άνοιξα τις σελίδες μου εμφανίστηκαν, γιατί και πιο πριν που έλειπα από το σπίτι, θα'χαν σκάσει οι ειδοποιήσεις του chrome κι απλά δεν θα τις είχα δει.. (εγώ γι'αυτές λέω πως ήρθαν διπλές) οι άλλες εντός του site, στο καμπανάκι, κανονικά ήρθαν.. μάλλον ήταν απλά η διπλή εγγραφή με τις διαφορετικές πόρτες, αυτό που ανέφερα βέβαια να τονίσω πως δεν ζήτησα ποτέ εγγραφή σε ειδοποιήσεις κ πάντα τις απενεργοποιώ.. απλά είναι σπαστικό που όποτε απαντάμε κάπου, κάτω αριστερά έχει επιλογή by default να ειδοποιηθούμε.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman Μάρτιος 16, 2016 #384 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2016 πριν 8 λεπτά, το μέλος Delijohn έγραψε: βέβαια να τονίσω πως δεν ζήτησα ποτέ εγγραφή σε ειδοποιήσεις κ πάντα τις απενεργοποιώ.. απλά είναι σπαστικό που όποτε απαντάμε κάπου, κάτω αριστερά έχει επιλογή by default να ειδοποιηθούμε.. Πήγαινε στις "επιλογές ειδοποιήσεων" και δες μήπως έχεις τσεκαρισμένο κάποιο από τα δυο Αυτόματη συνδρομή όταν σχολιάζω νέο περιεχόμενο Αυτόματη παρακολούθηση σε θέματα που απαντώ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delijohn Μάρτιος 16, 2016 #385 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2016 Η συνδρομή κι η παρακολούθηση δεν είναι το ίδιο πράγμα;; Μήπως να αλλάζατε το κείμενο ώστε να ήταν πιο κατανοητό; (μη με δείρετε αλλά τι φταίω κι εγώ;; ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Μάρτιος 16, 2016 #386 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2016 Τώρα πάντως που δεν είχα ανοιχτό Tab, έλαβα μια ειδοποίηση για τις απαντήσεις εδώ στο καμπανάκι. Δεν ξέρω αν είναι τυχαίο ή όχι. Θεωρητικά όταν υπάρχει κάποιο Tab της σελίδας ανοιχτό πρέπει να λαμβάνω ξεχωριστά όλες τις ειδοποιήσεις ώστε να μην "χάσω" κάποια την ώρα που έγινε πχ και όταν δεν παρακολουθώ τη σελίδα να λαμβάνω μια ειδοποίηση για κάθε θέμα. Αυτά όσο αφορά τις ειδοποιήσεις από το καμπανάκι αλλά λογικά το ίδιο θα πρέπει να ισχύει και για του browser. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mer Μάρτιος 17, 2016 #387 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2016 Επίσης κάτι πρέπει να κάνετε με τα θέματα που παρακολουθούμε να είναι με σειρά από το πι πρόσφατο προς το παλιότερο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delijohn Μάρτιος 17, 2016 #388 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2016 πριν 56 λεπτά, το μέλος mer έγραψε: Επίσης κάτι πρέπει να κάνετε με τα θέματα που παρακολουθούμε να είναι με σειρά από το πι πρόσφατο προς το παλιότερο για δοκίμασε την παρακάτω λύση μέσω κοζάνης είναι, αλλά δουλεύει προς το παρόν On 3/2/2016 at 19:01, το μέλος Delijohn έγραψε: δες κι αυτό.. με μόνη διαφορά ότι έχω βάλει να φαίνονται όλα κι όχι μόνο όσα δεν έχω διαβάσει (έτσι βλέπεις κ τα θέματα που παρακολουθείς, σε περίπτωση που θες να μπεις σε κάποιο να γράψεις) και πως έχω πατήσει το condensed mode μόλις φορτώσουν, βλέπεις αριστερά την βούλα (κουμπάκι) με το οποίο πας στο πρώτο αδιάβαστο μήνυμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Μάρτιος 17, 2016 #389 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2016 omg, έχει κολλήσει μία ειδοποίηση για ένα like που πήρα και μου εμφανίζεται κάθε τρεις και λίγο. ps. σε διαφορετικές συσκευές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Μάρτιος 17, 2016 Author #390 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2016 Δοκίμασε ένα log off/log in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delijohn Μάρτιος 17, 2016 #391 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2016 Έχω συνδρομή στο θέμα "νέες ταυτότητες", από τις πρώτες μέρες.. πριν λίγο, ενώ μπήκα στη ροή με τα θέματα που παρακολουθώ, δε μου το έβγαλε σαν θέμα με νέες απαντήσεις. Είχα όμως ειδοποίηση (καμπανάκι) ότι κάποιος με έκανε παράθεση σε αυτό. Μπήκα στο θέμα κ είδα ότι δεν το ακολουθώ πλέον... έτσι από το πουθενά.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delijohn Μάρτιος 17, 2016 #392 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2016 (edited) Επειδή δε μπορώ να κάνω edit, να προσθέσω ότι πήγα στο θέμα, απάντησα κι έκανα "εγγραφή". Με έκαναν πάλι παράθεση κ το θέμα αρνείται πεισματικά να φανεί σε αυτά που ακολουθώ. Δείχνει πλέον ότι το "ακολουθώ". Έγινε επεξεργασία Μάρτιος 17, 2016 από Delijohn Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Μάρτιος 17, 2016 #393 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2016 Παίζει να φύγει το νέες απαντήσεις όταν διαβάζω ένα θέμα; Προσωπικά μου φαίνεται απαίσιο! Αν το θέλετε τόσο πολύ, προσθέστε ένα toggle ώστε να το κλείνουμε όσο δε το θέλουμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Μάρτιος 18, 2016 #394 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2016 Αν ξαναδείτε διπλές ειδοποιήσεις για το ίδιο θέμα παρακαλώ γράψτε το άμεσα να το δούμε (σαν αυτό που έβαλε ο DeliJohn) πριν 11 ώρες, το μέλος UltraB έγραψε: Παίζει να φύγει το νέες απαντήσεις όταν διαβάζω ένα θέμα; Προσωπικά μου φαίνεται απαίσιο! Αν το θέλετε τόσο πολύ, προσθέστε ένα toggle ώστε να το κλείνουμε όσο δε το θέλουμε. Που αναφέρεσαι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Μάρτιος 18, 2016 #395 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2016 Στο παρακάτω. Όταν διαβάζω ένα θέμα, δε θέλω να βρίσκεται αυτό εκεί. Για μένα είναι μέγα φάουλ αλλά απόψεις είναι αυτές. Spoiler Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Μάρτιος 18, 2016 #396 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2016 Βασικά θα έπρεπε να βλέπεις την διαφήμιση από πάνω, οπότε επειδή την έχεις κόψει σε αγνοώ 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Μάρτιος 18, 2016 #397 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2016 Just now, DJD said: Βασικά θα έπρεπε να βλέπεις την διαφήμιση από πάνω, οπότε επειδή την έχεις κόψει σε αγνοώ Το ξέρω ότι υπάρχει διαφήμιση από πάνω. Όταν είμαι εντός θέματος, θέλω να διαβάζω όσο πιο άνετα γίνεται, πράγμα που μετά την αλλαγή, απλά δεν, δεν... Την άποψη μου την είπα, τώρα εσείς αποφασίζεται. Έχω περάσει κατά καιρούς από αρκετά forum, γράφοντας και μη, το συγκεκριμένο το βλέπω πρώτη φορά εδώ. Καλό να πρωτοπορούμε γενικά αλλά τώρα για εμένα απλά πρέπει να φύγει. Αν τα πλαίσια της σελίδας στα πλάγια ήταν μεγαλύτερα και ήταν responsive, δε θα είχα πρόβλημα αλλά θα είχαν οι μικρότερες αναλύσεις... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Μάρτιος 18, 2016 Author #398 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2016 πριν 5 λεπτά, το μέλος UltraB έγραψε: Το ξέρω ότι υπάρχει διαφήμιση από πάνω. Όταν είμαι εντός θέματος, θέλω να διαβάζω όσο πιο άνετα γίνεται, πράγμα που μετά την αλλαγή, απλά δεν, δεν... Το καταλαβαίνω ότι δεν σου αρέσει το bannerάκι επάνω, αλλά μπορείς να το αγνοείς όσο είναι κάτι που δεν σε ενδιαφέρει. Καλώς ή κακώς, από αυτά συντηρούμαστε και θα θέλαμε να σας ζητήσουμε να εξαιρείτε το thelab.gr από το Adblock σας. Αν μην τι άλλο είστε θαμώνες και είναι κρίμα να μην έχουμε στήριξη έστω από εσάς. Τα δεξιά blocks ήταν μία χθεσινή μου δοκιμή, θα τα αφαιρέσω ούτως ή άλλως 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Μάρτιος 18, 2016 #399 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2016 Στο Chrome, καλός η κακός δεν εξαιρείτε τίποτα και κανένα site από τα AdBlockers, από τον οποίο είμαι συνδεδεμένος συνέχεια στο thelab. Το καλό όμως είναι ότι σας διαβάζω και απ' αλλού. Πχ tablet, smartphones, άλλους browser κτλ που εκεί παίζουν οι διαφημίσεις κανονικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Μάρτιος 18, 2016 Author #400 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2016 Αριστερό κλικ > Don't run on pages on this domain. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts