Jump to content



Multi Monitor Setup θεματακι ( ? )


tommybertsen

Recommended Posts

Καλημερα Λαμπιτες και Λαμπιτισσες!

 

Προσπαθω να λυσω αυτο το μυστηριο εδω και καποιο διαστημα και δε τα εχω καταφερει, οποτε απευθυνομαι σε εσας! (δε ξερω αν θα επρεπε να μπει στο section των Λειτουργικων το θεμα).

 

Εχω την main display μου , την P2414H μεσω DP συνδεδεμενη. Στα αριστερα βρισκεται η TV , συνδεδεμενη με HDMI και ενιοτε συνδεω μια παλια Samsung 206BW απο δεξια με DVI. Παιζουν μια χαρα και οι τρεις μαζι. Το θεμα μου ειναι αλλο ομως.

 

Ενω οπως φαινεται παρακατω , εχω ως main display την Dell που ειναι και το νουμερο 1, καθως κανω εκκινηση/επανεκκινηση τον υπολογιστη, το Starting Logo των Windows (καθως και το post της μητρικης), φαινονται μονο σε οποιαδηποτε αλλη οθονη εκτος της main display. Πχ αν εχω την Dell + TV , μονο στην TV, αντιστοιχα αν εχω DELL και 206BW, μονο στην BW, και αν εχω και τις 3 , μονο στην TV παλι.

 

post-60900-0-89978600-1454229651_thumb.j

 

Ειτε λοιπον ειναι δεξια, ειτε αριστερα , ειτε στη μεση η Dell , ειναι σα να ειναι η TV main display (ή η 206bw αντιστοιχα) και τα δειχνει μονο εκει. Φυσικα αν βγαλω το HDMI απο την TV ή το DVI απο την αλλη οθονη, τοτε ολα ειναι normal. 

Αρκετες φορες χρειαζομαι να πατησω del ή F11 και απο αυριο θα χρειαζομαι περισσοτερες (διπλο boot σε 2 διαφορετικα drive) , οποτε καθε φορα πρεπει να βγαζω το HDMI απο την tv. 

 

Λυνεται καπως αυτο το θεματακι ή το HDMI το βλεπει παντα σα primary? Γιατι εκανα ολα τα πιθανα σεναρια μεσα απο Windows, εκτος και αν κατι μου ξεφευγει.

Link to comment
Share on other sites

Κάνε αυτό που λέει ο Γιώργος. Άλλη επιλογή, χρησιμοποίησε άλλη πόρτα, εκτός της DP. Και εγώ είχα διάφορα θέματα, όπως να χάνει την οθόνη, να αργεί να ανοίξει μετά το sleep, κλπ, και επειδή έχω πράγματα και στα δύο desktop, να μου τα φέρνει στο ένα, να κάνει την άλλη main (ενώ main ήταν αυτή στο DP) και να μου σπάει τα νεύρο. Την έβαλα λοιπόν στο δεύτερο DVI και ησύχασα.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Θα πάρω ένα Καλωδιακι dvi ακόμη για να κάνω τη δουλειά. Επειδή το άλλο που έχω στη σαμσουνγκ ουσιαστικά είναι d sub με dvi adaptorάκι. Και δε θέλω σαφώς να συνέδεσω σε vga. Όλα τα αλλά (και από το Nvidia panel ) δε κάνανε κάτι. Ίδιο σκηνικό. Ίσως να'ναι από άλλου απ'τα windows κατι που θα το διορθώσει.. δε θυμάμαι αν το έκανε και στα 7 αυτό..

Link to comment
Share on other sites

Βρε το starting screen και το bios φαινονται με βαση προτεραιοτητα στη θυρες που εχει δωσει το  BIOS της καρτα γραφικων απο το εργοστασιο οταν εχεις  2+ οθονες συνδεδεμενες. 

 

Μην το κουραζεις τσαμπα, εαν θες να βλεπεις bios και starting screen καρφωσε το Dell στο DVI.

Έγινε επεξεργασία από sebastian
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Στα κανονικα της Ηz ειναι, δεν την εχω κανει oc. Θα παρω μια απο αυτες τις μερες ενα DVI καλωδιο να κανω τη δουλεια μου. Απλα το DP το περιειχε στη συσκευασια και συνδεσα εκει κατευθειαν :) DVI ειχα, αλλα το εδωσα μαζι με το παλιο pc.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.