HotPeanut Φεβρουάριος 17, 2016 #81 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2016 Δεν δουλέυει η απάντηση στο θέμα Ανέκδοτα & αστεία :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Φεβρουάριος 17, 2016 Author #82 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2016 44 λεπτά πριν, το μέλος honda22 έγραψε: Δεν δουλέυει η απάντηση στο θέμα Ανέκδοτα & αστεία :/ Πήγαινε σε προηγούμενη σελίδα και μετά πάτα απάντηση. Θα λυθεί εντός των ημερών. Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Φεβρουάριος 17, 2016 #83 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2016 δοκίμασες αυτό που έγραψε ο @jpavly? να πας μία σελίδα πίσω και να γραψεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Φεβρουάριος 17, 2016 #84 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2016 6 λεπτά πριν, το μέλος jpavly έγραψε: Πήγαινε σε προηγούμενη σελίδα και μετά πάτα απάντηση. Θα λυθεί εντός των ημερών. 6 λεπτά πριν, το μέλος karmen1983 έγραψε: δοκίμασες αυτό που έγραψε ο @jpavly? να πας μία σελίδα πίσω και να γραψεις; Το έκανα αλλά δεν δουλεύει το spoiler ούτε το edit. Στο λαιμό σας όποιος δει το spoiler του the walking dead. Ας το διορθώσει κάποιος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Φεβρουάριος 17, 2016 Author #85 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2016 Εγώ δεν το διορθώνω γιατί δεν το έχω δει ακόμα LOL. Αγάπη μπορείς εσύ; 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Φεβρουάριος 17, 2016 #86 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2016 Πάντως κι εγώ είχα ένα περίεργο με την απάντηση σε άλλο θέμα. Επιλέγω κείμενο από απάντηση, για να κάνω mention (νομίζοντας ότι γίνεται με τον ίδιο τρόπο). Αφού είδα ότι δε μπορώ, πάτησα το "Quote this". Τελικά δεν απάντησα κι έφυγα από τη σελίδα. Μετά, όντας στο ίδιο θέμα (είχα φύγει και διαβάσει άλλα στο μεταξύ), πατούσα Quote σε άλλη απάντηση και μου έφερνε αυτό που είχα κάνει "quote this". Δεν κατάφερα να το βγάλω, απλά με τα πολλά κάποια στιγμή έφερε στο πλαίσιο αυτό που ήθελα να κανω quote και αφου είχα και τα δύο, έσβησα το λάθος. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Φεβρουάριος 17, 2016 #87 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2016 Nα προσθέσω στο παραπάνω πως οταν θες να το σβήσεις απο τον editor δε φευγει με backspace αλλά μόνο με del. Και στο κινητο πχ που επαθα το ίδιο με αποκοπή το εβγαλα.(το quote) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman Φεβρουάριος 17, 2016 #88 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2016 (edited) 3 hours ago, GoMaR said: Οταν παταω 48ωρες last για να μου εμφανισει τα θεματα ολα (διαβασμενα και μη) τα θεματα που εχουν σελιδες δε εμφανιζει το νουμερο απο κατω και ετσι με πηγαινει παντα στην αρχικη Στα δεξιά σου κλικ στο ρολόι σε πηγαίνει στην τελευταία. Οι τελευταίες "αδιάβαστες" σε κάποιο θέμα που έχεις ξαναμπεί ξεχωρίζουν από μια μπλε λεπτή γραμμή ανάμεσα στα posts. 41 minutes ago, Rusty_Cookie said: Nα προσθέσω στο παραπάνω πως οταν θες να το σβήσεις απο τον editor δε φευγει με backspace αλλά μόνο με del. Και στο κινητο πχ που επαθα το ίδιο με αποκοπή το εβγαλα.(το quote) Τo quote ούτε στην προηγούμενη έκδοση "έσβηνε" με backspace.Το κείμενο έσβηνε και σβήνει με αυτόν τον τρόπο. Επίσης σε multiple quote υπάρχει πλεον η δυνατότητα drag&move. Για διαγραφή quote απλό κλικ στο πάνω μέρος και del. Ισχύει και για τις δυο περιπτώσεις. btw όλοι οι τρόποι που αναφέρατε για το quote σε όσες σελίδες και αν δοκίμασα λειτουργησαν κανονικότα με ff . Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 17, 2016 από rastafari 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
salde Φεβρουάριος 17, 2016 #89 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2016 πατώντας το Classifieds ανοίγει η ενότητα Τι-Πού-Πόσο :-) btw λαμπρή επιλογή η επαναφορά των αγγελιών στο κύριο μέρος του φόρουμ Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman Φεβρουάριος 17, 2016 #90 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2016 @salde Έχει αναφερθεί και θα διορθωθεί Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Φεβρουάριος 17, 2016 Author #91 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2016 Το κουμπί ενημερώθηκε. Αν το βλέπεις Classifieds έχεις το forum στα Αγγλικά πάντως. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoc Φεβρουάριος 17, 2016 #92 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2016 ερωτηση, κουμπι για νεο περιεχομενο υπαρχει ή ειμαι γκαβαδι ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Φεβρουάριος 17, 2016 #93 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2016 Ροη- Περιεχομενο που δεν εχω διαβασει υποθέτω εννοεις! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Φεβρουάριος 17, 2016 #94 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2016 Μόλις τώρα, το μέλος panoc έγραψε: ερωτηση, κουμπι για νεο περιεχομενο υπαρχει ή ειμαι γκαβαδι ; Κάτω από το Ροή θα τα βρεις, αλλά θα βάλω ένα απέξω γιατί είστε όλα γκαβάδια Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoc Φεβρουάριος 17, 2016 #95 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2016 Αυτο το ειδα αλλα εκει εμγανιζει και το περιεχομενο οχι μονο το θεμα... ειναι λιγο δυσκολο ετσι.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Φεβρουάριος 17, 2016 #96 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2016 Πάνω δεξιά έχει ένα κουμπί που λεει τελευταίες 2 μέρες. Αυτό κάνει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman Φεβρουάριος 17, 2016 #97 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2016 Κάτω από το rss έχει δυο κουμπάκια Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoc Φεβρουάριος 17, 2016 #98 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2016 παντως το φορoym τωρα χρειαζεται ατελειωτο καθερο χωρο για να διαβασεις.... πολυ σκρολαρισμα... 1440p οθονη και εχω ταραξει τη ροδα του ποντικιου... Εχω την αισθηση οτι καθε ποστ εχει πολυ κενο χωρο, αχρηστο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Φεβρουάριος 17, 2016 #99 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2016 H κάνεις custom και τελειώνεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoc Φεβρουάριος 17, 2016 #100 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2016 πριν 1 λεπτό, το μέλος karmen1983 έγραψε: Πάνω δεξιά έχει ένα κουμπί που λεει τελευταίες 2 μέρες. Αυτό κάνει; και αυτο τη μιση δουλεια απο το προηγουμενο κανει... θελω να εχει περιεχομενο, μονο το τιτλο του θεματος που απαντηθηκλε... πριν 2 λεπτά, το μέλος dellman έγραψε: H κάνεις custom και τελειώνεις ηταν το πρωτο πραγμα που δοκιμασα, αλλα ζηταει οπωσδηποτε ορο, και τι ορο να βαλω για να μου βγαλει ολα τα ποστ ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts