kagelar34 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8, 2005 Ο φορητός δεν έχει floppy και εγώ χρειάζομαι ένα και γρήγορα....κατέβασα τόσα προγράμματα από το ΝΕτ αλλά δεν μπόρεσα να βρω ένα που να δημιουργεί (όπως το NERO ή το alcohol) virtual floppy drive στον Windows explorer ...έχετε κάνει κάτι τέτοιο?
Highlander Μάρτιος 8, 2005 #2 Μάρτιος 8, 2005 Τι ακριβώς θέλεις να κάνεις; Αν απλά θέλεις ένα γράμμα Α: μπορείς να το κάνεις με το SUBST.Associates a path with a drive letter.SUBST [drive1: [drive2:]path]SUBST drive1: /D drive1: Specifies a virtual drive to which you want to assign a path. [drive2:]path Specifies a physical drive and path you want to assign to a virtual drive. /D Deletes a substituted (virtual) drive.Type SUBST with no parameters to display a list of current virtual drives.
kagelar34 Μάρτιος 8, 2005 Author #3 Μάρτιος 8, 2005 Αρχική απάντηση από Highlander Associates a path with a drive letter. όχι δεν θέλω αυτό, θέλω έnα εικονικό καινούριο drive 1.44MB που τα προγράμματα να το αναγνωρίζουν ως FLOPPY disk drive....Καμια ιδέα?
yaputzis Μάρτιος 8, 2005 #4 Μάρτιος 8, 2005 Αυτό που δε κατάλαβα είναι τι θα το κάνεις μετά το εικονικό floppy; Πως θα φορτώνεις τις δισκέττες; Το εικονικό floppy όπως και το εικονικό cd/dvd-rom δουλεύει μόνο με images.
kagelar34 Μάρτιος 8, 2005 Author #5 Μάρτιος 8, 2005 Το θέλω για το Hdd regenerator το οποίοο μπορεί μόνο να δημιοουργήσει boot floppy disk αλλά όχι cd-rom οποτε θέλω να φτιάξω μια bootable image δισκέτα και να πάρω τα αρχεία από εκεί για να δημιουργήσω bootable cd-rom.Κάτι τέτοια λέει και μέσα στο Hdd regenerator.Eγω έχω βρει κάτι προγράαμματα να φτιάχνουν images δισκέτες αλλά δεν είδα κάποιο να ενεργοποιεί virtual driveKάποος που να το έψχει κάνει?
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.