Captain Ιούνιος 8, 2008 #21 Ιούνιος 8, 2008 Παληκάρια, σεβαστές καί οι δυο απόψεις .Ο καθένας με τον τρόπο του αλλά θα ξεφύγουμε απο το κι άλλο θέμα αν το συνεχίσεστε .Αν θέλετε κάντε ενα νέο θέμα στο modding για το συζητήσετε πιο αναλυτικά βάλτε και καμία φώτο ,να μάθουμε και οι υπόλοιποι κάτι καινούργιοyep για αυτο το σταματησα εδω και δεν εδωσα συνεχεια ο καθενας οπωσ μπορει.οσον αφορα το παλικαρι αυριο ρωταω αν επιτρεπεται να usarw το μηχανημα στη σχολη μου.αλλιως ας στειλει pm στο αλλο το παιδι για μια special κολληση με κολλητηρι weller!!!!
stelios Ιούνιος 8, 2008 #22 Ιούνιος 8, 2008 Αφού δουλεύει, καλύτερα να μην την ενοχλήσει.. Όπως έγραψε και ο eleven, μπορεί να αποδιμήσει.. A και όσο αφορά την κόλληση smd με κολλητήρι, μια χαρά μπορείς.. Δοκιμασμένο.. ούτε καν με weller απλό 25-30W κολλητήρι. Χρειάζεται όμως και μια σχετική εμπειρία..
eleven Ιούνιος 8, 2008 #23 Ιούνιος 8, 2008 ι αυριο ρωταω αν επιτρεπεται να usarw το μηχανημα στη σχολη μου.Παίρνω αφορμή την χρήση του "usarw"για να ρωτήσω το εξής: Για πιο λόγο το έγραψες έτσι?Αυτό το έκτρωμα της μίξης αγλλικών όρων με ελληνικά σε τι εξυπηρετεί?Δεν έχει η γλώσσα μας αρκετές λέξεις για να εκφράσεις αυτό που θέλεις??Αν απλά έγραφες " " χρησιμοποιήσω " τι θα άλλαζε?Ελεος πία με αυτή την μόδα .........:sauer031:
Captain Ιούνιος 8, 2008 #24 Ιούνιος 8, 2008 Παίρνω αφορμή την χρήση του "usarw"για να ρωτήσω το εξής: Για πιο λόγο το έγραψες έτσι? Αυτό το έκτρωμα της μίξης αγλλικών όρων με ελληνικά σε τι εξυπηρετεί? Δεν έχει η γλώσσα μας αρκετές λέξεις για να εκφράσεις αυτό που θέλεις?? Αν απλά έγραφες " " χρησιμοποιήσω " τι θα άλλαζε? Ελεος πία με αυτή την μόδα .........:sauer031: ε απλα βαριομουνα να γραφω ολη τη λεξη:D
yiancar Ιούνιος 8, 2008 #25 Ιούνιος 8, 2008 Tο να άλλαξες το πληκτρολόγιο από Eλληνικά σε Aγγλικά και πάλι Eλληνικά νομίζω χρειάζεται περισσότερο χρόνο . Τελοσπάντων κάποιος να καθαρίσει το topic please
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.