lukasbayern Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5, 2016 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5, 2016 Καλησπέρα παίδες! Έχω ένα πρόβλημα. Έχω τα Gigaworks T3 της Creative. Tο τελευταίο διάστημα όμως το δεξί ηχείο κάνει παράσιτα, τριγμούς κλπ κλπ. Φυσικά είναι εκτός εγγύησης.. Δεν είναι αμαρτία να τα πετάξω; Τι μπορώ να κάνω; Τα είχα πάρει από το Πλαίσιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
das Φεβρουάριος 5, 2016 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2016 Τέτοιο ηχειακι μου φαίνεται πολυ εξειδικευμένο για να αντικατασταθεί με κατι άλλο, μονο απο creative. Google, βρες το customer support τους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Φεβρουάριος 5, 2016 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2016 Στοα Φέξη για επισκευή Link to comment Share on other sites More sharing options...
das Φεβρουάριος 5, 2016 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2016 Δεν ειναι από αυτά που πουλάνε στη Φεξη. Αυτά τα εχει και κάθε ηλεκτρονικομαγαζο σε κάθε γειτονιά . Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukasbayern Φεβρουάριος 5, 2016 Author #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2016 Έγινε, thanks!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukasbayern Φεβρουάριος 10, 2016 Author #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2016 H αντιπροσωπεία είναι στο εξωτερικού και ως εκ τούτου δεν αναλαμβάνουν να τα αντικαταστήσουν ούτε αξίζει να τα στείλω για επισκευή. Οπότε... ποιό εργαστήριο μου συστήνετε για επισκευή; Μην αγοράσω άλλα ηχεία, δεν θέλω άλλα έξοδα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Φεβρουάριος 10, 2016 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2016 Μίλα με αυτόν, αλλά δε νομίζω να σε συμφαίρει η επισκευή.http://www.vrisko.gr/details/a6b46ia23ga4_b6fbe15accfbkcj41_6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
akis_z80 Φεβρουάριος 10, 2016 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2016 Πώς είσαι σίγουρος ότι φταίει το ηχείο και όχι το ποτενσιόμετρο έντασης; Δοκίμασες να κάνεις swap τα ηχεία και μεταφέρθηκε το πρόβλημα από δεξιά στα αριστερά; 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukasbayern Φεβρουάριος 11, 2016 Author #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2016 (edited) Πώς είσαι σίγουρος ότι φταίει το ηχείο και όχι το ποτενσιόμετρο έντασης; Δοκίμασες να κάνεις swap τα ηχεία και μεταφέρθηκε το πρόβλημα από δεξιά στα αριστερά; Ναι, εννοείται... Το πρόβλημα είναι στο ένα ηχείο. Τον πήρα τηλέφωνο για να το δει. Λέτε να με γδάρει; Λέει, θα το αφήσω εκεί και θα μου πει. Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 11, 2016 από lukasbayern Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts