Cipioner Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27, 2016 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27, 2016 Eπειδη ειχα καποια κατεστραμμενα αρχεια στα windows 7 home premium εκανα επανεγκατασταση, αλλα ειδα οτι δεν μου εμφανιζει στην εναρξη την αναζητηση προγραμματων. Ξερει καποιος πως μπορω να την εμφανισω; Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Ιανουάριος 27, 2016 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2016 Τα παρακατω ειναι ετσι; (δεξι κλικ στην taskbar- ιδιοτητες) Αν δεν δουλευει ουτε ετσι, δοκιμασες να πληκτρολογησεις κατι μπας και απλα με αυτο τον τροπο δουλευει το search? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cipioner Ιανουάριος 27, 2016 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2016 Ναι, δεν βλεπω καποια διαφορα, δεν μπορω να καταλαβω πως εγινε αυτο, αφου παλι με το ιδιο cd ειχα κανει παλαιοτερα εγκατασταση και μου το ειχε κανονικα.Δεν ξερω αν χρειαζετε καποια τροποποιηση στο μητρωο, για να το εμφανισει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Ιανουάριος 27, 2016 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2016 Βοηθαει καθολου αυτο; 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cipioner Ιανουάριος 27, 2016 Author #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2016 1oς, αει στο καλο, μου σπασε τα νευρα 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts