ΗλιαςΚ Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29, 2016 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29, 2016 Άτιμο πράγμα το μικρόβιο της αναβάθμισης ... έχω το παρακάτω σύστημα Cpu i7 3770k M/b Gigabyte GA-Z77X-UD5HRam 8gGpu Gtx 960 4g g1gaming και το χρησιμοποιώ κυρίως για gaming . δεν εχω κανενα πρόβλημα μεχρι στιγμής και σκέφτομαι αν αξίζει η αλλαγή σε skylake ? μιλάμε για CPU/m/b ram . τι προτείνετε ? τα κρατάω και τα απαξιώνω η τα πουλάω τώρα που έχουν κάποια αξία και τα αναβαθμίζω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
komos Ιανουάριος 29, 2016 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2016 (edited) Το κρατάς. Άντε και αν δε το έχεις κανει ήδη κανείς και ένα χαλαρό overclock.Αν πρέπει να ξοδέψεις λεφτά , σαν gamer που δηλώνεις , αλλάζεις κάρτα γραφικών Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 29, 2016 από komos Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakinor Ιανουάριος 29, 2016 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2016 θα συμφωνησω με τον φιλο,δεν υπαρχει ουστιαστικος λογος για αναβαθμιση.οταν θα αρχισει να κομπλαρει η 960 τοτε θα κοιταξεις για νεα καρτα γραφικων Link to comment Share on other sites More sharing options...
das Ιανουάριος 29, 2016 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2016 Οι προλαλησαντες, ησαντε σωστοί . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr_Nikiforos Ιανουάριος 29, 2016 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2016 Να αλλαξεις απλα για να αλλαξεις σιγουρα οχι. Αν ηταν να εβαζες m.2 sdd κλπ τοτε θα ηταν αλλη κουβεντα αλλα τωρα να αλλαξεις τα βασικα κομματια που δεν θα παρεις αλλαγη στο gaming δεν υπαρχει λογος. Σιγουρα η μεταπωλητικη αξια που σκεφτεσαι εχει βαρος αλλα ακομα εχει δρομο το cpu σου. Ειδικα αν τον clockαρεις καποια στιγμη θα σου προσφερει υπηρεσιες για αρκετο καιρο. Καλυτερα να ριξεις το χρημα σε περιφερειακα για να ευχαριστιεσαι περισσοτερο η σε αλλα parts (ssd - case κ.α) 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpirosKGR Ιανουάριος 30, 2016 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2016 Συμφωνώ με τους προλαλήσαντες. Το μόνο που έχεις να κάνεις -αν δεν έχεις κάνει βέβαια- είναι να κλοκάρεις λίγο τον 3770Κ και θα είσαι μια χαρά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JOHNX2 Φεβρουάριος 8, 2016 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2016 Το CPU μου ειναι i7 3770K στα 5000ΜHz, ο αδερφος μου εχει i7 6700K στα 4500MHz.Απο καρτα γραφικων και οι δυο ιδιες !!!! Gigabyte GTX970 G1 Gaming. Σε ολα τα παιχνιδια ειμαι 3-4 frame πανω se 1440p αναλυση. Κανενας λογος για να αλλαξεις τον επεξεργαστη σου φιλος.Σπερνει ο 3770Κ λεμε και για ακομη 3 χρονια εισαι καλυμενος απολυτα απο επεξεργαστη. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΗλιαςΚ Φεβρουάριος 12, 2016 Author #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2016 Σας ευχαριστω παιδες .. Μενω στα αυγα μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Φεβρουάριος 12, 2016 #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2016 Σας ευχαριστω παιδες .. Μενω στα αυγα μου Αυτό κατάλαβες; Δε σου είπαν να κάτσεις στα αβγά σου, να του βγάλεις τα μάτια σου είπαν, γιατί έχει ψωμί 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts