GoMaR Ιανουάριος 28, 2016 #101 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2016 @, αν δεν ειχα τον ομορφο παππου , θα εβαζα αντιστοιχο αβαταρ με το σαπιο μπροστα 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oxide Burnedbrain Ιανουάριος 28, 2016 #102 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2016 Wolves,εσένα χτυπησα τελικά,εγώ σε απογειωσα. Για άλλη μια φορά,συγνώμη! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kyr.. Ιανουάριος 28, 2016 #103 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2016 (edited) Πως δεν ενιωσα, με το καλημερα κιολας, αλλα νταξει ντζαντζαρισματακι αναιμακτο ηταν τελικα. Ευτυχως δεν ειχαμε τιποτα παρατραγουδα με τα collisionZ.... Στην αρχη, ετσι οπως εγινε, νομιζα οτι ηταν ο Vittas, μολις περασε ειδα οτι ηταν ο Κυριακος.... Αν δεν ταιριαζανε δε θα συμπεθεριαζανε αυτοι οι δυο @liakjim, δεν μπορουσες να κανεις και τιποτα. Με ειχε "απογειωσει" μια lotus και ουτε εβλεπα τι γινοταν απο τις σβουρες και κοπαναγα και με κοπαναγαν γενικως καλα για αυτο τον λογο με βγαζεις στον τακο? δεν σε ακουμπισα λιγο που σε στριμωξα αθελα μου...αμα φταιω να πλερωσω Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 28, 2016 από kyr.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatalara Ιανουάριος 28, 2016 #104 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2016 καλα για αυτο τον λογο με βγαζεις στον τακο? δεν σε ακουμπισα λιγο που σε στριμωξα αθελα μου...αμα φταιω να πλερωσω Παντως απο εμενα δεν φανηκε να χτυπησατε, υπηρχε διαφορα 20-30 ποντων. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolves Ιανουάριος 28, 2016 #105 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2016 @kyr.., μα δε σε εβγαλα στον τακο... τα log του σερβερ τα λενε. Μην ανησυχεις δεν εχω καποιο θεμα, πλακα κανω ως συνηθως... Tην επομενη φορα 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelios F. Φεβρουάριος 3, 2016 #106 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2016 Το race από την μεριά μου: 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts