pasjohn Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18, 2016 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18, 2016 (edited) Καλησπέρα! Φίλος θέλει να αγοράσει το κινητό του τίτλου σε όσο το δυνατόν χαμηλότερη τιμή. Δεν γνωρίζουμε όμως ένα αξιόπιστο κατάστημα. Θέλουμε να αποφύγουμε αγορά κινητού-μαιμού. Τα περισσότερα eshop-καταστήματα μας είναι άγνωστα. Όπιος γνωρίζει περί αυτού ας πει τη γνώμη του. Ευχαριστώ! Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 18, 2016 από pasjohn Link to comment Share on other sites More sharing options...
tragikos Ιανουάριος 18, 2016 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2016 https://www.skroutz.gr/s/5065567/LG-G3-32GB.html Καταστήματα με πολλές και καλές αξιολογήσεις νομίζω θεωρούνται αξιόπιστα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakinor Ιανουάριος 18, 2016 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2016 kaizer εχω αγορασει πολλες φορες κανενα θεμα 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Ιανουάριος 18, 2016 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2016 (edited) Kaizerstore. 2 φορες αγορασα εγω και αλλες 2 ενας φιλος. Καμμια μαϊμου ή πιθήκι δεν ειδαμε Επισης το δικο μου το ειχα παρει απο το Kaizershop. 2.5 χρονια το εχω... Απλα ειναι πολωνικο (φυσικα με ελληνικα και all the sh1t μεσα) Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 18, 2016 από tommybertsen 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Ιανουάριος 18, 2016 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2016 Και εγω απο καιζερ 2-3 κινητα ολα κομπλε... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pasjohn Ιανουάριος 18, 2016 Author #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2016 (edited) Thanks για τις απαντήσεις. Μιλάμε για το Kaizerstore έτσι? Γιατί υπάρχει και το Kaizershop. Μην μπλέξουμε τις μπύρες Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 18, 2016 από pasjohn Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Ιανουάριος 18, 2016 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2016 Και τα 2 ειναι μια χαρα. Και απο τα 2 εχω παρει εγω προσωπικα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts