laserscout Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8, 2005 Έχω ένα PC όπου μόνο τις 2 πρώτες μέρες δούλευε εντάξει. αλλά εδώ και πολύ καιρό θέλει να το σπάσω! Έχει βγάλει πολλά προβλήματα αλλά πολλά έχω φτιάξει. Η μ@λ είναι ότι δεν υπάρχει πρόβλημα! απλά μ@λ!!!!!!!!! Τώρα, τι ακριβώς κάνει δεν μπορώ να σας εξηγήσω γιατί ακριβώς το κάνει όποτε θέλει, έτσι στη ψύχρα. Κάνει restart αμέσως η θα βγάλει μπλε οθόνη και ακατανόητα. Α! και... κολλάει! δλδ μερικές φορές ούτε να συνδεθώ ως χρήστης δεν προλαβαίνω. (όταν λέω κολλάει εννοώ ότι κολλάει η οθόνη και δεν διαβάζει τον σκληρό η τπτ, ο υπολογιστής αναμμένος θα μείνει! Τι έχω κάνει μέχρι τώρα 1. επανεγκατάσταση των XP με κάποια προβλήματα αλλά τα έλυσα 2. το πήγα στο μαγαζί φυσικά! φίλος μου δεν πλήρωσα, αλλά ήταν σαν να μην τον άγγιξε 3. τα drives λεει οτι ειναι οκ, γενικα ο υπολογιστήσ μου βγαζει οτι δεν εχει κανένα πρόβλημα αλλα νομίζω οτι ένα drive κάνει τη μ@λ. Αλλά πιό? δεν είχε πρόβλημα πάντα τότε? δεν έχει πάντα! :boxed: HELP!!!:worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: Link to comment Share on other sites More sharing options...
feanorian82 Μάρτιος 8, 2005 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2005 Τρέξε ένα Memtest να δεις αν ειναι ολα οκ με τις μνήμες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
laserscout Μάρτιος 8, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2005 το Memtest που θα το βρώ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kender Μάρτιος 8, 2005 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2005 Click me Κάνε και κάνα search... Link to comment Share on other sites More sharing options...
yaputzis Μάρτιος 8, 2005 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2005 Πες μας από τι αποτελείται το σύστημά σου; Είναι overclocked; Η αστάθεια που αναφέρεις μπορεί να οφείλεται και σε μη καλή ψύξη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pontium Μάρτιος 8, 2005 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2005 Mου μυρίζει τροφοδοτικό πάντως.....τι φοράει πάνω?Μπορεί να έχεις πέσει επίσης σε ελατωματικό κομμάτι δίσκου αλλά λίγο χλωμό το βλέπω.....μπορεί να είναι και απο ψύξη αλλά το αποκλείω κάπως διότι του φίλου μου έχει έναν prescot και στο κουτί η ψύξη είναι μόνο αυτή του cpu cooler και δεν έχει κανα πρόβλημα αλλά δεν χάνεις και τίποτα αν το ελένξεις..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aligator21 Μάρτιος 9, 2005 #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2005 Στο PC της κοπελιάς μου που έκανε ακριβώς το ίδιο ήταν 1 από τα 2 chipακια της μνήμης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
laserscout Μάρτιος 9, 2005 Author #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2005 Φοράει:Intel P4 530 3.0GH HTMother MSI pt8Neo-V με north via PT800 και south via VT8237Win-350 ps+pfl pentium 4 (PSU)GeForse 5200 σε καρτα της Galaxyσκληρό Barracuda 7200.7 80 GBμνημες PC3200(CL 2,5) 512 MB DDR-DIMM (τσιπακια twinMOS)απο θερμοκρασίες.... 50C idle ~70 doadδεν ειναι overclocked!ετρεξα memtest (5 φορες) κανένα error! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pontium Μάρτιος 9, 2005 #9 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2005 Απλά θερμοκρασία αποτι φαίνεται....το τροφοδοτικό δεν με πείθει πάντως,δοκίμασε κανενός φίλου σου να δεις τι λέει και αν τσου και αυτό τοτε βάλε το ανεμιστήρι του επεξεργαστή να βγάζει και όχι να ρίχνει αέρα στην ψύκτρα και κρέμασε απο τα καλώδια ένα ανεμιστήρι να την κοπανάει....είναι μια χαρά και σε κατεβάζει κάπως κατα 5 βαθμούς περίπου.....δοκίμασε και πες μας.....ΛΟΛ αλλά έτσι και ακουμπήσεις τo northbrige,καίει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlotKiller Μάρτιος 9, 2005 #10 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2005 5 φορες που λες ειναι λιγες....τρεξε το snm απο windows στο standard test για cpu & mem...θα το βρεις στο benchmarking->toolsπαντως αν κανει restart εντελως στην ψυχρα απροειδοποιητα την ωρα που τρεχει snm μαλλον τροφοδοτικο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
yaputzis Μάρτιος 9, 2005 #11 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2005 Οι θερμοκρασίες είναι πολύ ψηλές. Έχει ανεμιστηράκια το κουτί σου; Αν όχι βάλε τουλάχιστο δύο, ένα μπροστά και ένα πίσω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
laserscout Μάρτιος 9, 2005 Author #12 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2005 μπα!... το north ειναι μια χαρα! δεν ανεβάζει πολύαλλα κάνει και αλλη χαζομάρα οταν χρησιμοποιείς το drive το CD ακομα και τα εικονικά που έχω! μερικές φορέσ κολλάει!απο drivers εχω:ATAPI CD-RW52XMAXDVD-ROM DVD-7T16ELBY DVD-ROM SCSI CdRom Device [clonecd virtual drive] NERO IMAGEDRIVE2 SCSI CdRom Device [nero virtual drive] x2Μονάδα δισκέτας [Floppy drive] Link to comment Share on other sites More sharing options...
laserscout Μάρτιος 9, 2005 Author #13 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2005 έχω ανεμιστήρα 1 στο κουτί, άλλον δεν μπορώ να βάλω γιατί μετά θα κάνει πολύ θόρυβο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
laserscout Μάρτιος 9, 2005 Author #14 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2005 Ok... το s&m το ετρεξα και μου εβγαλε 1 error στη μνημη.για την ακριβια: addess error, single:1bug error single bit 1...και τωρα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
yaputzis Μάρτιος 9, 2005 #15 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2005 Αρχική απάντηση από laserscout [Σήμερα, στις 21:54] Ok... το s&m το ετρεξα και μου εβγαλε 1 error στη μνημη.για την ακριβια: addess error, single:1bug error single bit 1...και τωρα? Δώσε λίγο ρεύμα στις μνήμες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
laserscout Μάρτιος 9, 2005 Author #16 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2005 Αρχική απάντηση από yaputzis Δώσε λίγο ρεύμα στις μνήμες. και ακριβως πως?.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
laserscout Μάρτιος 9, 2005 Author #17 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2005 εδωσα, απο 2,60 πηγα 2,65 να ξανατρεξω το τεστ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Μάρτιος 9, 2005 #18 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2005 Αρχική απάντηση από yaputzis Δώσε λίγο ρεύμα στις μνήμες. ρε παιδιά τι του λέτε του ανθρώπου έχει πρόβλημα στα default και του λέτε να αρχίσει να ανεβάζει ρεύματα????? σε λίγο θα αρχίσουν και προτάσεις για promie Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlotKiller Μάρτιος 9, 2005 #19 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2005 λοοοολ Συριε!!!δοκιμασε τις μνημες μια μια για να βρεις το προβληματικο ντιμ και δωστο για ρμα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aias Μάρτιος 9, 2005 #20 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2005 μεσα στο cd της μητρικης θα εχει καποιο ini αρχειο για το cpu.Τρεξε αυτο μαζι με ολα τα αλλα (για AGP κτλ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.