Jump to content

αργο boot...

Warlord

Recommended Posts

παιδες απο χτες το βραδυ οποτε μπουταρω το πισι στην οθονη με το λογοτυπο των winxp pro eng (SP1) που εχω με τη μπλε μπαρα που φορτωνει απο κατω ενω συνηθως εκανε 5-6 δευτερολεπτα μεχρι να μπει στο desktop , τωρα κανει 20-25...το μονο διαφορετικο που εκανα απο τη τελευταια φορα που θυμαμαι να βοοταρει normal ηταν να περασω τους 71.90 drivers για την vga μου κ μετα παλι τους 71.20 που ειχα καθως κ περασα το UT2004.τους εβγαλα, ετρεξα κ driver cleaner κ τους ξαναπερασα αλλα τπτ..οποτε δεν ειναι αυτοι...ετρεξα diskeeper, ετρεξα bootvis...ετρεξα chkdsk τπτ...εκανα system restore τπτ...

μηπως ξερετε τι θα μπορουσε να το καθυστερει??

πως μπορω να δω εκεινη την ωρα(την ωρα της boot screen) τι φορτωνει μηπως εντοπισω την αιτια που αργει..?

ευχαριστω

κατεβασε το bootvis

Ειναι ενα utility της Microsoft ,ανεπισημο το οποιο απεσθρα μαλιστα τωρα που κανει 2 δουλειες.

Αναλυει και σου παρουσιαζει τις καθυστερησεις στο boot

Kαι βρισκει μονο του τη βελτιση λυση βστε να bootarei το συστημα πιο γρηγορα

Αρχική απάντηση από JohnnyX [Σήμερα, στις 13:09]

κατεβασε το bootvis

Ειναι ενα utility της Microsoft ,ανεπισημο το οποιο απεσθρα μαλιστα τωρα που κανει 2 δουλειες.

Αναλυει και σου παρουσιαζει τις καθυστερησεις στο boot

Kαι βρισκει μονο του τη βελτιση λυση βστε να bootarei το συστημα πιο γρηγορα

Το έκανε αυτό:

Αρχική απάντηση από Warlord [Σήμερα, στις 00:53] ετρεξα diskeeper, ετρεξα bootvis...ετρεξα chkdsk τπτ...εκανα system restore τπτ...

Και εγώ παιδια το ιδιο πρόβλημα (γυρω στο 1.5min για να μπει!).Ο υπολογιστής δούλευε κανονικα και το προβλημα εμφανιστικε αφου τον ανοιξα να τακτοποιήσω λιγο τα καλωδια και το μονο καλώδιο που αλλαξα ηταν για το λαμπακι του σκληρου(που ήταν σε λαθος μεριά)...

Help, γιατί είναι πολύ σπαστικό να περιμένεις τόοοοσο πολυ μεχρι να ανοιξει ο υπολογιστης!!

Εχω τα drivers 66.93.

• 5 months later...

Είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα με εσένα πριν λίγες εβδομάδες.

Τελικά βρήκα τι έφταιγε. Ήταν η κάρτα ήχου μου όπου όταν έκανα εγκατάσταση στους drivers της στην επόμενη εκκίνηση μου έκανε μέχρι και 8 λεπτά. Λύση στο πρόβλημα δέν βρήκα.

Απλά επανέφερα τα Windows XP Χωρίς Service Pack.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.