cafe_demek Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8, 2005 Γεια σας έχω μια οθόνη από nokia και θέλω να το συνδέσω σειριακά η παράλληλα στο pc μου αλλά έχασα την συνδεσμολογία μήπως μπορεί να με βοηθήσει κανείς; Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggelopas Μάρτιος 8, 2005 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2005 Δεν νομιζω οτι ειναι εφικτο κατι τετοιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Μάρτιος 8, 2005 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2005 Ένα search κακό δεν κάνει. Εγώ στο βρήκα σε λιγότερο από μισό λεπτό... http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=8685&highlight=%EF%E8%FC%ED%E7+nokia Link to comment Share on other sites More sharing options...
kender Μάρτιος 8, 2005 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2005 Μια ερώτηση ποια η σχέση του θέματος με τις παρουσιάσεις???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Μάρτιος 8, 2005 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2005 Αρχική απάντηση από kender Μια ερώτηση ποια η σχέση του θέματος με τισ παρουσιάσεις???? Ενω ο τιτλος??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cafe_demek Μάρτιος 8, 2005 Author #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2005 Αυτό έψαχνα ευχαριστώ ¨) Link to comment Share on other sites More sharing options...
cafe_demek Μάρτιος 8, 2005 Author #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2005 Τίποτα δεν είναι τυχαίο σε αυτήν τη ζωή J όλο και κάποια σχέση θα έχουν όλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggelopas Μάρτιος 8, 2005 #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2005 lolΕγω καταλαβα οθονη crt nokia.Οτι να ναι thread. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Μάρτιος 8, 2005 #9 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2005 τελικά το χει φτιάξει κανείς αυτό το κύκλωμα?εγώ το έφτιαξα με οθόνη από 5110 αλλά δε μου δούλεψε τελικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Μάρτιος 8, 2005 #10 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2005 Εγώ θα γούσταρα πολύ μια τέτοια οθονούλα στο πορτάκι του case αλλά σκέφτομαι άμα είναι να κάθομαι να φτιάχνω όλο αυτό και μετά να πρέπει να περνάω καλώδια μέσα - έξω από το κουτί... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Μάρτιος 8, 2005 #11 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2005 Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis Εγώ θα γούσταρα πολύ μια τέτοια οθονούλα στο πορτάκι του case αλλά σκέφτομαι άμα είναι να κάθομαι να φτιάχνω όλο αυτό και μετά να πρέπει να περνάω καλώδια μέσα - έξω από το κουτί... το βασικό πρόβλημα που αντιμετώπισα είναι στη σύνδεση των καλωδίων πάνω στην οθόνη + ότι δε δούλευε όταν το χα φτιάξει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.