zissismaroudas Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18, 2016 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18, 2016 γεια σας παιδια μπορει να μου εξηγησει κανεις πως μπορουμε να συνδεσουμε τo plex με την smart tv .
artyom Ιανουάριος 22, 2016 #2 Ιανουάριος 22, 2016 Μεσω dlna. Προσωπικα καπου τα ειχα βρει σκουρα και εβαλα serviio.
zissismaroudas Ιανουάριος 23, 2016 Author #3 Ιανουάριος 23, 2016 εχω κατεβασει την εφαρμογη στην τηλεοραση αλλα δεν μπορω να συνδεθω με τον διακομιστη ξερει πως το κανουμε
liakos3 Ιανουάριος 23, 2016 #4 Ιανουάριος 23, 2016 Βάλε το serviio πολύ καλό και γρήγορο και απλό.. Και εγώ είχα πρόβλημα με τα περισσότερα μέχρι που κατέληξα σε αυτό και όλα καλά.. 2
avpap Φεβρουάριος 4, 2016 #5 Φεβρουάριος 4, 2016 Τρεχεις plex server στο δικτυο σου και παρολαυτα δεν το βρισκει η τηλεοραση; δωσε στατικη ip στο pc που τρεχει τον σερβερ και δοκιμασε να δεις αν μπορεις να πεις χειροκινητα στην τηλεοραση σε ποια iρ να βρισκει τον σερβερ. Αν αποτυχει και αυτο δοκιμασε να μπεις με το myplex account σου, αφου εχεις βεβαιωθει οτι ο σερβερ ειναι "ανοιχτος" προς τα εξω (πορτα 32400 συνηθως, αν και δουλευει και με upnp νομιζω). Αφου η τηλεοραση σου υποστηριζει plex (αληθεια, ποια ειναι θα απολαυσεις πολυ καλυτερο περιβαλλον απο εναν απλο dlna server.
zissismaroudas Μάρτιος 6, 2016 Author #6 Μάρτιος 6, 2016 παιδια γεια σας στην τηλεοραση τρεχω το plex για το συνδεσω με τον pc και μου ζηταει να βαλω εναν κωδικο αυτον τον κωδικο που τον βαζουμε στο plex. Αν ειναι δυνατον να μου το εξηγησεται βημα βημα
YDinopoulos Μάρτιος 7, 2016 #7 Μάρτιος 7, 2016 Αν σου ζηταει username/password, τοτε ειναι για λογαριασμο Plex που δημιουργεις στο plex.tv
Recommended Posts