Jump to content

Κάρτα ήχου

blackmafia13

Recommended Posts

Σκέφτομαι λοιπόν να αναβαθμίσω τον ήχο του pc μου μιας και η onboard κάρτα είναι στα τελευταία της. Είμαι μεταξύ USB κάρτας ήχου ή μια καλή PCI. Η mobo μου είναι m-ATX και δεν χωράει PCI-E. Τρώγω αρκετό χρόνο μου στο gaming. Χρησιμοποιώ ακουστικά Razer Carcharias 2(ew) αλλά και ηχεία Logitech z523.

Budget?

Αν μπορείς να δώσεις 150€, θα σου πρότεινα την SoundBlasterX G5. Είναι από τις κορυφαίες για ακουστικά. Μπορείς να βάλεις τα ηχεία (έχει δύο εξόδους jack/optical), αλλά νομίζω στη jack στέλνει stereo και όχι 2:1. Βέβαια, νομίζω τα ηχεία σου, έχουν μία είσοδο jack και όχι διπλή, για το subwoofer χωριστά.

Αν δε φτάνεις εκεί, υπάρχουν και οι Ε1, Ε3, με 50€ και 100€ αντίστοιχα, αλλά ο ήχος δεν είναι ίδιος.

Το καλό με την G5 είναι ότι μπορείς να τη βάλεις παντού, πχ laptop, ή ακόμα και στο κινητό σου όταν ταξιδεύεις ή πας διακοπές και να έχεις τέλειο ήχο στα ακουστικά.

• Like 1

Budget?

Αν μπορείς να δώσεις 150€, θα σου πρότεινα την SoundBlasterX G5. Είναι από τις κορυφαίες για ακουστικά. Μπορείς να βάλεις τα ηχεία (έχει δύο εξόδους jack/optical), αλλά νομίζω στη jack στέλνει stereo και όχι 2:1. Βέβαια, νομίζω τα ηχεία σου, έχουν μία είσοδο jack και όχι διπλή, για το subwoofer χωριστά.

Αν δε φτάνεις εκεί, υπάρχουν και οι Ε1, Ε3, με 50€ και 100€ αντίστοιχα, αλλά ο ήχος δεν είναι ίδιος.

Το καλό με την G5 είναι ότι μπορείς να τη βάλεις παντού, πχ laptop, ή ακόμα και στο κινητό σου όταν ταξιδεύεις ή πας διακοπές και να έχεις τέλειο ήχο στα ακουστικά.

Τέλειο ηχο δεν θα εχει, αλλα τα τιμαει τα λεφτα της και ειναι portable! Eτσι και αλλιως για τα ακουστικα που εχεις ειναι υπεραρκετή... 

....το Scout Mode της Creative ειναι πολυ καλο σε fps.

Έγινε επεξεργασία από sebastian