Jump to content

8800 GTX -1 Smd

Cguevara

Recommended Posts

Παληκάρια, σεβαστές καί οι δυο απόψεις .Ο καθένας με τον τρόπο του αλλά θα ξεφύγουμε απο το κι άλλο θέμα αν το συνεχίσεστε .Αν θέλετε κάντε ενα νέο θέμα στο modding για το συζητήσετε πιο αναλυτικά βάλτε και καμία φώτο ,να μάθουμε και οι υπόλοιποι κάτι καινούργιο

yep για αυτο το σταματησα εδω και δεν εδωσα συνεχεια ο καθενας οπωσ μπορει.οσον αφορα το παλικαρι αυριο ρωταω αν επιτρεπεται να usarw το μηχανημα στη σχολη μου.αλλιως ας στειλει pm στο αλλο το παιδι για μια special κολληση με κολλητηρι weller!!!!

Αφού δουλεύει, καλύτερα να μην την ενοχλήσει.. Όπως έγραψε και ο eleven, μπορεί να αποδιμήσει.. :p

A και όσο αφορά την κόλληση smd με κολλητήρι, μια χαρά μπορείς.. Δοκιμασμένο.. ούτε καν με weller :p απλό 25-30W κολλητήρι. Χρειάζεται όμως και μια σχετική εμπειρία..

ι αυριο ρωταω αν επιτρεπεται να usarw το μηχανημα στη σχολη μου.

Παίρνω αφορμή την χρήση του "usarw"για να ρωτήσω το εξής:

Για πιο λόγο το έγραψες έτσι?

Αυτό το έκτρωμα της μίξης αγλλικών όρων με ελληνικά σε τι εξυπηρετεί?

Δεν έχει η γλώσσα μας αρκετές λέξεις για να εκφράσεις αυτό που θέλεις??

Αν απλά έγραφες " " χρησιμοποιήσω " τι θα άλλαζε?

Ελεος πία με αυτή την μόδα .........:sauer031:

Παίρνω αφορμή την χρήση του "usarw"για να ρωτήσω το εξής:

Για πιο λόγο το έγραψες έτσι?

Αυτό το έκτρωμα της μίξης αγλλικών όρων με ελληνικά σε τι εξυπηρετεί?

Δεν έχει η γλώσσα μας αρκετές λέξεις για να εκφράσεις αυτό που θέλεις??

Αν απλά έγραφες " " χρησιμοποιήσω " τι θα άλλαζε?

Ελεος πία με αυτή την μόδα .........:sauer031:

ε απλα βαριομουνα να γραφω ολη τη λεξη:D:D

Tο να άλλαξες το πληκτρολόγιο από Eλληνικά σε Aγγλικά και πάλι Eλληνικά νομίζω χρειάζεται περισσότερο χρόνο :D . Τελοσπάντων κάποιος να καθαρίσει το topic please :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.