Jump to content

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπερα

εχω εναν 4570Τ (2C/4T) σε Shuttle XPC και εχω την δυνατοτητα να τον ανταλαξω με εναν 4590S(4C/4T).

Πιστευετε οτι αξιζει η αλλαγη? Χρηση για Games και μονο αυτα. Η VGA ειναι μια 960GTX.

Ανάλογα τα games που παίζεις. Αν παίζεις πιο σύγχρονα φυσικά και θα σε βοηθήσει η αλλαγή αφού ο 4590S είναι 4πύρινος.

• Like 1

Συγχρονα games παιζω.... απλα σκεφτομαι οτι και οι δυο 4 Threads εμφανιζουν... θα εχει οντως τοσο μεγαλη διαφορα αν καποιο game χρησιμοποιει και τα 4 threads?

Ως ένα βαθμό θα σε βοηθήσει και θα τον κρατήσεις περισσότερο αλλά θα έχεις  και μεγαλύτερη κατανάλωση. Εξαρτάται και σε τι τιμή τον βρίσκεις και πόσο θα πουλήσεις τον 4570Τ.

Θα σε βοηθούσε περισσότερο βέβαια μια καλύτερη κάρτα.

• Like 1

Δεν θα πληρωσω τιποτα. Αυτη τη στιγμη εχω και τους 2 Cpu και επανω ειναι ο 4570T. Το ξερω οτι θα εχω μεγαλυτερη καταναλωση με τον 4590S. Θα κανω την αλλαγη και θα κανω μετρησεις να δω.

Ναι, οι 4 πραγματικοί πυρήνες, ειναι καλύτεροί απο τους 2 σε κάθε χρήση, έχει διαφορά.

Αμα κάναμε δουλειά μόνο με τους εικονικούς πυρήνες θα είχαν όλοι i3

• Like 1