Jump to content

8800 GTX -1 Smd

Cguevara

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα παιδιά πριν λίγες μέρες μου βγήκε ένα smd από την 8800 μου ... όταν άλλαζα σωλήνες στην υδρόψυξη χτύπησα από Βιασύνη το smd με το κατσαβίδι και βγήκε....

Υπάρχει κάποιος που μπορεί να το κολλήσει από Thess?

Η γενικά τι μου προτείνεται να κάνω ?

skatavi8rf5.th.jpg

Το κοκκινο "Χ" ειναι το Smd

Ps: Welcome to me :)

Τρεξε άφθονες λούπες 3D Mark..και αν δεν έχεις προβλήματα..μην το πειραζεις.

Για να κολληθεί αυτο πιστευω θελει ειδικο εξοπλισμο...και δεν ξερω αν εχει κανενας απο τα παιδια.

Ιδεα: Ισως αν εχεις κανενα φιλο στο ΤΕΙ Ηλεκτρονικης να μπορεσουν να κανουν τπτ..σε κανενα εργαστηριο εκει.

Τρεξε άφθονες λούπες 3D Mark..και αν δεν έχεις προβλήματα..μην το πειραζεις.

Για να κολληθεί αυτο πιστευω θελει ειδικο εξοπλισμο...και δεν ξερω αν εχει κανενας απο τα παιδια.

Ιδεα: Ισως αν εχεις κανενα φιλο στο ΤΕΙ Ηλεκτρονικης να μπορεσουν να κανουν τπτ..σε κανενα εργαστηριο εκει.

Να τρέχω 3D mark λες e? θα το κοιτάξω

Εμενα με πρότειναν να μιλήσω με εσάς σε αυτό το site δηλαδή στο ότι ασχολείστε με αυτά από ΤΕΙ δυστυχώς δεν ξέρω κανέναν τώρα δεν ξέρω άμα στο ΙΕΚ που πάω κάνας μπορεί να το κάνει θα το κοιτάξω από δευτερα

Ειδικό εξοπλισμό δεν χρειάζεται.. Λίγη προσοχή και μπορείς και με απλό κολλητιρι να την κολήσεις. Αρκεί φυσικά να ξέρεις τι ακριβώς είχε εκεί :p Αν όμως δουλεύει εντάξει άστην.. Να μην ξεχνάμε και τον βασικό κανόνα: ότι δουλεύει δεν το ενοχλούμε :p

Αν η κάρτα σου δουλεύει έτσι θα πρότεινα να μην την πειράξεις .Τεστάρισε την όσο μπορείς περισότερο με τις εφαρμογές-παιχνίδια που χρησιμοποιείς καθημερινά για να σιγουρευτείς οτι είναι οκ

Αν πάλι θες να την διορθώσεις , καλύτερα να μην δοκιμάσεις να το κολλήσεις μόνος σου ( το smd που εφυγε το βρήκες ?)ειδικά αν δεν έχεις την απαραίτητη πείρα

Αν εχεις το smd καλύτερα να πας σε κάποιο εργαστήριο ηλεκτρονικής και να παρακαλέσεις να το κολλήσουν

Πάντως σε μια παρόμοια ακριβώς περίπτωση για τον ίδιο ακριβώς λόγο είχαν φύγει 2 smd απο την δικιά μου κάρτα η οποία παρά τον τραυματισμό δούλευε κανονικότατα

Επειδή όμως με έτρωγε να την διορθώσω οταν κόλλησαμε τα smd με την βοήθεια φίλου με αρκετή εμπειρία στο θέμα το αποτέλεσμα ήταν αυτό που λέμε "η εγχείρηση πέτυχε αλλά ο ασθενής απεβίωσε"

Αν η κάρτα σου δουλεύει έτσι θα πρότεινα να μην την πειράξεις .Τεστάρισε την όσο μπορείς περισότερο με τις εφαρμογές-παιχνίδια που χρησιμοποιείς καθημερινά για να σιγουρευτείς οτι είναι οκ

Αν πάλι θες να την διορθώσεις , καλύτερα να μην δοκιμάσεις να το κολλήσεις μόνος σου ( το smd που εφυγε το βρήκες ?)ειδικά αν δεν έχεις την απαραίτητη πείρα

Αν εχεις το smd καλύτερα να πας σε κάποιο εργαστήριο ηλεκτρονικής και να παρακαλέσεις να το κολλήσουν

Πάντως σε μια παρόμοια ακριβώς περίπτωση για τον ίδιο ακριβώς λόγο είχαν φύγει 2 smd απο την δικιά μου κάρτα η οποία παρά τον τραυματισμό δούλευε κανονικότατα

Επειδή όμως με έτρωγε να την διορθώσω οταν κόλλησαμε τα smd με την βοήθεια φίλου με αρκετή εμπειρία στο θέμα το αποτέλεσμα ήταν αυτό που λέμε "η εγχείρηση πέτυχε αλλά ο ασθενής απεβίωσε"

Δυστυχώς δεν έχω το smd :( όταν το είδα είχε ήδη εξαφανιστεί,έχω όμως μια 6600 άχρηστη που μπορώ να βγάλω ένα smd άμα βρω και τι τύπου είναι αυτό που είχε πάνω...και για να το κολλήσω μονος δεν έχω σταθερό χέρι..

τι χρώμα ήταν καφέ ή μαύρο ? αν ήταν καφέ δεν έχεις πρόβλημα ;)

καφέ πρέπει να ήταν θα το κοιτάξω το βραδυ και θα σε πω!!

γιατί όμως τι ρολο βαράει το καφέ?

Επειδή η μαύρη είναι αντίσταση , καθεμια δηλαδή διαφορετική (γραφή ένα αριθμό πάνω ανάλογα με την αξια τις) από αυτές δύσκολα βρίσκεις σε μαγαζιά και επίσης πρέπει να εξής μια ali ΑΚΡΙΒΏΣ την ίδια κάρτα για αν βρείς ακριβώς το νούμερο που έγραφε πάνω . Tα καφέ είναι περίπου όλα τα ίδια αν δεν κάνω λάθος και μπορείς να βρείς και από την 6600

Αν ήταν καφέ πάει να πεί ήταν πυκνωτής, για φιλτράρισμα κάποιου ρεύματος το πιο πιθανόν, μια χαρά θα είσαι και χωρίς αυτό..

παιδια smd με κολλητηρι δεν μπορει να κολλησει κανενας μη λεμε και οτι να ναι.εγω ειμαι ΤΕΙ ηλεκτρονικης και εχουμε ειδικο μηχανημα για τετοιες κολλησεις αν θελεις κατι στειλε μου pm να σε πω τι και πως

εγώ κολλάω πάντως :/ ρώτα τον Harrybanny ;)

άνετα το κολλάς και με κολλητήρι

Ανετα πας με φεραρι αθηνα και ανετα με σκατεμενο ζασταβα και με λαστιχο σκασμενο?αν ειναι να κανεις δουλεια το κανεισ με μηχανημα αλλιωσ με κολλητηρι δε αντιλεω αλλα smd με κολλητηρι μη το πεις παραεξω θα σε κυνηγησουνε

το ΤΕΙ Ηλεκτρονικής μην το λες σαν χρίσμα ξέρω πως είναι στα TEI και εγώ έβγαλα ΤΕΕ Ηλεκτρονικός αλλά το κολλητήρι έμαθα να το χρησιμοποιώ πολύ πιο πριν πάω στο ΤΕΕ όταν μάθεις να κολλάς σωστά και καλά θα δεις οτι μπορείς να κολλήσεις smd και με κολλητήρι

δεν στο λέω για να σου το παίξω κάποιος

ο Χάρης που σου είπα να ρωτήσεις έχει δει τι έκανα σε μία κάρτα γραφικών και οι κόλλησης ήταν πιο μικρές από smd τώρα αν δεν σας μάθανε να δουλεύετε προσέλες και πας να κολλήσεις smd και σου κολλάει στο κολλητήρι δεν φταίω αλλά το θέμα δεν έχει να κάνει με το αν κολλάμε smd με κολλητήρι ή όχι γιατί το σκίσαμε ολίγον

κοιτα ουτε εγω το παιζω καποιος ουτε και ειναι χρησμα.εισαι και εσυ ενασ ηλεκτρονικοσ.δε ξερω ποτε πηρες το πτυχιο αλλα εχουνε βγει κατι μηχανηματα που σε διευκολυνουνε τη ζωη και γινεται η δουλεια πιο καλα και πιο γρηγορα.προτιμω να κουρευω το γκαζον στην αυλη μου με κουρευτικη μηχανη και οχι με ψαλιδι.αυτο που εμαθα αυτο κανω.ριψοκινδυνα και χαζα τα αφηνω σε οσουσ τολμανε.αυτα απο μενα:D:D

δυστυχώς καπετάνιε εγώ όμως έιμαι τις παλιάς σχολής μαχαίρι για να απογυμνώνω καλώδιο και κολλητήρι για να κολλάω τα πάντα τα μηχανήματα που λες θα τα πάρω αν ποτέ ανοίξω δικό μου μαγαζί τώρα για το σπίτι δεν μου χρειάζεται να κολλάω με αέρα άσε που αν ήξερες ο αέρας έιναι πιο επικίνδυνος για τις πλακέτες από το κολλητήρι ;)

Παληκάρια, σεβαστές καί οι δυο απόψεις .Ο καθένας με τον τρόπο του αλλά θα ξεφύγουμε απο το κι άλλο θέμα αν το συνεχίσεστε .Αν θέλετε κάντε ενα νέο θέμα στο modding για το συζητήσετε πιο αναλυτικά βάλτε και καμία φώτο ,να μάθουμε και οι υπόλοιποι κάτι καινούργιο

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.