Steve1 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8, 2005 Geia xara.Kateytheian sto thema.Exo mia Leadtek FX5600 A310TD My Vivo kai exo problhma me to anemistiraki tis.Basika eida tin thermokrasia se upsila epipeda (109 bathmous egrafe)kai anoiksa to case na do ti ginetai.Den douleuei to anemistiraki tis kartas.Apo pou mporo na promitheuto ena tetoio anemistiraki?Yparxoun sta magazia me pc tetoia i prepei na apeuthintho stin etairia?Euxaristo Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Μάρτιος 8, 2005 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2005 Γεια χαρα.Γράφουμε ελληνικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ilias83 Μάρτιος 8, 2005 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2005 Αρχική απάντηση από Steve1Yparxoun sta magazia me pc tetoia i prepei na apeuthintho stin etairia? Για τα Ελληνικά σου είπαν ήδη, εγώ θα σου έλεγα αν είναι στην εγγύηση και έχεις ορεξούλα στείλτην για RMA, μιας και αλλαγή του συστήματος ψύξης καταργεί την εγγύηση και έτσι αν βάλει δικό σου θα την χάσεις... Η κάρτα σου είναι σαν αυτήν στην επισύναψή μου; Αν ναι, χλωμό το βλέπω να βρίσκεις ανεμιστηράκι για εκεί μέσα... Μάλλον πας για ολόκληρη την ψύκτρα. Αλλά δεν ξέρω κιόλας και μπορεί να σου λέω βλακείες (δεν μπορώ να διακρίνω καθαρά απο την φωτογραφία αν το ανεμιστηράκι αφαιρείται) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pontium Μάρτιος 8, 2005 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2005 Δεν νομίζω να μπορείς να βρεις τέτοιο ανεμιστηράκι σε μαγαζί αλλά μπορείς κάληστα να ξεβιδώσεις αυτό που είναι απάνω και να βάλεις κανα απο παλιό επεξεργαστή s370 ή παρόμοιο και ύστερα να το βιδώσεις και να τραβήξεις τροφοδοσία απο την μητρική....Ελληνικά!!Ήμαρτον θεέ μου:sick: :sick: :sick: Link to comment Share on other sites More sharing options...
feanorian82 Μάρτιος 8, 2005 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2005 Για την FX5200 είχα πάρει από το HAC ένα κιτ με ανεμιστηρακι-ψυκτρα-ψυκτρες για τις μνημες. Ηταν της Titan. Και με μπλε ledaki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pontium Μάρτιος 8, 2005 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2005 Μπορεί να έχει καεί η τροφοδοσία της κάρτας οπότε ότι και να βάλεις απάνω της να μην ανάβει παρα μόνο έτσι και τραβήξεις απο το τροφοδοτικό ή την μητρική.....υπάρχει και αυτή η περίπτωση...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Μάρτιος 8, 2005 #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2005 Αρχική απάντηση από pontium Μπορεί να έχει καεί η τροφοδοσία της κάρτας οπότε ότι και να βάλεις απάνω της να μην ανάβει παρα μόνο έτσι και τραβήξεις απο το τροφοδοτικό ή την μητρική.....υπάρχει και αυτή η περίπτωση...... Πως παιζει η καρτα αμα εχει καει η τροφοδοσια της?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Steve1 Μάρτιος 8, 2005 Author #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2005 Ilias83 ναι αυτή είναι η κάρτα που έχω.Το ανεμιστηράκι αφαιρείται αν βγουν 3 βίδες.Παρατήρησα οτι τώρα που τον άνοιξα δουλευε κανονικά.Η λειτουργία του σταματάει μετά απο λιγη ώρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
pontium Μάρτιος 8, 2005 #9 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2005 Αρχική απάντηση από fANiS_K [Σήμερα, στις 16:03] Πως παιζει η καρτα αμα εχει καει η τροφοδοσια της?? Είχα ξανακάνει thread με μια παλιά ΜΧ440 που είχα και έκανε συτό....άναβε η κάρτα αλλά δεν λειτουργούσε η τροφοδοσία,δοκιμασμένο με πολύμετρο..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pontium Μάρτιος 8, 2005 #10 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2005 Αρχική απάντηση από Steve1 [Σήμερα, στις 18:23] Ilias83 ναι αυτή είναι η κάρτα που έχω.Το ανεμιστηράκι αφαιρείται αν βγουν 3 βίδες.Παρατήρησα οτι τώρα που τον άνοιξα δουλευε κανονικά.Η λειτουργία του σταματάει μετά απο λιγη ώρα Μπας και έχει πιάσει μάκα;;Ή μήπως έχει ξεσφήξει ο άξονας του και κάνει θόρυβο;;(Λέμε τώρα.....) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Steve1 Μάρτιος 8, 2005 Author #11 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2005 Εκανε και θορυβο και μετα σταματαγε.Εβγαζα και την σιτα μηπως και εβρισκε εκει αλλα δεν λειτουργουσε.Το εχω ξηλωσει και εχω βαλει ενα μεγαλο απο κατω!Την εριξε 5 βαθμους πιο κατω!Κοιτα να δεις! Θα παρω σβαρνα τα μαγαζια αυριο μπας και βρω βρω τιποτα.Απο οτι ειδα ομως παιζουν και μικρα ανεμιστηρακια στο εμποριο αλλα δεν ξερω για τις βασεις αν ειναι ιδιες Link to comment Share on other sites More sharing options...
pontium Μάρτιος 9, 2005 #12 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2005 Τότε έχει ξεσφήξει ο άξονας......δεν είναι ανάγκη να ταιριάζουν,το βιδώνεις πάνω στην ψύκτρα και όχι πάνω στις ίδιες τρύπες εκτός αν βρεις ίδιο..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
feanorian82 Μάρτιος 9, 2005 #13 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2005 Το Titan που ανεφερα παραπανω εχει πολλες βασεις μεσα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Battosai Μάρτιος 9, 2005 #14 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2005 Titan Fan Έχει ένα BlueLed Fan, πάστα, τέσσερα λαμάκια για να κουμπώνει παντού και ψυκτρούλες για τις μνήμες της Vga.Είναι πολύ εύκολο στην εγκατάσταση και δεν κάνει πολύ θόρυβο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Steve1 Μάρτιος 9, 2005 Author #15 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2005 Σας ευχαριστω πολυ για την βοηθεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.