Jump to content

Σχετικα με την DFI NF4 SLi DR(προβληματα/αποριες με το συστημα μου))

fanisk

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από fANiS_K

...(Βασιλακη μη ποσταρεις εδω μεσα, δεν χρειαζομαι τη βοηθεια σου...)

Μαλιστα αφεντικο....οτι διαταξεται....λολ....ε τοτε γιατι δεν ανοιγεις ενα θεμα private με πμ να το στειλεις σε ολους και να σου απανταει οποιος θελει?,απο φορουμ θα το κανεις ιδιωτικο σου channel?.....λολ.....σαν 5χρονο κανεις φανηηηηη.......grow up.......

Eν τω μεταξυ εχθες καπου στο πειτε οτι θελετε εγραψες οτι σβηνω οτι δεν μ'αρεσει.....!

Να σου πω,αμα δεν ξερεις γιατι το εσβησα καλυτερα να μην το αναφερεις καθολου...

αλλα εδω

Σας ευχαριστω, παρακαλω να διαγραφει το θεμα κ να συνεχισουμε στο γνωστο thread με τις DFI.

Kαι εδω...

ΥΓ:Μολις λυθει το προβλημα με το φλοπυ, παρακαλω να διαγραφει αυτο το θεμα κ να συνεχισουμε στο αλλο.

και εδω....

Τεσπα οκ ας το συνεχισουμε στο αλλο:) Παρακαλω να διαγραφει το thread αυτο:)

σκεψου απο μονος σου τι λες και τι κανεις.......και σταματα πια να κανεις σαν παιδακι.....λες και σου πηρα το γλυφιτζουρι κανεις και τωρα τι?με τιμωρεις αμα μου λες σε καθε thread σου να μην απανταω?

:worship: :clap: :hi:

Εεεε τι να πω!! Εβαλα ενα φλοπυ που το θεωρουσα "χαλασμενο" κ δουλεψε...

Επισης κ 2 επιλογες στο bios(η μια ελεγε κατι για 40-80) ηταν disabled αλλα τις εκανα enabled...

Τωρα κανει format για να περαστουν τα XP PRO..

Ρε Φανη συγγνωμη δηλαδη αλλα....

εχεις 2 Floppy, το ενα χαλασμενο και το αλλο δουλευει κανονικα. Βαζεις το "καλο" επανω στην μητρικη και ΔΕΝ δουλευει. Παιρνεις και το "χαλασμενο" και το συνδεεις και δουλευει. Ποιος εχει το προβλημα, EΣΥ ή η μητρικη?

Αρχική απάντηση από ison

http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=55155

Δες και εδω Φανη

KAI AYTO AKOMA ....

http://www.dfi-street.com/forum/showthread.php?t=5395

Ευχαριστω!

Βασιλη αν σου απαντησω θα φαω ban...για αυτο φιλακιααααααα.....

Αρχική απάντηση από jax7480

Ρε Φανη συγγνωμη δηλαδη αλλα....

εχεις 2 Floppy, το ενα χαλασμενο και το αλλο δουλευει κανονικα. Βαζεις το "καλο" επανω στην μητρικη και ΔΕΝ δουλευει. Παιρνεις και το "χαλασμενο" και το συνδεεις και δουλευει. Ποιος εχει το προβλημα, EΣΥ ή η μητρικη?

Εσυ πως εξηγεις Ζαχο οτι το "καλο" δεν το αναγνωριζει η DFI...δλδ σαν να μην υπαρχει! Και το βρισκουν αλλα 3 pc...και το "χαλασμενο" δεμ το βρισκουν τα 3 pc κ το βρισκει η DFI?

Αρχική απάντηση από georgeadams

Χμμ, και γιατί να κάνεις φορμάτ από φλοπυ? Μια χαρά φορμάτ κάνει η εγκατάσταση των XP από μόνη της...

Εγινε απο το cd, αλλα με την δισκετα εκκινησης δεν επαιζε...αυριο θα παρω τον σκληρο μου να σας πω νεοτερα(μου εστειλαν απο το πλαισιο σημερα στισ 4.30 να τον παρω...αλλα ηταν κλειστο!)

για το bios για ρυθμισεις και αλαγες ειναι καλο να αφησω της εργοστασιακες η πρεπει να αλλαξω μερικες και ποιες για καλυτερες επιδοσεις;

Αρχική απάντηση από def [Σήμερα, στις 14:31]

για το bios για ρυθμισεις και αλαγες ειναι καλο να αφησω της εργοστασιακες η πρεπει να αλλαξω μερικες και ποιες για καλυτερες επιδοσεις;

????? ????? Πιο συγκεκριμενος..... Τι εννοεις για καλυτερες επιδοσεις?? overclocking ή απλα κανα "Agp aperture size" "pci enhance" "system bios cacheable" και τα ρεστα???

ελπζω να μην εννοεις για overclocking

Αρχική απάντηση από Vagouridis

Παρε ενα usb floppy....

Ας το δοκιμασω κ αυτο...

Μολις γυρισα σπιτι, στο Πλαισιο λενε δεν φταιει ο σκληρος(μου το ειπατε κ εσεις αλλα ηδη τον ειχα αφησει...) τεσπα -15 απο τα χρηματα μου κ ταλαιπωρια..

Δοκιμαζω με 2*512 twinmoss utt του αδερφου μου μπας κ δουλεψει το #$%^&*...

Ας το δοκιμασω κ αυτο...

Μολις γυρισα σπιτι, στο Πλαισιο λενε δεν φταιει ο σκληρος(μου το ειπατε κ εσεις αλλα ηδη τον ειχα αφησει...) τεσπα -15 απο τα χρηματα μου κ ταλαιπωρια..

Δοκιμαζω με 2*512 twinmoss utt του αδερφου μου μπας κ δουλεψει το #$%^&*...

καλα δεν ετρεξες το διαγνωστικο προγραμα του δισκου σου να δεις αν εχει προβλημα πρωτα?

Αρχική απάντηση από ea6gka

καλα δεν ετρεξες το διαγνωστικο προγραμα του δισκου σου να δεις αν εχει προβλημα πρωτα?

Οχι...(κ δεν το ειχα κιολας..):o

Επειδη βαριεμαι ελεεινα το format του εβαλα το quick τωρα(εχει μεγαλη διαφορα??) κ φαινεται πως δεν υπαρχει προβλημα...οποτε θα παρω κ εγω utt αφου εχω κ ρευμα...κ θα πουλησω τις adata(κ δεν τις εχω "χρησιμοποιησει" καθολου...με την asus ειχα τα ιδια κ την ειχα default κ περιμενα τη dfi...κ εδω παλι τα ιδια...)

Ειμαι στο 80% του quick format.

Αρχική απάντηση από ea6gka

αντε στην υγεια σου θα τα πιει τα 15 ευρω ο τεχνικος στο πλαισιο. Και μην βιαζεσε .

:o :o :o :o :o

Δεν θα πεθανω για τα 15 που εχασα...αλλα επρεπε να περιμενω...τεσπα...

Να πω οτι σε 19 λεπτα τα windows θα ειναι ετοιμα(τοσα απομενουν) κ οτι θα παρω utt...

Μια χαρα μεχρι στιγμης...

Μια χαρα...τελειωσε! Εχω pc επιτελους!!

Σας ευχαριστω ολους...

Παρακαλω εναν mod να διαγραψει/κλειδωσει/εξαφανισει, οτι θελει ας κανει!...ωστε να συνεχισουμε στο αλλο θεμα των DFI να ειναι ολα μαζεμενα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.