sakinor Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31, 2016 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31, 2016 Ειναι απο το επισημο SITE των windows store της ουκρανιας και ινδιαςγια να το αγορασετε: 1)Απαιτεί Windows 10 και η αγορά γίνεται μέσω του Store των Windows 102) Αλλάζουμε προσωρινά region στα Windows σε Ουκρανία ή Ινδία3)Κάνουμε την αγορά με την κάρτα μας σε τιμή Ουκρανίας (~9€) ή Ινδίας (~11€)4) Γυρίζουμε το region στο κανονικό 5)Κατεβαζουμε το game περισσοτερα εδω:http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=1177850 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helly Φεβρουάριος 1, 2016 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2016 To αγορασε κανεις ετσι? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Φεβρουάριος 1, 2016 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2016 To αγορασε κανεις ετσι? 12€ από Ινδία. Δεν προτίμησα Ουκρανία (όσο κι αν μου αρέσουν οι Ουκρανές ) απλά μη φάω κανένα πακέτο και είναι στα ρωσσικά τα defaults. Η Ινδία έχει δεύτερη επίσημη γλώσσα τα αγγλικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tragikos Φεβρουάριος 1, 2016 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2016 Αν είχε Steam Key θα ήταν καλή περίπτωση. Έτσι νομίζω θα πάω πάσο 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoc Φεβρουάριος 1, 2016 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2016 Αν είχε Steam Key θα ήταν καλή περίπτωση. Έτσι νομίζω θα πάω πάσο Ακριβώς την ίδια σκέψη έκανα και εγώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Φεβρουάριος 1, 2016 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2016 Επίσης ισχύει ότι θέλει Xbox Live; Αν ναι, συγνώμη αλλά, τρώει άκυρο στο άψε σβήσε. Πολύ καλή προσφορά στα 10€ αλλά αν είναι να το έχω σα σπασμένο και να απαιτεί και Xbox Live, να μου λείπει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakinor Φεβρουάριος 1, 2016 Author #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2016 Επίσης ισχύει ότι θέλει Xbox Live; Αν ναι, συγνώμη αλλά, τρώει άκυρο στο άψε σβήσε. Πολύ καλή προσφορά στα 10€ αλλά αν είναι να το έχω σα σπασμένο και να απαιτεί και Xbox Live, να μου λείπει.τι κακο εχει το xbox live? Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Φεβρουάριος 1, 2016 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2016 τι κακο εχει το xbox live? Είχα άσχημες εμπειρίες με το προκάτοχο του σε φάση να μη μπορώ να παίξω multiplayer ένα από τα μεγαλύτερα παιχνίδια τότε. Εννοείτε ήταν αγορασμένο το παιχνίδι. Εε από τότε προσπαθώ να τις αποφεύγω όσο μπορώ τις άλλες πλατφόρμες πέρα από το steam. Επίσης δε μου αρέσει να έχω διάσπαρτα παιχνίδια σε 5 πλατφόρμες όταν μπορώ να τα έχω όλα σε μια - δύο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
al3x Φεβρουάριος 1, 2016 #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2016 To αγορασα χθες ολα καλα...κατεβηκε :-)Σημερα επαιξα και λιγακι.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Φεβρουάριος 1, 2016 #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2016 Εε από τότε προσπαθώ να τις αποφεύγω όσο μπορώ τις άλλες πλατφόρμες πέρα από το steam. Επίσης δε μου αρέσει να έχω διάσπαρτα παιχνίδια σε 5 πλατφόρμες όταν μπορώ να τα έχω όλα σε μια - δύο.Τι κάνεις όμως όταν αγοράζεις κάτι από το Steam και παίζει μέσω Uplay πχ;Κι εγώ προσπαθώ να τα έχω στο Steam, αλλά δεν αποκλείω αγορές από αλλού, ειδικά όταν το αγοράζω 10€ αντί για 45€ (ή 35€ που το βρίσκεις σε keystores) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakinor Φεβρουάριος 1, 2016 Author #11 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2016 καλα ετσι και αλλιως το windows store ειναι προεγκατεστημενο στα 10αρια.Οποιος θελει φυσικα στεαμ ας πληρωσει και το αναλογο ποσο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Φεβρουάριος 1, 2016 #12 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2016 Έχετε δίκιο παιδιά. Τελικά νόμιζα ότι στα κλειδάκια έπαιζε αρκετά πιο κάτω αλλά έκανα λάθος. Με βλέπω να το αγοράζω και εγώ τελικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Φεβρουάριος 1, 2016 #13 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2016 Δε περνάει κάρτα της Eurobank. Επίσης δε μπορώ να βάλω λεφτά στο Revout. Να δω πως θα το αγοράσω τώρα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpirosKGR Φεβρουάριος 1, 2016 #14 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2016 Αποψη μου, δεν αξίζει, καλύτερα να περιμένεις λίγο καιρό να φτάσει κοντά στο 20αρικο, που πιστεύω μέχρι τον Απρίλιο εκεί γύρω θα παίζει steam κλειδάκι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Φεβρουάριος 1, 2016 #15 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2016 πάντως, το 20άρικο είναι 100% πάνω απ'ότι μπορεί να το πάρει τώρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpirosKGR Φεβρουάριος 1, 2016 #16 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2016 (edited) Προτιμώ την ασφάλεια και ευκολία του Steam store παρά του windows store. ( remind: Windows Live ! ) Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 1, 2016 από SpirosKGR Link to comment Share on other sites More sharing options...
sr4u Φεβρουάριος 4, 2016 #17 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2016 Εμένα στο windows store μου λεει "this app is not compatible with this device" ειτε στα ελληνικα το εχω το region ειτε στα ουκρανικα/ινδικα το ιδιο λεει..Any help please? Μιλησα και με microsoft μου λεει οτι δεν εχει κυκλοφορησει ακομα στο δικο μας region (υποτιθεται για το ελληνικο region) μηπως πρεπει να κανω και τπτ αλλο εκτος απο restart μετα την αλλαγη του region? διαβασα και ολο το θεμα στο neogaf.com αλλα δεν βρηκα κανεναν να εχει παθει το ιδιο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts