kpetros Φεβρουάριος 18, 2016 #121 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2016 (edited) Ο υπολογιστης εμπαινε κανονικα με τον παλιο μου κωδικο τον οποιο ειχε κρατησει το chrome . Οταν εβαλα τον ιδιο και στο κινητο , ειπε πως ηταν λαθος .... κοιταξα τους αποθηκευμενους κωδικους και επιβεβαιωσα πως εβαζα τον σωστο . Κανοντας log out απο τον υπλογιστη και βαζοντας τον ιδιο , μου εβγαλε παλι σφαλμα . Εφτιαξα νεο κωδικο και πλεον μπαινω και απο κινητο ....... μου κανει εντυπωση ομως πως μπορουσε πριν να παραμενει συνδεμενος ο λογαριασμος μου με υποθετηκα λαθος κωδικο Τελος , αμα παω να απαντησω σε ΑΥΤΟ το θεμα δεν μου επιτρεπει να πληκτρολογισω - πρεπει να παω μια σελιδα πισω για να δουλεψει . Ενω σε αλλα θεματα μπορω να γραψω κανονικα Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 18, 2016 από kpetros Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Φεβρουάριος 18, 2016 #122 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2016 Καλημερα! Για ρο θεμα του κωδικου δε παει το μυαλο μου. Αν καποιος αλλος εχει αντιμετωπισει ιδιο προβλημα παρακαλω να το πει να δουμε τι και πως. Γοα το θεμα οτι δε μπορείς να απαντησεις στο θεμα το ξερω. Το ιδιο συμβαινει σε μερικα θεματα ακομα. Λιγο υπομονη και θα το βρουμε τι κολλαει. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Φεβρουάριος 18, 2016 #123 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2016 που είναι ο full text editor oeo? preview post πως κάνουμε; 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Φεβρουάριος 18, 2016 #124 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2016 Ο editor είναι από μόνος του preview. Με το που εισάγεις εικόνα στην εμφανίζει και δε χρειάζεσαι κάποιο preview για να δεις. Επίσης μόλις γράψεις αρκετά και φτάσεις κάτω, μεγαλώνει από μόνος του για να συνεχίσεις χωρίς να χρειάζεται εσύ να κάνεις resize όπως παλιά. ΥΓ επίσης οι φωτογραφίες εισάγονται με drag and drop και γενικά θα δουμε και άλλα στη πορεία 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Φεβρουάριος 18, 2016 #125 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2016 (edited) Δεν είναι bug, αλλά παράκληση. Μπορούμε να φιλτράρουμε κάποια forums στο Activity? (ανά χρήστη, όχι για όλους φυσικά) Καλώς ή κακώς, κάποια μονοπωλούν το περιεχόμενο (πχ Asseto Corsa) και δεν τους ενδιαφέρουν όλους. Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 18, 2016 από Wizard! 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Φεβρουάριος 18, 2016 #126 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2016 Θα το ψάξω, αλλά δεν είμαι σίγουρος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Φεβρουάριος 18, 2016 #127 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2016 Στο search βγάζει αποτελέσματα με βάση την σχετικότητα. Αν θέλεις να δεις νεώτερα και πας να αλλάξεις την επιλογή το λαμβάνει ως νέο search οπότε σου πετάει στην μούρη ειδοποίηση ότι θα πρέπει να περιμένεις πρώτα 10-15 δευτερόλεπτα πριν πραγματοποιήσεις νέα αναζήτηση. Σπαστικότατο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Φεβρουάριος 18, 2016 #128 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2016 Ναι, υπομονή και για αυτό δυστυχώς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-kyramas Φεβρουάριος 18, 2016 #129 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2016 Να υποθέσω ότι αυτά τα παντρέματα στα ονόματα τα έχετε δει έτσι ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Φεβρουάριος 18, 2016 #130 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2016 12 minutes ago, X-kyramas said: Να υποθέσω ότι αυτά τα παντρέματα στα ονόματα τα έχετε δει έτσι ? Τα εχω αναφερει πιο πανω αυτα και εγω! They're working on it (επισης τα emoticons , αλλα φανταζομαι θα στρωσουν μετα το rebuild) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Φεβρουάριος 18, 2016 #131 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2016 @Wizard! κάνε custom activity και πέτα έξω το gaming Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Φεβρουάριος 18, 2016 #132 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2016 πριν 1 λεπτό, το μέλος dellman έγραψε: @Wizard! κάνε custom activity και πέτα έξω το gaming Δε θέλω να πετάξω έξω το gaming, αλλά πως το κάνεις αυτό; Πήγα στο custom και δεν κατάλαβα, εκτός αν το κάνεις με keywords. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Φεβρουάριος 18, 2016 #133 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2016 πας τικάρεις το θέματα και στη ροδέλα με τις ρυθμίσεις επιλέγεις τι θές να σου εμφανίζεται αν θες να στο κάνω βήμα βήμα 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Φεβρουάριος 18, 2016 #134 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2016 @dellman βρήκα, αλλά μάλλον δουλεύει ανάποδα. Επιλέγεις τι θέλεις να δεις. Πως το κάνω να επιλέξω τι ΔΕ θέλω να βλέπω; Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Φεβρουάριος 18, 2016 #135 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2016 το κάνεις ανάποδα βάζεις όλα θες και αφήνεις όξω τα άλλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
XMorsX Φεβρουάριος 18, 2016 #136 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2016 (edited) Kαλησπερα. Στο παρακατω θεμα δε μπορω να γραψω, ουτε μεσω υπολογιστη με windows 10 ουτε μεσω απο κινητου με android kit kat. Και στις δυο περιπτωσεις, κλικαροντας την περιοχη "Απαντηστε στο θεμα" και Παραθεση σε καποιο ποστ δεν υπαρχει αποκριση. Ευχαριστω. Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 18, 2016 από XMorsX Link to comment Share on other sites More sharing options...
acct Φεβρουάριος 18, 2016 #137 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2016 1 minute ago, XMorsX said: Kαλησπερα. Στο παρακατω θεμα δε μπορω να γραψω, ουτε μεσω υπολογιστη με windows 10 ουτε μεσω απο κινητου με android kit kat. Και στις δυο περιπτωσεις, κλικαροντας την περιοχη "Απαντηστε στο θεμα" και Παραθεση σε καποιο ποστ δεν υπαρχει αποκριση. Ευχαριστω. Δοκίμασες για την ώρα να πας σε προηγούμενη σελίδα πριν απαντήσεις; Το έχουμε αναφέρει 1-2 φορές παραπάνω. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
XMorsX Φεβρουάριος 18, 2016 #138 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2016 Μόλις τώρα, το μέλος acct έγραψε: Δοκίμασες για την ώρα να πας σε προηγούμενη σελίδα πριν απαντήσεις; Το έχουμε αναφέρει 1-2 φορές παραπάνω. Ναι ε? Το φανταστικα οτι δε θα ειμαι ο πρωτος... Το θεμα εχει μια μονο σελιδα προς το παρον. Link to comment Share on other sites More sharing options...
acct Φεβρουάριος 18, 2016 #139 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2016 Just now, XMorsX said: Ναι ε? Το φανταστικα οτι δε θα ειμαι ο πρωτος... Το θεμα εχει μια μονο σελιδα προς το παρον. Το είδα όσο σου απαντούσα. Θα ρίξουμε μια ματιά. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
koshal Φεβρουάριος 18, 2016 #140 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2016 Στο ΠΟΘ δεν μπορώ να γράψω απάντηση ούτε τερμα κάτω στη σελίδα, ούτε πατώντας απάντηση. Πήγα σε προηγούμενη σελίδα και πάλι δεν γίνεται. Επίσης δεν γίνεται κατευθείαν στον editor στο παρόν thread σε προηγούμενη σελίδα (4), παρα μόνο στην παρούσα που είναι και η τελευταία. Sorry αν δεν εχω δει κατι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts