Jump to content

Ερωτηση για dfi και μνημες.........

biker

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Παιδιά σκέφτομαι να πάρω τον AMD ATHLON 64 3500+ 939 με την DFI LANPARTY UT NF4

Ultra-D ,μνήμες 2χ OCZ ULTRA HIGH PERFORMANCE DDR 512MB PC3200 CL2.5 PREMIER SERIES και κάρτα ASUS EAX600XT RADEON X600XT 128MB TVOUT DVI RETAIL με τροφοδοτικό FORTRON 550W..........

Με ενδιαφέρει η αγορά να γίνει από ένα μαγαζί (e-shop) για να το πάρω έτοιμο , μπορεί στο μέλλον να υποστεί ελαφρό o/c, δεν πολυπαίζω παιχνίδια, θα ασχολούμαι πιο πολύ με εικόνα ,βίντεο, νετ και ήχο.

Γενικά πιστεύω οτι η amd είναι καλύτερη προς το παρόν σε σχέση απόδοσης/τιμής γι΄αυτό και πάω προς τα εκεί....(ε...με πείσατε κι εσείς τόσο καιρό που παρακολουθώ το forum).

Θέλω να σας ρωτήσω αν οι μνήμες είναι οκ γι αυτη τη μητρικη για o/c και default και αν η καρτουλα ειναι οκ για 3d και animation , θα αντέξει λιγο στον χρονο: (οπως καταλαβατε δεν ειμαι πολυ σχετικος , αλλα θα το ψαξω...)

Ευχαριστώ εκ των προτέρων και όποια πρόταση δεκτή.......!

Ναι έχει το E-Shop Dfi αλλά δεν ξέρω κατά πόσο και πότε θα μπορέσει να προμηθεύσει σε κάποιον πελάτη...μπορεί απλά να διαφημίζει την πραμάτια της... :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.