das Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5, 2016 #1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5, 2016 Yo.Σκέφτομαι πολυ σοβαρά να προσπαθήσω κι εγώ να την κάνω στα γεράματα.Δεν πάνε και παρα πολυ άσχημα εδω οι δουλειές μου, αλλά αν έκανα τα ίδια εξω θα ήμουν πλούσιος .Έχω κατι συγκεκριμένο υπόψη μου, και έχω αρκετά πλούσιο βιογραφικό. Έχυσα και ένα δάκρυ με τον απολογισμό.Έκτος απο τις εθνικες αργιες,εχω να κάτσω σαββατο απο το 1997 ladys and gentlemen .Θέλω αν εχει κανένας κανένα βιογραφικό για υπόδειγμά, για πολυεθνική εταιρεία τεχνολογίας. Ελπίδα μου (βασιμη)ότι μελλοντικα θα με ξαναστειλουν Ελλάδα για outsourcing (με άλλο μισθό φυσικά ).
DJD Φεβρουάριος 5, 2016 #2 Φεβρουάριος 5, 2016 Η προτίμηση μου είναι σε κάτι σαν αυτό που ναι στα συνημμένα. Υπάρχει ένα μεγάλο debate για το αν πρέπει ή όχι να χρησιμοποιήσεις το template του europass, δες τα και τα δύο κι αποφάσισε εσύ. Επίσης ένα CV δε κάνει για όλες τις δουλειές. Πρέπει να παιδεύεσαι και να αλλάζεις τις λέξεις κλειδιά που ψάχνουν. Καλή επιτυχία.Changing-Career-CV-template1 - Copy.doc
das Φεβρουάριος 5, 2016 Author #3 Φεβρουάριος 5, 2016 (edited) Εννοείται δεν έχω σκοπό να το βάλω αυτούσιο ,θέλω μια βαση να την αναπτύξω .Το europass το θεωρώ κάπως generic. Ευχαριστώ πολυ, το μελετάω και επανέρχομαι .και άλλες απόψεις ευπρόσδεκτες εννοείται .*έχω να δώσω βιογραφικό /συνέντευξη κτλ πάνω απο 15 χρόνια ,οπότε έχω χάσει επαφή Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 5, 2016 από das
Recommended Posts