Warlord Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7, 2005 παιδες απο χτες το βραδυ οποτε μπουταρω το πισι στην οθονη με το λογοτυπο των winxp pro eng (SP1) που εχω με τη μπλε μπαρα που φορτωνει απο κατω ενω συνηθως εκανε 5-6 δευτερολεπτα μεχρι να μπει στο desktop , τωρα κανει 20-25...το μονο διαφορετικο που εκανα απο τη τελευταια φορα που θυμαμαι να βοοταρει normal ηταν να περασω τους 71.90 drivers για την vga μου κ μετα παλι τους 71.20 που ειχα καθως κ περασα το UT2004.τους εβγαλα, ετρεξα κ driver cleaner κ τους ξαναπερασα αλλα τπτ..οποτε δεν ειναι αυτοι...ετρεξα diskeeper, ετρεξα bootvis...ετρεξα chkdsk τπτ...εκανα system restore τπτ...μηπως ξερετε τι θα μπορουσε να το καθυστερει??πως μπορω να δω εκεινη την ωρα(την ωρα της boot screen) τι φορτωνει μηπως εντοπισω την αιτια που αργει..?ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnnyX Μάρτιος 8, 2005 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2005 κατεβασε το bootvisΕιναι ενα utility της Microsoft ,ανεπισημο το οποιο απεσθρα μαλιστα τωρα που κανει 2 δουλειες.Αναλυει και σου παρουσιαζει τις καθυστερησεις στο bootKαι βρισκει μονο του τη βελτιση λυση βστε να bootarei το συστημα πιο γρηγορα Link to comment Share on other sites More sharing options...
yaputzis Μάρτιος 8, 2005 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2005 Αρχική απάντηση από JohnnyX [Σήμερα, στις 13:09] κατεβασε το bootvisΕιναι ενα utility της Microsoft ,ανεπισημο το οποιο απεσθρα μαλιστα τωρα που κανει 2 δουλειες.Αναλυει και σου παρουσιαζει τις καθυστερησεις στο bootKαι βρισκει μονο του τη βελτιση λυση βστε να bootarei το συστημα πιο γρηγορα Το έκανε αυτό:Αρχική απάντηση από Warlord [Σήμερα, στις 00:53] ετρεξα diskeeper, ετρεξα bootvis...ετρεξα chkdsk τπτ...εκανα system restore τπτ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Warlord Μάρτιος 8, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2005 τελικα παιδες λυθηκε το προβλημα οταν ξαναπερασα τους chipset drivers τοu mobo.ευχαριστω για τις απαντησεις σας Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reaper Μάρτιος 12, 2005 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 12, 2005 Και εγώ παιδια το ιδιο πρόβλημα (γυρω στο 1.5min για να μπει!).Ο υπολογιστής δούλευε κανονικα και το προβλημα εμφανιστικε αφου τον ανοιξα να τακτοποιήσω λιγο τα καλωδια και το μονο καλώδιο που αλλαξα ηταν για το λαμπακι του σκληρου(που ήταν σε λαθος μεριά)...Help, γιατί είναι πολύ σπαστικό να περιμένεις τόοοοσο πολυ μεχρι να ανοιξει ο υπολογιστης!! Εχω τα drivers 66.93. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Byte Killer Αύγουστος 25, 2005 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2005 Είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα με εσένα πριν λίγες εβδομάδες.Τελικά βρήκα τι έφταιγε. Ήταν η κάρτα ήχου μου όπου όταν έκανα εγκατάσταση στους drivers της στην επόμενη εκκίνηση μου έκανε μέχρι και 8 λεπτά. Λύση στο πρόβλημα δέν βρήκα.Απλά επανέφερα τα Windows XP Χωρίς Service Pack. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.