spyros 007 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26, 2016 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26, 2016 (edited) Μετα απο ενα 8320 που τον εχω σταθερα μερα νυχτα ακλονητο στα 4.9 αποφασισα να παω στον 4590 οχι Κ.Επιδει όμως το μικροβιο δεν φευγει ευκολα και τα 3.7 μου φαινονται λιγα, πριν ακομα βαλω το συστημα στην πριζα ψαχνω να μαθω αν μπορω να των τσιτωσω και πως.Λεφτα για Κ δεεεεεννννν οποτε για δωστε τις γνωσεις σας 4590 λαθος στον τιτλο Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 26, 2016 από spyros 007 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Ιανουάριος 27, 2016 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2016 Δεν εχει νοημα, ψαξου λιγο στο ιντερνετ.Θα ζορισεις απλα στην καλυτερη περιπτωση τον επεξεργαστη να παιζει μονιμα στα 3.7 (αντι για 3.3/3.7). Αντε το πολυ πολυ μεσω bclk να κανεις κατι , αλλα για stable 24/7 , ουτε κατα διαννοια. (υποθετοντας παντα οτι εχεις Ζ97 chipset) .Στην ουσια ο επεξεργαστης ειναι 3.3, και οταν χρειαστουν και οι 4 πυρηνες τρεχει στα 3.7 , αυτο εχω καταλαβει εγω. Με oc εχω να ασσχοληθω απο εποχες pentium 4, αλλα επειδη ειμαι κατοχος του 4590, δε θα εχεις κανενα gain προσπαθωντας να κανεις οποιουδηποτε ειδους OC . Για OC ευκολο και γρηγορο , μονο σε "Κ" σειρα. Σιγουρα ο TASOS μπορει να σε βοηθησει πολυ περισσοτερο, ομως οταν αγορασα decent ψυκτρουλα, ηθελα να δω αν μπορω να κλοκαρω εστω και ετσι... My hopes were not high... Και ετσι παρεμειναν μετα απο λιγο ψαξιμο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
das Ιανουάριος 27, 2016 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2016 Το oc σε non K ειναι για δυνατούς λύτες ,αστο καλύτερα.Επιπλέον σε αντίθεση μεντον amd σου, δεν το έχει τόσο ανάγκη ΚΑΙ επιπλέον δεν έχει τόσα κέρδη γιατί μιλάμε για ήδη ψιλοπουσαρισμενο τσιπάκι πλέον. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TASOS Ιανουάριος 27, 2016 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2016 Δέν αξίζει τον κόπο.Ειναι μικρό το όφελος , γιατί το εύρος που μπορείς να αυξήσεις (αξιόπιστα) το bclock , είναι περιορισμένο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tavlamari Ιανουάριος 27, 2016 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2016 Με το να ζοριστουν ολα τα υποσυστηματα που χρονιζονται με το bclk,το ενδεχομενο κουλων συχνοτητων στις μνημες,μαζι με το ελαχιστο gain που θα κερδισεις σε επεξεργαστικη ισχυ,για μενα δεν αξιζει να ασχοληθεις ιδιαιτερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spyros 007 Ιανουάριος 27, 2016 Author #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2016 Καπου εκει ειχα καταληξει και εγω απλα ειπα να ρωτησω εδω για ποιο σιγουρα.Οποτε OC τελος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts