kuza Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25, 2016 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25, 2016 παιδια θελω να φτιαξω μια ιστοσελιδα σαν και αυτην, δηλαδη να εχει 4-5 κατηγοριες με φωτο, στοιχεια, κτλ που μπορω να βρω μια τετοια πλατφορμα ετοιμη? ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Ιανουάριος 25, 2016 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2016 Εξαρτάται από το πόσο θέλεις και μπορείς να ασχοληθείς. Μία καλή πρόταση είναι το Wordpress με δικό σου hosting, αλλά μπορείς να δουλέψεις και με blogspot ή το Wix που έχουν έτοιμα περιβάλλοντα. Από κει και πέρα θέλεις κι ένα domain name και είσαι έτοιμος. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuza Ιανουάριος 25, 2016 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2016 το wix δεν το γνωριζα και ισως βρω και καλο που να μαρεσει.ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
marilena6 Φεβρουάριος 2, 2016 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2016 Για απλές σελίδες τύπου blog με αρχείο η καλύτερη επιλογή είναι το Wordpress, τσιμπάς και ένα έτοιμο template και ξεκινάς να το "χτίζεις". Και αν θες αργότερα να βάλεις και e-shop σαν το παράδειγμα της σελίδας, μπορείς να ενσωματώσεις το plugin Woocommerce. Link to comment Share on other sites More sharing options...
das Φεβρουάριος 2, 2016 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2016 Ψηφίζω κι εγώ WordPress ,έφτιαξα μόνος μου site ωραιότατο ,χωρίς να ξέρω απολύτως τίποτα πιο πριν. Απλά χρησιμοποίησα την web based, έκδοση έφαγα μερικά βράδια αλλά το έμαθα πλέον .Σαν αυτό που δείχνεις φτιάχνεις πάντως άνετα ακόμα και στην πετσοκομενη αλλά πανεύκολη web based εκδοχή . 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dim_mousatos Μάρτιος 1, 2016 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2016 Πλατφόρμα : Wordpress ( Δεν είναι καν διαπραγματεύσιμο ) Domain : Προσεκτική επιλογή και πιασάρικο όνομα ( keyword based δεν το συστήνω προτιμώ τα branded ) Hosting : Προτείνω Top Host πακέτο Economy για αρχή Templates : Αν δεν διαθέτεις χρήματα το mythemeshop έχει εξαιρετικά free templates , ένα από τα οποία χρησιμοποιώ και εγώ. Αν θέλεις να πας σε κάτι πληρωμένο τότε με κλειστά μάτια studiopress με το τρομερό genesis framework ή solostream. Plugins : Jetpack , Autoptimize , W3 Total Cache , Yoast SEO , Akismet , Contact Form 7 απαραίτητες για αρχή. Logo : Όπως και δήποτε θα χρειαστείς ένα επαγγελματικό και όμορφο λογότυπο. Fiverr.com με 5,5 δολάρια κάνουν παπάδες. Κόστος για όλα τα παραπάνω με δωρεάν template 50 ευρώ , και καλή αρχή. Αν θέλεις μπορώ να σου στείλω σε pm την δική μου ιστοσελίδα να δείς το αποτέλεσμα σε εικόνα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts