kpetros Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9, 2016 #1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9, 2016 Τι να πω ,..... μια μπαταρια χρειαστηκα ο ανθρωπος και ο πατερας μου πηγε και μου πηρε αντι για την μαμα yuasaουλα μου , μια μαρκας OUTDO (huawei power sources) η οποια μαλιστα ειναι και GEL . (ασε που ηταν και πιο ακριβη) Κατα τα λεγομενα του ο "πωλητη" τον επεισε πως οι μπαταριες GEL ειναι σουπερ ντουπερ και πως θα μου κρατησει .... με προβληματιζει που η μπαταρια ειναι ανοιχτου τυπου , να την συνδεσω η να παω να την αλλαξω ?
ΓιαγκΤ Φεβρουάριος 10, 2016 #2 Φεβρουάριος 10, 2016 Τι να πω ,..... μια μπαταρια χρειαστηκα ο ανθρωπος και ο πατερας μου πηγε και μου πηρε αντι για την μαμα yuasaουλα μου , μια μαρκας OUTDO (huawei power sources) η οποια μαλιστα ειναι και GEL . (ασε που ηταν και πιο ακριβη) Κατα τα λεγομενα του ο "πωλητη" τον επεισε πως οι μπαταριες GEL ειναι σουπερ ντουπερ και πως θα μου κρατησει .... με προβληματιζει που η μπαταρια ειναι ανοιχτου τυπου , να την συνδεσω η να παω να την αλλαξω ? Αν είναι ανοιχτού τύπου δεν είναι GEL .Το κυριότερο προτέρημα της είναι ότι μπορείς να την τοποθετήσεις ανάποδα χωρίς να πάθει. Το μεγαλύτερο ελάττωμα είναι ότι δεν αντέχει φόρτιση πάνω από 14,2 v. Αν σου χαλάσει ο αυτόματος την πέταξες. 1
kpetros Φεβρουάριος 10, 2016 Author #3 Φεβρουάριος 10, 2016 (edited) Αν είναι ανοιχτού τύπου δεν είναι GEL . Το κυριότερο προτέρημα της είναι ότι μπορείς να την τοποθετήσεις ανάποδα χωρίς να πάθει. Το μεγαλύτερο ελάττωμα είναι ότι δεν αντέχει φόρτιση πάνω από 14,2 v. Αν σου χαλάσει ο αυτόματος την πέταξες. Μαλλον δικο μου λαθος , ο πατερας μου - μου ειπε οτι οταν την πηρε του την γεμισαν με ενα πραμα και την φορτισαν. Οπτικα η μπαταρια εχει 6 βαλβιδες και για αυτο την θεωρησα ανοιχτου τυπου , παρολαυτα γραφει maintenance free edit : τελικα δεν την γεμισαν με τιποτα , βλακειες μου ελεγε - δεν μπορω να συνεννοηθω- Την παλια την ειχα παρει 25ε και κρατησε 2 χρονια , τωρα ετουτη την πηρε 35ε ...αμα κρατησει 3χρονια+ εχει καλος .... Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 10, 2016 από kpetros
Recommended Posts