nikonick Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9, 2016 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9, 2016 (edited) χαιρετώ όλους, έχω επιλέξει αυτά τα δυο κουτιά τις zalman μετά που έχω διαβάσει αρκετά καλά reviews η τιμές από eshop κύπρου δεν είναι ακριβές 39 euros το zm-z154 euros το z3 plus δεν έχω αποφασίσει για μητρική που μπορεί να είναι η η παλιά asus p8h61m-le που έχω η κάποια καινούργια αυτό που με προβληματίζει είναι το εάν χρειαζουμε τους 4 ανεμιστήρες που έχει το z3 plus η μητρική μου έχει μονο μια θέση για ανεμιστήρα κουτιού με 3 pins το άλλο είναι ότι δεν ξέρω εάν χωράει μια ψήκτρα όπως την raijintek ereboss η την reeven oceanos, άσε που με αυτήν θα έχω πρόβλημα αφού έρχεται με 2 ανεμιστήρες με σύνδεση στην μητρική 4 pins για επεξεργαστή υπάρχει πιθανότητα να μου δώσουνε έναν 13 socket 1155 αλλα δεν ξέρω εάν όντως χρειάζεται και ο ανεμιστήρας πάνω στην ψήκτρα η εάν μπορεί να δουλέψει και χωρίς αφού το κουτί (z3 plus) θα έχει 4 ανεμιστήρες εάν παο για το μικρό zm-z1 δεν ξέρω εάν οι 2 ανεμιστήρες θα είναι ικανοί να δώσουνε μια καλήν ψύξη με τις προαναφερόμενες ψήκτρες για κάρτα video δεν υπάρχει θέμα αφού mbore να δεκτη μεγάλες κάρτες Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 9, 2016 από nikonick Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts