blade_pan Μάρτιος 9, 2005 #41 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2005 Γαυρακι παντου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spresv Μάρτιος 9, 2005 #42 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2005 Ειναι η πρωτη φορα που χαρηκα οταν διαβασα οτι ειμαι συκια!!!:D:D:D:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Μάρτιος 9, 2005 #43 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2005 Τι συμβαίνει ρε παιδιά με τη συκιά; Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex_000 Μάρτιος 9, 2005 #44 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2005 Δες καμια ταινία με τον Ψαλτη και θα καταλάβεις (Λεμε τώρα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
daospi Μάρτιος 9, 2005 #45 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2005 Εγώ είμαι(;;; κέδρος.100% το αντίθετο είμαι.τεσπα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
daospi Μάρτιος 9, 2005 #46 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2005 Αρχική απάντηση από daospi [Σήμερα, στις 22:08] Εγώ είμαι( ;;;; ) κέδρος.100% το αντίθετο είμαι πάντως.τεσπα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dfragos Μάρτιος 9, 2005 #47 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2005 ΕΛΑΤΟ (Μυστήριος) - εκπληκτική γεύση, αξιοπρέπεια, σοφιστικέ, αγαπάει οτιδήποτε ωραίο, μελαγχολικός, πεισματάρης, τείνει στον εγωισμό αλλά νοιάζεται για τους κοντινούς του, κάπως μετριόφρων, πολύ φιλόδοξος, ταλαντούχος, επιμελής, αδιαφιλονίκητος εραστής, πολλούς φίλους, πολλούς εχθρούς, πολύ αξιόπιστος.Μυστήριος είμαι... μελαγχολικός είμαι... αξιοπρέπεια δεν έχω.... για τους κοντινούς μου νοιάζομαι αλλά πρέπει να το αλλάξω... φιλόδοξος σαν τον π@@@... επιμελής τώρα τελευταία δεν θα το έλεγα(ο κιμάς το ξέρει...), εχθρούς δεν ξέρω αν έχω.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lef Μάρτιος 9, 2005 #48 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2005 και γω κεδρο ειμαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fireknight Μάρτιος 9, 2005 #49 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2005 Αρχική απάντηση από greekfragma ΣΦΕΝΔΑΜΟΣ (Ανεξάρτητος) - ένα όχι συνηθισμένο άτομο, γεμάτος από φαντασία και γνησιότητα, ντροπαλός και επιφυλακτικός, φιλόδοξος, περήφανος, αυτοπεποίθηση, πεινασμένος για νέες εμπειρίες, μερικές φορές νευρικός, έχει πολλές πολυπλοκότητες, καλή μνήμη, μαθαίνει εύκολα, μπερδεμένη ερωτική ζωή, θέλει να εντυπωσιάζει. ρε μεσα επεσε λεμε......100%............ ειδικα στο πεινασμενος και στην μπερδεμενη ερωτικη ζωη...... Αρχική απάντηση από aris !!!!!! ΕΠΙΤΥΧΙΑ !!!!!!!! ΣΦΕΝΔΑΜΟΣ (Ανεξάρτητος) - ένα όχι συνηθισμένο άτομο, γεμάτος από φαντασία και γνησιότητα, ντροπαλός και επιφυλακτικός, φιλόδοξος, περήφανος, αυτοπεποίθηση, πεινασμένος για νέες εμπειρίες, μερικές φορές νευρικός, έχει πολλές πολυπλοκότητες, καλή μνήμη, μαθαίνει εύκολα, μπερδεμένη ερωτική ζωή, θέλει να εντυπωσιάζει. +1 Σφενδαμος ΣΦΕΝΔΑΜΟΣ (Ανεξάρτητος) - ένα όχι συνηθισμένο άτομο, γεμάτος από φαντασία και γνησιότητα, ντροπαλός και επιφυλακτικός, φιλόδοξος, περήφανος, αυτοπεποίθηση, πεινασμένος για νέες εμπειρίες, μερικές φορές νευρικός, έχει πολλές πολυπλοκότητες, καλή μνήμη, μαθαίνει εύκολα, μπερδεμένη ερωτική ζωή, θέλει να εντυπωσιάζει. [μεσα πεφτει γενικα] Ελα να μεζευόμαστε οι σφενδαμοκατέβατοι :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
stamatas Μάρτιος 10, 2005 #50 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2005 +1 Σφενδαμος και απο δω. συνολο 4 Σφενδαμοιλιγο ακομα και θα περασουμε τις συκιες Link to comment Share on other sites More sharing options...
billaras1234 Μάρτιος 10, 2005 #51 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2005 κυπαρισσιΚΥΠΑΡΙΣΣΙ (Πιστότητα) - δυνατός, μυώδης, προσαρμοστικός, παίρνει ότι έχει η ζωή να δώσει, ικανοποιημένος, αισιόδοξος, ποθεί λεφτά και αναγνώριση, μισεί την μοναξιά, παθιασμένος εραστής που δεν μπορεί να ικανοποιηθεί, πιστός, ευέξαπτος, απείθαρχος, σχολαστικός, και αδιάφορος.μαλλον η μανα μου και ο μπαμπασ μου με αγορασε και δεν με γεννησε γιατι εγω αυτα δεν ειμαι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bleo8onhs Μάρτιος 10, 2005 #52 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2005 Αρχική απάντηση από greekfragma ΣΦΕΝΔΑΜΟΣ (Ανεξάρτητος) - ένα όχι συνηθισμένο άτομο, γεμάτος από φαντασία και γνησιότητα, ντροπαλός και επιφυλακτικός, φιλόδοξος, περήφανος, αυτοπεποίθηση, πεινασμένος για νέες εμπειρίες, μερικές φορές νευρικός, έχει πολλές πολυπλοκότητες, καλή μνήμη, μαθαίνει εύκολα, μπερδεμένη ερωτική ζωή, θέλει να εντυπωσιάζει. ρε μεσα επεσε λεμε......100%............ ειδικα στο πεινασμενος και στην μπερδεμενη ερωτικη ζωη...... Μια απ΄ τα ίδια m8! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.