BanOr Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17, 2016 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17, 2016 Καλησπέρα παίδες. Έχω ένα πρόβλημα με το πισι του αδελφού. . Πριν περίπου ένα μήνα το μονταρα και έπαιζε κομπλέ. Εδώ και 2 μέρες κάνει random restart. Ακόμα και με μοναδικό πρόγραμμα να τρέχει να είναι Firefox. Φοράει παράθυρα 10. Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα για να τσεκάρω θερμοκρασίες; έχω αφήσει το "σπορ" εδω και χρόνια ...Τον έβαλα ξαπλα τώρα και δουλευει, να έχει "ξεκουμπωσει" κατι;Το σύστημα είναι:• Intel i5 4460• Asrock H97 anniversary •Crucial 8GB DDR 1600•Gigabyte GTX 750ti•techsolo 650w Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Ιανουάριος 17, 2016 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2016 Μου μυριζει τροφοδοτικο... δοκιμασε με αλλο τροφοδοτικο για αρχη. Τεκσολο οπως βλεπω φοραν channel well. Δεν ειναι τοσο ασχημα. Αλλα μπορει να τα εφτυσε. Για θερμοκρασιες core temp , hwmonitor κλπ Link to comment Share on other sites More sharing options...
BanOr Ιανουάριος 17, 2016 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2016 Όλα τα κομμάτια είναι καινούργια :/Και μια ερώτηση .. τι είναι το channel well? Tnx Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Ιανουάριος 17, 2016 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2016 Ο κατασκευαστης του τροφοδοτικου. Τεκσολο η μαρκα, κατασκευαστης Channel well. Σχετικα ποιοτικο. Παντως το οτι ειναι καινουριο δε σημαινει οτι δε μπορει να εχει καποιο προβλημα εξ'αρχης Αρα αν δοκιμασεις με αλλο τροφοδοτικο και δε κανει τα ιδια, στελνεις το τροφοδοτικο για rma ! Δε ξερω τι αλλο να σκεφτω. Ισως να ειναι θεμα software μετα ή καποιο Malware. Scan με το Malwarebytes Antimalware για να δεις αν ειναι ολα κομπλε για αρχη Link to comment Share on other sites More sharing options...
pasjohn Ιανουάριος 17, 2016 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2016 Channel well ξε Channel well είναι τροφοδοτικό φθηνιάρικο. Ανέβασε μια φωτό από το HW Monitor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BanOr Ιανουάριος 17, 2016 Author #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2016 Τώρα θα μείνει ξαπλωμένος που παίζει κομπλέ. Θερμοκρασίες είναι χαμηλά και μου αφαίρεσα 3 threats με το malware. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts