giannisth Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12, 2016 #1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12, 2016 Καλησπέρα. Σε τοίχο της επιχείρησης θα τοποθετηθούν 6 TV ανάλυσης 1080 pixels και χρειαζόμαστε pc το οποίο θα συνδεθεί με αυτές τις ΤV. Πρέπει να υπάρχει η δυνατότητα κάθε οθόνη να προβάλει διαφορετικό περιεχόμενο. Επειδή με τo multi-monitor setup δεν τα πηγαίνω και πολύ καλά, θα ήθελα να μου προτείνετε pc parts και αν μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει πως θα πάρουμε τις 6 εξόδους από την κάρτα γραφικών. Κάθε πληροφορία είναι ευπρόσδεκτη.
Efialtis Φεβρουάριος 12, 2016 #2 Φεβρουάριος 12, 2016 Εντελώς από μνήμης υπάρχουν κάποια μοντέλα Sapphire Flex με 6 εξόδους DisplayPort.Δες πως θα συνδέσεις τις τηλεοράσεις σου (cables-adapters) και λογικά δεν έχεις να σκεφτείς κάτι άλλο.Τα υπόλοιπα εξαρτήματα δεν χρειάζεται να είναι πολύ ακριβά.
Wizard! Φεβρουάριος 12, 2016 #3 Φεβρουάριος 12, 2016 Ανάλογα με το πόσο σοβαρή δουλειά θέλετε αν κάνετε (διαχείριση των οθονών και δουλειά πάνω σε αυτές, ή απλά θα προβάλουν video; ), η σωστότερη λύση είναι μια Matrox C680 μαζί με καλώδιο "active dp to hdmi". 1
giannisth Φεβρουάριος 12, 2016 Author #4 Φεβρουάριος 12, 2016 (edited) Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Οι οθόνες προκειται να χρησιμοποιηθούν σε control room, οπότε η μια πχ οθόνη θα προβάλει εικόνα απο κάμερες, η άλλη κάποια alarms και οι υπόλοιπες απλά σελίδες από κάποιο portal. Γίνεται να γίνει το παραπάνω set up με μία κάρτα γραφικών ή χρειάζεται να βάλω και δεύτερη; Το ρωτάω γιατί σε ερώτηση στο Πλαίσιο (δεν θέλω σχόλια, απλά είπα να πάρω ενα τηλέφωνο....) μου είπαν οτι χρειάζομαι δύο κάρτες γραφικών για να συνδέσω 6 οθόνες.. Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 12, 2016 από giannisth
Wizard! Φεβρουάριος 12, 2016 #5 Φεβρουάριος 12, 2016 Χρειάζεσαι δύο, γιατί συνήθως δεν έχουν κάρτες με περισσότερες από 4 εξόδους. Για αυτό ανέφερα τη Matrox, επειδή δεν έχει απλά εξόδους, είναι ειδικά σχεδιασμένη για αυτή τη χρήση. 1
Delijohn Φεβρουάριος 12, 2016 #6 Φεβρουάριος 12, 2016 αν είναι για δουλειά μόνο... ψάξε για κάτι τέτοιο... είναι πιο "σπάνιες" κάρτες.. Νομίζω έχει βγει μέχρι 7870 με 6 displayports.. 3
kpetros Φεβρουάριος 12, 2016 #7 Φεβρουάριος 12, 2016 Αν δεν κανω λαθος ...το DP δεν μπορει να οδηγησει μονο του εως και 4Χ 1080 οθονες?
sakinor Φεβρουάριος 12, 2016 #8 Φεβρουάριος 12, 2016 δυο απλες καρτες γραφικων απο 30 ευρω δεν θα μπορουσαν να τον καλυψουν?
giannisth Φεβρουάριος 12, 2016 Author #9 Φεβρουάριος 12, 2016 (edited) Στο δια ταύτα, πιστεύετε οτι ένα pc με πχ i3, mobo που να υποστηρίζει sli, 2x gtx 730, 8 giga ddr 3 θα είναι κομπλέ;Ερώτηση δεύτερη, πρέπει να υποστηρίζει sli η μητρική και οι κάρτες; Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 12, 2016 από giannisth
Efialtis Φεβρουάριος 12, 2016 #10 Φεβρουάριος 12, 2016 Αυτό που ανέφερε ο delijohn είχα κατά νου. Eyefinity 6 και όχι flex, λάθος μου.
Recommended Posts