Τζώρτζης Μάρτιος 8, 2005 Author #21 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2005 :jump: :P :hehe: :happy2: :happy2: :jump1: :jump1: Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Μάρτιος 8, 2005 #22 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2005 ΣΦΕΝΔΑΜΟΣ (Ανεξάρτητος) - ένα όχι συνηθισμένο άτομο, γεμάτος από φαντασία και γνησιότητα, ντροπαλός και επιφυλακτικός, φιλόδοξος, περήφανος, αυτοπεποίθηση, πεινασμένος για νέες εμπειρίες, μερικές φορές νευρικός, έχει πολλές πολυπλοκότητες, καλή μνήμη, μαθαίνει εύκολα, μπερδεμένη ερωτική ζωή, θέλει να εντυπωσιάζει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgeks78 Μάρτιος 8, 2005 #23 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2005 Δε βλεπω πουθενα το απολιθωμα..... εγω ειμαι καστανια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Μάρτιος 8, 2005 #24 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2005 ΣΥΚΙΑ (Ευαισθησία) - πολύ δυνατός, λιγάκι ισχυρογνώμων, ανεξάρτητος, δεν επιτρέπει αντιφάσεις ή διαφωνίες, αγαπάει την ζωή, την οικογένειά του, τα παιδιά και τα ζώα, λιγάκι κοινωνική πεταλούδα, καλή αίσθηση του χιούμορ, του αρέσει η αδράνεια και η τεμπελιά των πρακτικών ταλέντων και της εξυπνάδας. Αρκετά μέσα έπεσε θα έλεγα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
colt3003 Μάρτιος 8, 2005 #25 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2005 Αρχική απάντηση από Τζώρτζης [Χθες, στις 18:45] Σεπ 23 - Ελιά ΕΛΙΑ (Σοφός) - αγαπάει τον ήλιο, ζεστά και ευγενικά αισθήματα, λογικός, ισορροπημένος, αποφεύγει τις επιθέσεις και την βία, ανεχτικός, εύθυμος, ήρεμος, πολύ καλή αίσθηση της δικαιοσύνης, ευαίσθητος, ευσυγκίνητος, ελεύθερος από ζήλια, αγαπάει το διάβασμα και την παρέα των σοφιστικέ ανθρώπων. Κοκκίνισα τώρα ..... εν μέρει μέσα έπεσε (λατρεία του ηλίου και αποφυγή βιάς) για τα άλλα δεν εκφέρω άποψη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Μάρτιος 8, 2005 #26 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2005 11/11 Φυστικιά. Αν και ό,τι και να έπεφτε βρίσκεις πάτημα να ταυτιστείς, είναι σα τα ζώδια που ό,τι και να πουν σε πιάνει λίγο ή πολύ και λες "ναι.. ναι σα να χει δίκιο, για να δούμε" υγ. τελικά είμαι πολύ ξενέρωτος, καλά μου λέει η μάνα μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Μάρτιος 8, 2005 #27 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2005 Καστανεια.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Μάρτιος 8, 2005 #28 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2005 ΚΥΠΑΡΙΣΣΙ (Πιστότητα) - δυνατός, μυώδης, προσαρμοστικός, παίρνει ότι έχει η ζωή να δώσει, ικανοποιημένος, αισιόδοξος, ποθεί λεφτά και αναγνώριση, μισεί την μοναξιά, παθιασμένος εραστής που δεν μπορεί να ικανοποιηθεί, πιστός, ευέξαπτος, απείθαρχος, σχολαστικός, και αδιάφορος. Sui generis προς το παρών Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsunami Μάρτιος 8, 2005 #29 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2005 Αρχική απάντηση από antonisk7 17!!!!! 14...Κρίμα παρα κάτι μέρες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Μάρτιος 8, 2005 #30 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2005 Aααααχχχχ καλε κι εγω Συκια !!!Γιουουουουοουουυυ-Χουουουουοουουουου, καλε ναυτηηηηηηη!!Νιαααααααου...Ο,τι ειπε ο chroma παραπανω με βρισκει συμφωνο. Τουλαχιστον περναει ευχαριστα η ωρα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Μάρτιος 8, 2005 #31 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2005 Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis ΣΥΚΙΑ (Ευαισθησία) - ... , λιγάκι κοινωνική πεταλούδα, ... Θα το πω! Δεν αντέχω! :devil: Οκ, ηρέμησα. ... ... Αλήθεια, καμιά άλλη συκιά έχουμε στο φόρουμ; (δεν άντεξα τελικά...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Μάρτιος 8, 2005 #32 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2005 Τι έγινε, ρε; Θα μου εξηγήσει κανένας; Ξέχασε ο τύπος να γράψει οτι είναι λίγο αργόστροφος... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsunami Μάρτιος 8, 2005 #33 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2005 Συγνώμη χρυσό μου αλλά επειδή πέσαμε από Συκιά σημαίνει οτι μας αρέσει το συκαλάκι???Ε ποτέ!!!Μαρούσκα!!!Το Eviaaannn... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Μάρτιος 8, 2005 #34 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2005 Εγώ γιατί συνεχίζω να μην καταλαβαίνω; Μήπως ένας ύπνος θα μου έκανε καλό; Είναι και περασμένη η ώρα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Μάρτιος 9, 2005 #35 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2005 Αρχική απάντηση από JimmyFox ΜΕΛΙΑ ROWAN (Ευαισθησία) - γεμάτος από γοητεία, εύθυμος, προικισμένος χωρίς εγωισμό, του αρέσει να τραβάει την προσοχή, αγαπάει την ζωή, κίνηση, ανησυχία, και ακόμα περιπλοκή, είναι συγχρόνως εξαρτημένος και ανεξάρτητος, καλή γεύση, καλλιτεχνικός, φλογερός, αισθηματικός, καλή παρέα, δεν συγχωρεί.Kαι με πολλές τροποποιήσεις πάλι έξω πέφτει.... Το αυτο κι εδω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Μάρτιος 9, 2005 #36 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2005 Αρχική απάντηση από sotiris ΛΕΜΟΝΙΑ LIME (Doubt) - δέχεται ότι σερβίρει η ζωή με έναν σύνθετο τρόπο, μισεί τους τσακωμούς, το στρες και τον μόχθο, δεν του αρέσει η τεμπελιά και η αργία, μαλακός και εύκαμπτος , κάνει θυσίες για τους φίλους, πολλά ταλέντα αλλά όχι αρκετά επίμονος για να τα κάνει να ανθίσουν, συχνά γκρινιάζει και παραπονιέται, πολύ ζηλιάρης αλλά πιστός. να φταίει ο κρόνος που μπήκε στον ερμή? Lime makes the world go round Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kanonieris Μάρτιος 9, 2005 #37 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2005 6/6 ΣΗΜΥΔΑ.Αλήθεια τι δέντρο είναι αυτό? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nos-Dio Μάρτιος 9, 2005 #38 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2005 ΓΑΥΡΟΣ (Καλή γεύση) - της ψυχρής ομορφιάς, νοιάζεται για την εμφάνισή του και την κατάστασή του, καλή γεύση, δεν είναι εγωιστής, κάνει την ζωή όσο πιο άνετη μπορεί να γίνει, καθοδηγεί μία λογική και πειθαρχημένη ζωή, ψάχνει για ευγένεια και αναγνώριση σε έναν αισθηματικό σύντροφο, ονειρεύεται ασυνήθιστους εραστές, είναι σπανίως χαρούμενος με τα αισθήματά του, δυσπιστεί τους περισσότερους ανθρώπους, δεν είναι ποτέ σίγουρος για τις αποφάσεις του, πολύ ευσυνείδητος.ελα και εγω που νομιζα οτι ημουν βαζελος... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsunami Μάρτιος 9, 2005 #39 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2005 Αρχική απάντηση από RootX Lime makes the world go round Από κει και οι καλές σχέσεις με τις Corones ε???Γιατί και η Corona θέλει το lime της.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
liberto Μάρτιος 9, 2005 #40 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2005 ΚΕΔΡΟΣ (Πεποίθηση) - σπάνιας ομορφιάς, ξέρει πώς να προσαρμόζεται, του αρέσει η πολυτέλεια, της καλής υγείας, ούτε κατά διάνοια ντροπαλός, τείνει να περιφρονεί τους άλλους, αυτοπεποίθηση, αποφασιστικότητα, ανυπόμονος, του αρέσει να εντυπωσιάζει τους άλλους, πολλά ταλέντα, επιμελής, υγιεινή αισιοδοξία, περιμένει για την μία αληθινή αγάπη, ικανός να παίρνει γρήγορες αποφάσεις.Τζώρτζης που τα βρήκες αυτά, δώσε λινκ πλσ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.