Jump to content

Από τι δέντρο πέσατε?

Τζώρτζης

Recommended Posts

• Replies 51
  • Created
  • Last Reply

ΕΛΑΤΟ (Μυστήριος) - εκπληκτική γεύση, αξιοπρέπεια, σοφιστικέ, αγαπάει οτιδήποτε ωραίο, μελαγχολικός, πεισματάρης, τείνει στον εγωισμό αλλά νοιάζεται για τους κοντινούς του, κάπως μετριόφρων, πολύ φιλόδοξος, ταλαντούχος, επιμελής, αδιαφιλονίκητος εραστής, πολλούς φίλους, πολλούς εχθρούς, πολύ αξιόπιστος.

Μυστήριος είμαι... μελαγχολικός είμαι... αξιοπρέπεια δεν έχω.... για τους κοντινούς μου νοιάζομαι αλλά πρέπει να το αλλάξω... φιλόδοξος σαν τον π@@@... επιμελής τώρα τελευταία δεν θα το έλεγα(ο κιμάς το ξέρει...), εχθρούς δεν ξέρω αν έχω....

Αρχική απάντηση από greekfragma

ΣΦΕΝΔΑΜΟΣ (Ανεξάρτητος) - ένα όχι συνηθισμένο άτομο, γεμάτος από φαντασία και γνησιότητα, ντροπαλός και επιφυλακτικός, φιλόδοξος, περήφανος, αυτοπεποίθηση, πεινασμένος για νέες εμπειρίες, μερικές φορές νευρικός, έχει πολλές πολυπλοκότητες, καλή μνήμη, μαθαίνει εύκολα, μπερδεμένη ερωτική ζωή, θέλει να εντυπωσιάζει.

ρε μεσα επεσε λεμε......100%............ :blink:

ειδικα στο πεινασμενος και στην μπερδεμενη ερωτικη ζωη......:hehe:

Αρχική απάντηση από aris

!!!!!! ΕΠΙΤΥΧΙΑ !!!!!!!!

ΣΦΕΝΔΑΜΟΣ (Ανεξάρτητος) - ένα όχι συνηθισμένο άτομο, γεμάτος από φαντασία και γνησιότητα, ντροπαλός και επιφυλακτικός, φιλόδοξος, περήφανος, αυτοπεποίθηση, πεινασμένος για νέες εμπειρίες, μερικές φορές νευρικός, έχει πολλές πολυπλοκότητες, καλή μνήμη, μαθαίνει εύκολα, μπερδεμένη ερωτική ζωή, θέλει να εντυπωσιάζει.

+1 Σφενδαμος

[μεσα πεφτει γενικα]

Ελα να μεζευόμαστε οι σφενδαμοκατέβατοι

:hehe: :hehe:

κυπαρισσι

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙ (Πιστότητα) - δυνατός, μυώδης, προσαρμοστικός, παίρνει ότι έχει η ζωή να δώσει, ικανοποιημένος, αισιόδοξος, ποθεί λεφτά και αναγνώριση, μισεί την μοναξιά, παθιασμένος εραστής που δεν μπορεί να ικανοποιηθεί, πιστός, ευέξαπτος, απείθαρχος, σχολαστικός, και αδιάφορος.

μαλλον η μανα μου και ο μπαμπασ μου με αγορασε και δεν με γεννησε γιατι εγω αυτα δεν ειμαι!

Αρχική απάντηση από greekfragma

ρε μεσα επεσε λεμε......100%............ :blink:

ειδικα στο πεινασμενος και στην μπερδεμενη ερωτικη ζωη......:hehe:

Μια απ΄ τα ίδια m8!:D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.