kontinos Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18, 2016 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18, 2016 Αναζητω tablet 8 ή περισσοτερων ιντσων, για τα εξης (σε σειρα προτεραιοτητας): 1. Αναγνωση και ελαφρα τροποποιηση λογιστικων φυλλων (τυπου excel), που θα συγχρονιζω με τον η/υ μου(windows10).2. Δυνατοτητα χρησης ως σημειωματαριο με καποιο "στυλο" (γινεται κι αλλιως?).3. Δυνατοτητα επεκτασης μνημης.4. Αναγνωση βιβλιων.5. Browsing χαλαρο.6. Ισως καμια ταινια (πολυ σπανια).7. ??? Προσανατολιζομουν σε καποια λυση με windows, αλλα η ποικιλια φαινεται αρκετα περιορισμενη σε σχεση με τις android επιλογες, και καπως πιο ακριβη.Ο προβληματισμος μου αφορα στο σημειο 1, κατα ποσο θα ειναι συμβατα τα αρχεια και πανω απολα ασφαλη. Τελος με ενδιαφερει μια λυση χαμηλου κοστους, για να ελεγξω αν οντως με βολευει, μιας και ειναι η πρωτη φορα που θα χρησιμοποιησω φορητη συσκευη τετοιου τυπου (ακομα και στο κινητο δεν εχω touchscreen), ωστε αν δεν με ικανοποιει να κρατησω το tablet για τα σημεια 2-6 και να παω σε καποιο laptop. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts