spyder Φεβρουάριος 5, 2016 #21 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2016 Το track είναι ωραίο, μισό πίστα μισό ανάβαση-κατάβαση βουνού όπου μου θυμίζει Πήλιο. Προσπεράσεις στο βουνό δεν βλέπω λόγω στενότητας δρόμου. Επέλεξα Ζ4 τελικά μου άρεσε και το R8. uhu μου έκανες βουντού χθές, βγήκες στη στροφή και εγώ σε ακολούθησα έξω αυτά έχει το κυνηγητό Πολύχρονος GeoF1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
akis_z80 Φεβρουάριος 5, 2016 #22 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2016 Γιαννη ετρεξα λιγο με την Μερσεντες! Τωρα διαλεξα το Νισσαν για λογους εμφανισης αλλα και Ακη Σημερα που εχω γενεθλια μου εταξε ενα set up δωρο Όταν το φτιάξω θα στο στείλω! Θα υπογράψεις όμως πρώτα NDA ότι δε θα το δώσεις πουθενά. Ένα ελάττωμα έχω: είμαι πολύ χουβαρντάς Ακόμα δεν έχω ακούσει καλό λόγο για setup που έχω δώσει αλλά μην πτοείσαι, ΜΠΟΡΕΙ και να σου αρέσει Επέλεξα Ζ4 τελικά μου άρεσε και το R8. Μπορείς να αλλάξεις εννοείται, απλά μέχρι Κυριακή μεσημέρι καλό είναι να οριστικοποιηθούν οι επιλογές! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
spyder Φεβρουάριος 5, 2016 #23 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2016 Ωραία, θα ξαναδοκιμάσω το R8 το βράδυ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gchristod Φεβρουάριος 5, 2016 #24 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2016 (edited) Ακόμα δεν έχω ακούσει καλό λόγο για setup που έχω δώσει Από αυτό της Lotus 2-11 GT4 που έχεις ανεβάσει στο RD δεν έχω παράπονο Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 5, 2016 από gchristod Link to comment Share on other sites More sharing options...
akis_z80 Φεβρουάριος 5, 2016 #25 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2016 Το datsun κάνει τα άλλα gt3 να μοιάζουν με 3κύλινδρα στην ευθεία Λοιπόν setup: Aero 6, 2 κλικ πιο μαλακό μπροστά, 2 κλικ αριστερά το camber, coast diff 40%, πιέσεις 25 μπρος 24 πίσω. Gear ratios όσο χρειάζεται για να μη χτυπάει κόφτη η 6η. Νομίζω 303 km\h πρέπει να γράφει μέσα στο setup. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgiadis Giorgos Φεβρουάριος 6, 2016 #26 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2016 (edited) #deleted Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 6, 2016 από Arkoudadis Link to comment Share on other sites More sharing options...
uhu Φεβρουάριος 6, 2016 #27 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2016 Τι έγιναν τα ζ4 ρε παιδιά.Δε μου βγάζει επιλογή στο σέρβερ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
akis_z80 Φεβρουάριος 6, 2016 #28 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2016 Mια χαρά είναι ο σέρβερ. Meanwhile... το nismo tv κλασικά streamάρει το 12ωρο Bathurst: GO NISSAN!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gchristod Φεβρουάριος 6, 2016 #29 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2016 Εσείς με τα 2:11:xxx, ανοίξατε τουνελ κάτω από το βουνό?[emoji14]Αν έχει κάποιος χρόνο ας ανεβάσει κανά βίντεο να δούμε καμιά γραμμή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgiadis Giorgos Φεβρουάριος 6, 2016 #30 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2016 (edited) Μιαμιση ώρα μέσα στο αγώνα και οι μάχες είναι δυνατές!!! 2.01.5 ο ταχύτερος προς το παρών!! Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 6, 2016 από Arkoudadis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgiadis Giorgos Φεβρουάριος 7, 2016 #31 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2016 Τώρα που έκανα μερικές βόλτες με σχεδόν όλα τα GT3 και αμφιταλαντεύτηκα ανάμεσα στα GTR, 650S και R8 πήρα την απόφαση... R8 γιατί πολλά GTR μαζεύτηκαν και η 650S είναι πολύ φαρδιά με αποτέλεσμα να την ξυρίζω σε κάθε γωνία 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
panosdimp Φεβρουάριος 7, 2016 #32 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2016 Eντάξει όσοι έχουν δηλώσει Nissan τακτοποιήθηκαν ,τα z4 δεν θα έχουν επίσης πρόβλημα από τα άλλα έχουμε πληθώρα ,οδηγούς δεν έχουμε, βέβαια οι δεκατρείς συμμετοχές δεν είναι και άσχημες για τη συγκεκριμένη πίστα . Οσοι επιθυμείτε να τρέξετε δηλώστε αυτοκίνητο η προθεσμία εκπνέει. Η εμπειρία θά ΄ναι συγκλονιστική ,το damage σχετικά χαμηλά για να μην έχουμε παράπονα αφού τις μπαριέρες δεν τις γλυτώνει κανείς ,αν ήταν βέβαια cup το σωστό θα ταν να είναι τουλάχιστον στο 60 το damage . http://doodle.com/poll/adaimk8zd33k2288#table Link to comment Share on other sites More sharing options...
rapid_fast Φεβρουάριος 7, 2016 #33 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2016 Ολα καλά, αλλά αν δεν υπάρχει συναίνεση, προσπέραση αδύνατη.... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Billys Φεβρουάριος 7, 2016 #34 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2016 Καλο αγωνα παιδια και προσοχη στις μπαριερες! Ηθελα πολυ να μπω σημερα αλλα λογω του ματς δεν θα προλαβω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
akis_z80 Φεβρουάριος 7, 2016 #35 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2016 Οδήγησα Ζ4 και κατάλαβα γιατί είναι τόσο δημοφιλής. Με το μισό ιδρώτα και χωρίς setup κάνει ίδιο χρόνο με το nissan. 1 z4 for me please Link to comment Share on other sites More sharing options...
djkostas Φεβρουάριος 7, 2016 #36 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2016 1 z4 for me please Link to comment Share on other sites More sharing options...
akis_z80 Φεβρουάριος 7, 2016 #37 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2016 Kαι εγώ και εγώ. Το βαρέθηκα το Nissan να σου πω την αλήθεια. Κάηκα στο ζέσταμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgiadis Giorgos Φεβρουάριος 7, 2016 #38 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2016 Ολα καλά, αλλά αν δεν υπάρχει συναίνεση, προσπέραση αδύνατη.... Ειδικά αν ο μπροστινός σε στέλνει να κουρέψεις τα χορτάρια όταν βουτάς στα φρένα 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
akis_z80 Φεβρουάριος 7, 2016 #39 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2016 Ειδικά αν ο μπροστινός σε στέλνει να κουρέψεις τα χορτάρια όταν βουτάς στα φρένα Έγιναν 1-2 προσπεράσεις με τις 2 ρόδες στα χόρτα στον κανονικό αγώνα σήμερα επειδή ο μπροστινός δε συναινούσε Μπήκα πριν λίγες ώρες στο server και ο μπροστινός μου έκανε brake check στην έξοδο της τελευταίας στροφής. Και οι 2 στις μπαριέρες χαχα 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
panosdimp Φεβρουάριος 7, 2016 #40 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2016 (edited) 20 γύροι ?PASSWORD: WAHLUU Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 7, 2016 από panosdimp 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts