thazio Φεβρουάριος 3, 2016 #41 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2016 Οι χρόνοι γενικά είναι πολύ κοντά. Αυτό που δύο από τους συμμετέχοντες έχουν πρόσβαση στα data και οι υπόλοιποι όχι, λέω να μεταφραστεί σε ballast... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeoF1 Φεβρουάριος 3, 2016 #42 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2016 Εγω που εχω μονιμο ballast τα κιλα μηπως να το ξανασκεφτουμε?? οκ ξεκινησα διατροφη και γυμναστικη!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Φεβρουάριος 3, 2016 #43 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2016 Δώσε λίγο το τηλ του αφεντικού Κανε παραπονα Τι να κανω..Κανονικα ο Σωκρατης θα επαιζε , αλλα τον χρειαζομαστε Link to comment Share on other sites More sharing options...
akis_z80 Φεβρουάριος 3, 2016 Author #44 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2016 Κανε παραπονα Τι να κανω..Κανονικα ο Σωκρατης θα επαιζε , αλλα τον χρειαζομαστε Οκ, άρα στη θέση σας τρέχουν racer και spyder. Έκλεισε αυτό! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
geovas77 Φεβρουάριος 3, 2016 #45 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2016 Μηδέν προπόνηση για τον αποψινό αγώνα, λογικά θα προλάβω καμμία ωρίτσα μετά τη δουλειά, μήπως φίλε λύκε να πάρω εγώ το fiatακι; :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
kyr.. Φεβρουάριος 3, 2016 #46 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2016 (edited) o Stathis1 αγνοειται? Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 3, 2016 από kyr.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spyder Φεβρουάριος 3, 2016 #47 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2016 Ο server με δείχνει με lotus, αυτό παίρνω; Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolves Φεβρουάριος 3, 2016 #48 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2016 (edited) Μηδέν προπόνηση για τον αποψινό αγώνα, λογικά θα προλάβω καμμία ωρίτσα μετά τη δουλειά, μήπως φίλε λύκε να πάρω εγώ το fiatακι; :lol: Όσον αφορά το poll για τα αυτοκίνητα, η πλειοψηφία ψήφισε να μείνουμε όπως έχει, δηλαδή να μην υπάρχει η δυνατότητα αλλαγής αυτοκινήτου. @geovas77, μην τρελαινεσαι, απλα τερματισε. Τα αλλα αστα πανω μου. Θα τους στειλω ολους στα χωραφια Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 3, 2016 από wolves 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stathis1 Φεβρουάριος 3, 2016 #49 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2016 Εδώ είμαι. Τί γίνεται τελικά, αναπληρώνω το Χρήστο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
akis_z80 Φεβρουάριος 3, 2016 Author #50 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2016 Εδώ είμαι. Τί γίνεται τελικά, αναπληρώνω το Χρήστο;Αν δεν τρέξει ναι. Αλλιώς πας με Κυριάκο. Θα ξέρουμε σε λιγο 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kyr.. Φεβρουάριος 3, 2016 #51 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2016 (edited) με τον σταθη μολις τα ειπαμε...ολα οκ!ερωτηση?επειδη ειμαστε λιγο απροετοιμαστoι...θα μπορουμε να αλλαζουμε αυτοκινητα σε επομενους αγωνες...εσωτερικο θεμα της ομαδας?το λοτους δεν το εχω ακουμπησει καθολου,με το φιατ εχω κανει καμια 50αρια γυρακια, ο σταθης δεν εχει προλαυει να ακουμπησει κανενα ακομα σε αυτον τον αγωνα ειπαμε, φιατ κυριακος, σταθης λοτους Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 3, 2016 από kyr.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelios F. Φεβρουάριος 3, 2016 #52 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2016 (edited) Όπως αναγράφεται και στο αρχικό post του cup, οι οδηγοί δεν μπορούν να αλλάξουν αυτοκίνητο.Διαλέξτε με ποιo θα τρέξετε όλα τα races. Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 3, 2016 από Stelios F. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kyr.. Φεβρουάριος 3, 2016 #53 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2016 (edited) Κυριακος φιατ,Σταθης λοτους Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 3, 2016 από kyr.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gchristod Φεβρουάριος 3, 2016 #54 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2016 Θα τρεξω αποψε, συγγνώμη για την καθυστέρηση 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oxide Burnedbrain Φεβρουάριος 3, 2016 #55 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2016 Έχουμε skins για τις Lotus? Link to comment Share on other sites More sharing options...
thazio Φεβρουάριος 3, 2016 #56 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2016 Οχι παιδια. Παρα τη βοήθειά του Ιασονα δεν προλαβα να κανω τιποτα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelios F. Φεβρουάριος 3, 2016 #57 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2016 Δεν πειράζει, next race Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stathis1 Φεβρουάριος 3, 2016 #58 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2016 Οκ, άρα πάω με Κυριάκο κανονικά; Άκη, άλλαξε τα αμάξια στο σερβερ, το lotus πρέπει να έχω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
akis_z80 Φεβρουάριος 3, 2016 Author #59 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2016 Σε λίγο θα τα ετοιμάσουμε κ θα γίνει reset ο σερβερ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelios F. Φεβρουάριος 3, 2016 #60 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2016 Server is up, μπορείτε να μπείτε σιγά σιγά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts