trioborgsector Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28, 2016 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28, 2016 Γεια σας εχω την 780 Ti πιστευευτε μεχρι τελος του 2016 να μου κρατησει η καρτα γραφικων που εχω;'; για τα παιχνιδια:; η να περασω σε ,μια αναβαθμιση;;;Η ανάλυση που παιζω τα games ειναι 1920χ1080εχω εναν 4770 κ στα 4,6 και 16 μνημη Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Ιανουάριος 28, 2016 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2016 Δε χρειαζεσαι κατι παραπανω. Περιμενε μεχρι τελος του ετους αν θες για να βγουνε καινουριες καρτες γραφικων (θα παρουμε μια γευση απο την ανοιξη για αυτες- μαλλον ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
trioborgsector Ιανουάριος 28, 2016 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2016 (edited) δεν θα κατσω να δινω λεφτα καθε 1 χρονο σε κατι εταιριες οπως nvdia για τις καρτες επειδι καθε 1 χρονο βγαινουνε 10 παιχνιδια καλα τον χρονο και ζητανε νεες καρτες να σου πο κατι δεν τους δινο τιποτα...δεν θα κατσω να σκαω καθε 2 χροννια καρτες επειδι βγαινουνε 10 παιχνιδια τον χρονο και αυτα εινε μετρημενα πχ.. ετσι..οταν βγηκε η 980 ποσα παιχνιδια ζηταγανε 980 3 με 4 ετσι οποτε παει και αυτη η καρτα ειδικα σε ενα 1 χρονο θα εινε για πεταμαοποτε τι λέμε... να κατσω να δινο λεφτα σε τι πραγμα για να πάιξω τα παιχνιδια στα ultra΄΄΄΄;;;;;;;;oxi δεν θα παρω απο το ,κερασακι των εταιριων/.../.. θα κατσω αλλα 2 χροννια με την 780 σκοπος εινε να αγοραζεις μια καρτα μετα απο 3 και 4 γεννιες οταν τα φτησει τοτε θα παρω αλλη... Απλα λεω οτι ολα εινε καθαρα μαρκετινκ......καθε χροννια σε υποχρεωνουνε να αγοραζεις νεες καρτες και δεν εχει καπια σημασια η αρχιτεκτονικη..... σκοπος εινε οτι ολα τα αποτελεσματα τα βλεπεις στα παιχνιδια.. τι να την κανο για παραδειγμα την αρχιτεκτονικι αν εγω μετα απο 2 χροννια η καρτα που θα αγορασω για παραδειγμα ειτε pascal οπως επισης και η αρχιτεκτονικη volta που θα ερθει το 2018 στο τελος να παιζω τα παιχνιδια με τα πιο χαμηλα settings. ετσι δεν λεγαμε για τις αρχιτεκτονικες τις προηγουμενες......... Θελω να πω σε βαζουνε στο τρυπακι να αγοραζεις καθε λιγο και λιγακι νεες καρτες...οταν φιλε δινεις 800 ευρο σε μια καρτα εχεις και την απαιτηση να σου κρατησει για 3 και 4 χροννια το πολυ..για το θεμα αρχιτεκτονικης και λιγοτερι τασης ενεργειας κτλ τα θεωρα ανουσια Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 28, 2016 από trioborgsector Link to comment Share on other sites More sharing options...
LocoDiceGR Ιανουάριος 28, 2016 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2016 δεν θα κατσω να δινω λεφτα καθε 1 χρονο σε κατι εταιριες οπως nvdia για τις καρτες επειδι καθε 1 χρονο βγαινουνε 10 παιχνιδια καλα τον χρονο και ζητανε νεες καρτες να σου πο κατι δεν τους δινο τιποτα...δεν θα κατσω να σκαω καθε 2 χροννια καρτες επειδι βγαινουνε 10 παιχνιδια τον χρονο και αυτα εινε μετρημενα πχ.. ετσι..οταν βγηκε η 980 ποσα παιχνιδια ζηταγανε 980 3 με 4 ετσι οποτε παει και αυτη η καρτα ειδικα σε ενα 1 χρονο θα εινε για πεταμαοποτε τι λέμε... να κατσω να δινο λεφτα σε τι πραγμα για να πάιξω τα παιχνιδια στα ultra΄΄΄΄;;;;;;;;oxi δεν θα παρω απο το ,κερασακι των εταιριων/.../.. θα κατσω αλλα 2 χροννια με την 780 σκοπος εινε να αγοραζεις μια καρτα μετα απο 3 και 4 γεννιες οταν τα φτησει τοτε θα παρω αλλη... Απλα λεω οτι ολα εινε καθαρα μαρκετινκ......καθε χροννια σε υποχρεωνουνε να αγοραζεις νεες καρτες και δεν εχει καπια σημασια η αρχιτεκτονικη..... σκοπος εινε οτι ολα τα αποτελεσματα τα βλεπεις στα παιχνιδια.. τι να την κανο για παραδειγμα την αρχιτεκτονικι αν εγω μετα απο 2 χροννια η καρτα που θα αγορασω για παραδειγμα ειτε pascal οπως επισης και η αρχιτεκτονικη volta που θα ερθει το 2018 στο τελος να παιζω τα παιχνιδια με τα πιο χαμηλα settings. ετσι δεν λεγαμε για τις αρχιτεκτονικες τις προηγουμενες......... Θελω να πω σε βαζουνε στο τρυπακι να αγοραζεις καθε λιγο και λιγακι νεες καρτες...οταν φιλε δινεις 800 ευρο σε μια καρτα εχεις και την απαιτηση να σου κρατησει για 3 και 4 χροννια το πολυ..για το θεμα αρχιτεκτονικης και λιγοτερι τασης ενεργειας κτλ τα θεωρα ανουσια E????? Που κολλαει ολο αυτο με την ερωτηση που εκανες? Μην αλλαξεις την καρτα τοτε, περιμενε να καει και μετα αλλαξε την, simple. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Ιανουάριος 28, 2016 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2016 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
trioborgsector Ιανουάριος 28, 2016 Author #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2016 Απλα λεω οτι ολα εινε καθαρα μαρκετινκ......καθε χροννια σε υποχρεωνουνε να αγοραζεις νεες καρτες και δεν εχει καπια σημασια η αρχιτεκτονικη..... σκοπος εινε οτι ολα τα αποτελεσματα τα βλεπεις στα παιχνιδια.. τι να την κανο για παραδειγμα την αρχιτεκτονικι αν εγω μετα απο 2 χροννια η καρτα που θα αγορασω για παραδειγμα ειτε pascal οπως επισης και η αρχιτεκτονικη volta που θα ερθει το 2018 στο τελος να παιζω τα παιχνιδια με τα πιο χαμηλα settings. ετσι δεν λεγαμε για τις αρχιτεκτονικες τις προηγουμενες......... Θελω να πω σε βαζουνε στο τρυπακι να αγοραζεις καθε λιγο και λιγακι νεες καρτες...οταν φιλε δινεις 800 ευρο σε μια καρτα εχεις και την απαιτηση να σου κρατησει για 3 και 4 χροννια το πολυ..για το θεμα αρχιτεκτονικης και λιγοτερι τασης ενεργειας κτλ τα θεωρα ανουσια Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Ιανουάριος 28, 2016 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2016 Δεν σε υποχρεωνει κανεις να αλλαξεις καρτα καθε 1 χρονο . Πλεον τα γραφικα ειτε τα βαλεις mid-high-ultra , η διαφορα ειναι τοσο μικρη στο ματι που δεν τιθεται θεμα οτι δεν θα απολαυσεις το παιχνιδι σου . Επισης οι σημερινες καρτες των +/-300 ευρω , ηρθαν για να μεινουν στην αναλυση του 1080π , οτι βγει απο δω και περα θα εχει νοημα μονο για μεγαλυτερες αναλυσεις . Και τελος , αυτο που λες ισχυει απο τις καρτες , τους cpu μεχρι και να αμαξια - μονο το κολοχαρτο μενει all time classic - . Οσο πιο ακριβο αντικειμενο αγοραζεις , τοσο πιο πολυ θα πεσει και η αξια του στο περασμα του χρονου . Για αυτο αμα θες να εισαι high-end user θα αλλαζεις καθε χρονο για να μην χασεις την αξια σου , αλλιως θα αγοραζεις κατι midrange καθε 2-3-4 χρονια 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos2187 Ιανουάριος 28, 2016 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2016 Τι σε "αναγκασε" να σκεφτεσαι την αλλαγη καρτας; σς τι δεν σε καλυπτει η 780ti στα 1080p?? Δοκιμασες καποιο παιχνιδι και δεν σου τρεχει ας πουμε επειδη δεν το σηκωνει η καρτα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
trioborgsector Ιανουάριος 28, 2016 Author #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2016 (edited) απλα φοβαμε αν το νεο tomb raider θα μπορει να παιξει με την 780 Τι που εχω γιατι για απαιτησεις ζηταει περα απο αυτο τα νεα παιχνιδια οπως doom και hitman θα παιζουν με την 780 που εχω;;; rise of the tomb raider.. System RequirementsMINIMUM:OS: Windows 7 64bit Processor: Intel Core i3-2100 or AMD equivalent Memory: 6 GB RAM Graphics: NVIDIA GTX 650 2GB or AMD HD7770 2GB DirectX: Version 11 Storage: 25 GB available spaceRECOMMENDED:OS: Windows 10 64 bit Processor: Intel Core i7-3770K Memory: 8 GB RAM Graphics: NVIDIA GTX 980Ti 2560x1440 or NVIDIA GTX 970 1920x1080 DirectX: Version 11 Storage: 25 GB available space Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 28, 2016 από trioborgsector Link to comment Share on other sites More sharing options...
das Ιανουάριος 28, 2016 #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2016 Έκανες ολόκληρο δημόσιο εσωτερικό διάλογο για το evil marketing και τις εταιρείες κτλ ,πριν καν υπάρξει έστω ένα παιχνίδι που να σε προβληματίσει έστω ελάχιστα λόγω αδυναμίας της κάρτας σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trioborgsector Ιανουάριος 28, 2016 Author #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2016 απλα φοβαμε αν το νεο tomb raider θα μπορει να παιξει με την 780 Τι που εχω γιατι για απαιτησεις ζηταει Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Ιανουάριος 28, 2016 #12 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2016 (edited) http://www.thelab.gr/topic/145172-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%B1-%CE%BD%CE%B5%CE%B1%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CF%81%CF%84%CE%B1%CF%82-%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%B9%CE%BA%CF%89%CE%BD/ χαχαχαχα! Ειπα και εγω τι μου θυμιζει... ΕΛΠΙΖΩ να κανω λαθος αυτη τη φορα Η 780τι μια χαρα ειναι για αυτο που θες Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 28, 2016 από tommybertsen Link to comment Share on other sites More sharing options...
trioborgsector Ιανουάριος 28, 2016 Author #13 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2016 οχι φιλε μου δεν ειμε αυτος και δεν μπορεις να με κατηγορεις χωρις να με γνωριζεις προσωπικα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Ιανουάριος 28, 2016 #14 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2016 Ωραια , το τι απαντησα το καταλαβες παραπανω ελπιζω.Ειπα οτι η καρτα σου ειναι μια χαρα. Επισης εδωσα μια ιδεα για το τι μελει γεννεσθαι (οτι θα βγουνε νεες καρτες). Δεν ειπα τρεξε παρε νεα καρτα. Δε καταλαβα το κατεβατο μετα... Τα παιδια νομιζω σου δωσανε μια ιδεα. Μην σε πιανει αγχος για το αν θα κρατησει ή οχι η καρτα σου. Να , και εγω προσπαθω να παιξω διαφορα παιχνιδια , αξιοπρεπως, με χειροτερη απο την δικη σου καρτα. Μην ανησυχεις λοιπον Link to comment Share on other sites More sharing options...
trioborgsector Ιανουάριος 28, 2016 Author #15 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2016 οκ καταλαβα,,, Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blinky Ιανουάριος 29, 2016 #16 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2016 τελειωσε το berserk?ok, στο θεμα τωρα, μη παρεις τιποτα μεχρι τα επομενα χριστουγεννα τουλαχιστον, η 780ti ειναι αρκετα δυνατη καρτα ειδικα για 1080 που παιζεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts