DJD Μάρτιος 8, 2005 #61 Μάρτιος 8, 2005 Αρχική απάντηση από chroma Έπεφτε βαρύ το χιόνι; ενώ ήταν μόνη με ένα λεμόνι πάνω στο μπαλκόνι;
colt3003 Μάρτιος 8, 2005 #62 Μάρτιος 8, 2005 σταλακτίτης απο κανένα πρεβάζι ?? ειναι αρκετά μυτεροί και αλίμονο αν σε πετύχει στο κεφάλι .....
chroma Μάρτιος 8, 2005 #66 Μάρτιος 8, 2005 Αρχική απάντηση από DJD ενώ ήταν μόνη με ένα λεμόνι πάνω στο μπαλκόνι; Ήταν μεσ' το κρύο μόνη και έπεφτε βαρύ το χιόνι, σήκωσε και το λεμόνι και δεν άντεξ' το μπαλκόνι.
Makis Hourdakis Μάρτιος 8, 2005 #67 Μάρτιος 8, 2005 ...και έπεσε και έσκασε σαν το πεπόνι... (καρπούζι κανονικά αλλά τέσπα... )
greekfragma Μάρτιος 8, 2005 #69 Μάρτιος 8, 2005 Αρχική απάντηση από DJD [Σήμερα, στις 01:00] O Βαγκουρίδης; μηπως ο Fluffy του DJD?????:giveup:
Panzos Μάρτιος 8, 2005 Author #70 Μάρτιος 8, 2005 Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis [Σήμερα, στις 22:51] Πάντως σίγουρα έπεσε λίγο χιόνι! Τι έπεσε; Καμιά mini χιονοστιβάδα; Η καμινάδα του σπιτιού που την ξερίζωσε το χιόνι; WE HAVE A WINNER !!!!!!!!!!!!!! :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: AND THE OSCAR GOES TO MAKIS HOURDAKIS ! ΤΕΛΙΚΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΑΜΑΞΙ ΕΠΕΣΕ ΜΙΑ ΚΑΜΙΝΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΕΤΑΡΤΟ ΟΡΟΦΟ ΠΟΥ ΕΣΚΑΣΕ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑ !!!ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΝΗΚΕ Η ΚΑΜΙΝΑΔΑ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ! ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ Η ΚΑΜΙΝΑΔΑ ΠΡΩΤΑ ΕΠΕΣΕ ΠΑΝΩ ΣΕ ΕΝΑ ΔΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΞ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΤΟΥ ΔΕΝΤΡΟΥ...ΕΠΕΣΕ ΣΤΟΥ ΣΥΓΚΑΤΟΙΚΟΥ ΜΟΥ !!!ΑΠΛΑ ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ !!! ΝΕΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΣΕ ΛΙΓΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΓΚΑΝΤΕΜΙΑ ΤΟΥ ΣΥΓΚΑΤΟΙΚΟΥ ΜΟΥ !!!:giveup: :giveup: :giveup: :giveup: :giveup: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :giveup: :giveup: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :flex: :flex: :flex: :flex: :giveup: :clap: :nuke:
Makis Hourdakis Μάρτιος 8, 2005 #71 Μάρτιος 8, 2005 :clap: Θέλω γρήγορα ένα λουκούμι με τηλεκατευθυνόμενη ζάχαρη ή ένα γιγάντιο γλυφειτζούρι!!! [μαμακας mode] αν δε μου δώσετε το λουκούμι μου, παίρνω την καμινάδα μου και φεύγω! [μαμακας mode]
Panzos Μάρτιος 8, 2005 Author #72 Μάρτιος 8, 2005 ΜΟΛΙΣ ΡΩΤΗΣΑ ΤΟΝ ΣΥΓΚΑΤΟΙΚΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΔΩΡΟ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΥΚΛΟΘΥΜΙΚΗ ΧΑΡΤΟΠΕΤΣΕΤΑ !!! ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΕΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΣΟΥΜΕ...ΣΕ ΠΙΑ ΠΟΛΗ ΕΙΣΑΙ ? ΕΜΕΙΣ ΣΕΡΡΕΣ !!!:daisy: :daisy: :daisy: :daisy: :daisy: :daisy: :daisy: :daisy: :daisy: :daisy: :daisy: :daisy: :daisy: :daisy: :daisy: :daisy: :daisy: :daisy: :daisy: :daisy: :daisy: :daisy: :daisy: :daisy: :daisy: :daisy: :daisy: :daisy: :daisy: :daisy: :daisy: :daisy: :daisy: :daisy: :flower: :flower: :flower: :flower: :jump1: :jump1: :jump1: :jump1: :jump1: :jump1: :jump1: :jump1: :jump1: :jump1: :jump1: :jump1: :jump1: :jump1: :jump1: :jump1: :jump1:
chroma Μάρτιος 8, 2005 #73 Μάρτιος 8, 2005 Makis στην επόμενη χιονόπτωση στήσου κάτω από το σπίτι να παραλάβεις το δώρο σου.
Panzos Μάρτιος 8, 2005 Author #74 Μάρτιος 8, 2005 Την επομενη φορα μαλλον θα ξηλωθει ολοκληρη η πολυκατοικια !:banging:
Makis Hourdakis Μάρτιος 8, 2005 #75 Μάρτιος 8, 2005 ’σε καλύτερα μη φάω τπτ άλλο στο κεφάλι αντί για το δώρο μου! Καμιά καμινάδα π.χ...
Chosen Μάρτιος 8, 2005 #76 Μάρτιος 8, 2005 Γαμώτο, πήγα να απαντήσω με ένα smiley, αλλά μου έβγαλε μήνυμα ο Λάμπης ότι δεν υπάρχουν άλλα...
manosone1416003187 Μάρτιος 9, 2005 #78 Μάρτιος 9, 2005 Αντε ρε παιδια να περιμενουμε το "next hit".Ελα και εχω ρεντα σημεραααα....!Panzos σε ποσες μερες ειναι το επομενο?????
Battosai Μάρτιος 9, 2005 #80 Μάρτιος 9, 2005 1) Το πιάτο της Nova του γείτονα 2) A a former heavyweight champion [ βλέπε Tyson ] 3) An elephant ran amock, and fell on my car [ βλέπε Link ]
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.