giannisth Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12, 2016 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12, 2016 Καλησπέρα. Σε τοίχο της επιχείρησης θα τοποθετηθούν 6 TV ανάλυσης 1080 pixels και χρειαζόμαστε pc το οποίο θα συνδεθεί με αυτές τις ΤV. Πρέπει να υπάρχει η δυνατότητα κάθε οθόνη να προβάλει διαφορετικό περιεχόμενο. Επειδή με τo multi-monitor setup δεν τα πηγαίνω και πολύ καλά, θα ήθελα να μου προτείνετε pc parts και αν μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει πως θα πάρουμε τις 6 εξόδους από την κάρτα γραφικών. Κάθε πληροφορία είναι ευπρόσδεκτη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Efialtis Φεβρουάριος 12, 2016 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2016 Εντελώς από μνήμης υπάρχουν κάποια μοντέλα Sapphire Flex με 6 εξόδους DisplayPort.Δες πως θα συνδέσεις τις τηλεοράσεις σου (cables-adapters) και λογικά δεν έχεις να σκεφτείς κάτι άλλο.Τα υπόλοιπα εξαρτήματα δεν χρειάζεται να είναι πολύ ακριβά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Φεβρουάριος 12, 2016 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2016 Ανάλογα με το πόσο σοβαρή δουλειά θέλετε αν κάνετε (διαχείριση των οθονών και δουλειά πάνω σε αυτές, ή απλά θα προβάλουν video; ), η σωστότερη λύση είναι μια Matrox C680 μαζί με καλώδιο "active dp to hdmi". 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannisth Φεβρουάριος 12, 2016 Author #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2016 (edited) Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Οι οθόνες προκειται να χρησιμοποιηθούν σε control room, οπότε η μια πχ οθόνη θα προβάλει εικόνα απο κάμερες, η άλλη κάποια alarms και οι υπόλοιπες απλά σελίδες από κάποιο portal. Γίνεται να γίνει το παραπάνω set up με μία κάρτα γραφικών ή χρειάζεται να βάλω και δεύτερη; Το ρωτάω γιατί σε ερώτηση στο Πλαίσιο (δεν θέλω σχόλια, απλά είπα να πάρω ενα τηλέφωνο....) μου είπαν οτι χρειάζομαι δύο κάρτες γραφικών για να συνδέσω 6 οθόνες.. Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 12, 2016 από giannisth Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Φεβρουάριος 12, 2016 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2016 Χρειάζεσαι δύο, γιατί συνήθως δεν έχουν κάρτες με περισσότερες από 4 εξόδους. Για αυτό ανέφερα τη Matrox, επειδή δεν έχει απλά εξόδους, είναι ειδικά σχεδιασμένη για αυτή τη χρήση. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delijohn Φεβρουάριος 12, 2016 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2016 αν είναι για δουλειά μόνο... ψάξε για κάτι τέτοιο... είναι πιο "σπάνιες" κάρτες.. Νομίζω έχει βγει μέχρι 7870 με 6 displayports.. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Φεβρουάριος 12, 2016 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2016 Αν δεν κανω λαθος ...το DP δεν μπορει να οδηγησει μονο του εως και 4Χ 1080 οθονες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakinor Φεβρουάριος 12, 2016 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2016 δυο απλες καρτες γραφικων απο 30 ευρω δεν θα μπορουσαν να τον καλυψουν? Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannisth Φεβρουάριος 12, 2016 Author #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2016 (edited) Στο δια ταύτα, πιστεύετε οτι ένα pc με πχ i3, mobo που να υποστηρίζει sli, 2x gtx 730, 8 giga ddr 3 θα είναι κομπλέ;Ερώτηση δεύτερη, πρέπει να υποστηρίζει sli η μητρική και οι κάρτες; Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 12, 2016 από giannisth Link to comment Share on other sites More sharing options...
Efialtis Φεβρουάριος 12, 2016 #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2016 Αυτό που ανέφερε ο delijohn είχα κατά νου. Eyefinity 6 και όχι flex, λάθος μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts