Jump to content

Xρειάζομαι virtual floppy drive στον Explorer,Πως???

kagelar34

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Ο φορητός δεν έχει floppy και εγώ χρειάζομαι ένα και γρήγορα....κατέβασα τόσα προγράμματα από το ΝΕτ αλλά δεν μπόρεσα να βρω ένα που να δημιουργεί (όπως το NERO ή το alcohol) virtual floppy drive στον Windows explorer ...έχετε κάνει κάτι τέτοιο?

Τι ακριβώς θέλεις να κάνεις; Αν απλά θέλεις ένα γράμμα Α: μπορείς να το κάνεις με το SUBST.

Associates a path with a drive letter.

SUBST [drive1: [drive2:]path]

SUBST drive1: /D

drive1: Specifies a virtual drive to which you want to assign a path.

[drive2:]path Specifies a physical drive and path you want to assign to

a virtual drive.

/D Deletes a substituted (virtual) drive.

Type SUBST with no parameters to display a list of current virtual drives.

Αρχική απάντηση από Highlander

Associates a path with a drive letter.

όχι δεν θέλω αυτό, θέλω έnα εικονικό καινούριο drive 1.44MB που τα προγράμματα να το αναγνωρίζουν ως FLOPPY disk drive....

Καμια ιδέα?

Αυτό που δε κατάλαβα είναι τι θα το κάνεις μετά το εικονικό floppy; Πως θα φορτώνεις τις δισκέττες; Το εικονικό floppy όπως και το εικονικό cd/dvd-rom δουλεύει μόνο με images.

Το θέλω για το Hdd regenerator το οποίοο μπορεί μόνο να δημιοουργήσει boot floppy disk αλλά όχι cd-rom οποτε θέλω να φτιάξω μια bootable image δισκέτα και να πάρω τα αρχεία από εκεί για να δημιουργήσω bootable cd-rom.

Κάτι τέτοια λέει και μέσα στο Hdd regenerator.

Eγω έχω βρει κάτι προγράαμματα να φτιάχνουν images δισκέτες αλλά δεν είδα κάποιο να ενεργοποιεί virtual drive

Kάποος που να το έψχει κάνει?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.