Delijohn Μάρτιος 2, 2016 #321 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2016 το παλιό με τη λίστα όσων ακολουθείς είναι εδώ, μα δεν έχει ακόμα τη δυνατότητα να σε πηγαίνει στο πρώτο μη διαβασμένο ή να σου δείχνει πάνω πάνω τα μη διαβασμένα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mer Μάρτιος 2, 2016 #322 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2016 Και αυτό το ήξερα αλλά δεν έχει τη δυνατότητα που λες και δεν μου δείχνει τα νέα και δεν τα έχει και με τη σειρά τα πιο πρόσφατα Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Μάρτιος 3, 2016 #323 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2016 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Μάρτιος 3, 2016 #324 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2016 LOL! Yπάρχει bug (που και αυτό εμείς το ανακαλύψαμε) που όταν ενεργοποιείς το ελληνικό locale σταματάει να παίζει η javascript. Αναμένουμε fix. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Μάρτιος 3, 2016 #325 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2016 Επέστρεψαν κι οι υπογραφές, αλλά δε το βλέπω και πολύ σίγουρο οι παλιές σας να 'ναι εκεί ή κι αν είναι να βρίσκονται ολόκληρες. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delijohn Μάρτιος 3, 2016 #326 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2016 7 minutes ago, DJD said: Επέστρεψαν κι οι υπογραφές, αλλά δε το βλέπω και πολύ σίγουρο οι παλιές σας να 'ναι εκεί ή κι αν είναι να βρίσκονται ολόκληρες. πού πάμε κ τις αλλάζουμε όμως; Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Μάρτιος 3, 2016 #327 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2016 http://www.thelab.gr/settings/signature/ 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Μάρτιος 3, 2016 #328 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2016 5 hours ago, DJD said: Επέστρεψαν κι οι υπογραφές, αλλά δε το βλέπω και πολύ σίγουρο οι παλιές σας να 'ναι εκεί ή κι αν είναι να βρίσκονται ολόκληρες. Καλό, ήταν καλό! Πέρα από την πλάκα, τι πειράξατε πάλι και βλέπω τα post ενωμένα; Στον EDGE χωρίς να έχω κάνει login είναι μια χαρά. Spoiler Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delijohn Μάρτιος 4, 2016 #329 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2016 μου το πέταξε εδώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Μάρτιος 4, 2016 #330 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2016 πριν 23 ώρες, το μέλος UltraB έγραψε: Καλό, ήταν καλό! Πέρα από την πλάκα, τι πειράξατε πάλι και βλέπω τα post ενωμένα; Στον EDGE χωρίς να έχω κάνει login είναι μια χαρά. Reveal hidden contents Η υπογραφή σου έφταιγε πριν 39 λεπτά, το μέλος Delijohn έγραψε: μου το πέταξε εδώ To twit έφταιγε, έχει bug.. (κι εκεί..) 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Μάρτιος 5, 2016 #331 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2016 (edited) Desktop version pls... Με τον uc browser δεν μπορεις καν να ποσταρεις... ΥΓ εδω μου ποσταρε ενω σε αλλο thread οσες φορες κ αν πατησα submit τιποτα... Έγινε επεξεργασία Μάρτιος 5, 2016 από icy20 Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Μάρτιος 6, 2016 #332 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2016 Παίζει να μεγαλώσετε λίγο το μέγεθος των εικόνων στις υπογραφές; Ας πούμε το διπλάσιο σε πλάτος από ότι είναι τώρα και κατά 5-10 στο ύψος; Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Μάρτιος 7, 2016 #333 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2016 απο το ποστ του @kavadias μεχρι και κατω μου τα εμφανιζει ολα με bold. Επισης , μπορουμε να αριθμουμε τα posts ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Μάρτιος 7, 2016 #334 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2016 Τώρα είναι οκ. Αυτό δημιουργείται από κάποιες υπογραφές και πως έχουν έρθει από την IPB v3. Όταν το βλέπετε να μας το λέτε. Με ένα edit στην υπογραφή, φτιάχνει αμέσως. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
acct Μάρτιος 7, 2016 #335 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2016 44 minutes ago, astrolabos said: Με ένα "edit" στην υπογραφή, φτιάχνει αμέσως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Μάρτιος 7, 2016 #336 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2016 Μία ώρα πριν, το μέλος GoMaR έγραψε: Επισης , μπορουμε να αριθμουμε τα posts ? Θα μπει ένα add on σε λίγες μέρες όπως και άλλο ένα για να φαίνεται ποιος είναι Online, όπως και άλλο ένα για..... Αλλά πρέπει να περιμένουμε το rebuild των reviews πρώτα.... Οπως θα στρώσει και το mobile app για μας που γράφουμε πολύ απο το κινητό και δε θέλουμε το tapatalk Αν θέλετε να κάνετε copy paste κάποιο Link για να σας πάει σε κάποιο ποστ μόλις το πατήσετε και δεν έχετε βρει το τρόπο, απλά κάνετε copy το link πάνω αριστερά από την απάντηση που λέει "Απάντησε πριν χχχχ λεπτά". Αυτό για όσους δε το έχουν βρει. Κατα τα άλλα καλημέρα σας με μπόλικη κίνηση σήμερα στην Αθήνα..... Αποφύγετε τη Μεσογείων στο ύψος με τη Κατεχάκη όσοι έχετε σκοπό να περάσετε... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Μάρτιος 7, 2016 #337 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2016 4 hours ago, karmen1983 said: Θα μπει ένα add on σε λίγες μέρες όπως και άλλο ένα για να φαίνεται ποιος είναι Online, όπως και άλλο ένα για..... Αλλά πρέπει να περιμένουμε το rebuild των reviews πρώτα.... Οπως θα στρώσει και το mobile app για μας που γράφουμε πολύ απο το κινητό και δε θέλουμε το tapatalk Αν θέλετε να κάνετε copy paste κάποιο Link για να σας πάει σε κάποιο ποστ μόλις το πατήσετε και δεν έχετε βρει το τρόπο, απλά κάνετε copy το link πάνω αριστερά από την απάντηση που λέει "Απάντησε πριν χχχχ λεπτά". Αυτό για όσους δε το έχουν βρει. Κατα τα άλλα καλημέρα σας με μπόλικη κίνηση σήμερα στην Αθήνα..... Αποφύγετε τη Μεσογείων στο ύψος με τη Κατεχάκη όσοι έχετε σκοπό να περάσετε... Για gifv και webm Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Μάρτιος 7, 2016 #338 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2016 Αυτά θα τα ρωτάς στον Αντώνη aka @astrolabos 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Μάρτιος 8, 2016 #339 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2016 Αρχισε παλι να μου'ρχεται ειδοποιηση για το "οι αγορες μας" What's going on there ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexanderK Μάρτιος 8, 2016 #340 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2016 υπάρχει mobile app???? ο άσχετος.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts