Jump to content

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε (edited)

Καλησπέρα λαμπι ...Καταρχάς καλη χρονιά και χρόνια πολλά σε όλους ...Λοιπον θα ήθελα να μου προτείνετε ενα build κουτι-τροφοδοτικο-επεξεργαστη-μητρική-ραμ-(cooler αναλόγως)-και εναν σκληρο hdd μέχρι 750.. το μηχάνημα αυτο προορίζεται κυρίως για gaming..

ειχα σκεφτεί για αυτό :

ι5 6600k

msi z170 tomahawk ή την asus z170 pro gaming

8gb ddr4 2666mhz

212 evo

western digital 1tb caviar blue

κουτι(δεν είχα αποφασίσει) αλλα μετα είδα οτι με ενα 30+ μπορώ να παω στον ι7 6700(non- k) ..Οπότε τα φώτα σας :p

Έγινε επεξεργασία από AsuS

Μέχρι 750 τι? Ευρώ? Αυτά που έχεις βάλει κοστίζουν πολύ πιο κάτω αν υπολογίσω και το κουτί γύρω στα 100. Είσαι λοιπόν στα 650. Με τον 6700 ναι πας στα 750. Δεν βλέπω ssd καθόλου. Έχεις ήδη?

(edited)

Ναι αυτο ξέχασα να πω οτι με αυτο το μηχάνημα που σκεφτόμουν πήγαινα κατω απο 750 αλλα έβαλα ενα μαξ μπατζετ για να προτείνετε τπτ καλύτερο...σσδ έχω ..ααα στο ποστ μου το αρχικο ξέχασα να πω το τροφοδοτικο se630 της thermaltake

Απλα δεν ξέρω αν ειναι καλύτερο να παω με 30+ στον ι7 6700 (κι αν θα μου χρειαστεί κιόλας) παρα στον ι5 6600κ 

Επίσης ξέχασα οτι δεν ξέρω να κανω oc (οχι ομως οτι δν θα ασχοληθώ) αλλα για αρχή αν παρω το σύστημα δεν θα κανω καθόλου oc

(edited)

Το μηχάνημα θα παίξει σίγουρα bf4,farcry4,blacks ops 2 ,crysis 3, call of duty advanced warfare , cs go , planetside2, (star wars μπορεί) και γενικά οτι βγαίνει καλό εγω θελω να το παίζω.. ενταξει το ξερω οτι μετα απο καποιο σημείο πχ 2018 που θα βγαίνουν κατι games δεν ξερω ουτε κι γω (bf5, farcry 5,6 κτλπ) δεν θα μπορω να μαξαρω το παιχνιδι  θα ρίξω αναγκαστικα καμιά ρύθμιση .. 

• Like 1
(edited)

Για gaming και ο 6500 σου αρκεί. Άρα δεν χρειάζεται κάτι παραπάνω. Αλλά αν σε παίρνει τότε δεν υπάρχει πρόβλημμ. Από τροφοδοτικό καλά είσαι. 

Δεν θα πήγαινα σε μητρική MSI αλλά σε Gigabyte ή Asrock.

1. http://www.skroutz.gr/s/7356999/Gigabyte-Z170X-UD3.html

2. http://www.skroutz.gr/s/7357059/Asrock-Z170-Extreme4.html

3. http://www.skroutz.gr/s/7383439/Gigabyte-Z170X-Gaming-3.html

Με σειρά προτίμησης. Η MSI έχει και pci θύρες. Αν τις χρειάζεσαι τότε οκ.

Έγινε επεξεργασία από pasjohn
(edited)

εγω σκέφτηκα και ι7 6700 γιατι  είδα σε games που είχε 30%+ λιγότερο usage απο τον i5 6600k (clocked 4.6ghz πράγμα που δεν πρόκειται να τον φτάσω) και λεω δίνω 30+ ευρω για ι7 6700 και θα μου κρατήσει λιγο παραπάνω αντι για να κανω κάποτε στο μαλλον αλλαγή και να δωσω πόσο θα κανουν κι γω δεν ξερω οι νέες πλατφόρμες ..οχι βέβαια με τον ι7 6700 δεν θα χρειαστεί αλλαγή κάποτε αλλα καταλάβατε τι θέλω να πω , οτι θα μου κρατήσει παραπάνω απο τον ι5

edit: για gigabyte δεν ξέρω , αλλα για asrock έχω ακούσει οτι χαλάνε με τον καιρό δεν ξέρω...

ήμουν ανάμεσα σε msi και asus οπου της εμπιστεύομαι περισσότερο ...Αλήθεια γιατι όμως λες οτι δεν θα πήγαινες σε Msi?

Οι MSI είναι πιο ευαίσθητες και όχι οι asrock. H Asrock βγάζει αρκετά σταθερές μητρικές σε επίπεδο oc. Έχω παραδείγματα γνωστών που μπορούσαν να κάνουν το oc που επιθυμούσαν. Τώρα αν δεν ασχοληθείς με oc δεν νομίζω να έχεις θέμα. MSI έχω αλλά δεν ασχολούμαι με oc. 

(edited)

i7 6700

z170(asrock)

1x8gb ddr4 2666mhz η 2x8gb αν βγαινουν τα λεφτα

omg 360 ο non k...385 ειχα παρει τον δικο μου(6700k)!

Έγινε επεξεργασία από AKISSS
  • Like 1

Για αρχη ετσι σκεφτομουν να παω σε 1 8ραμ στα 2666 και αργοτερα να επαιρνα αλλη μια...αρα καλυτερα να παω στον ι7 6700 παρα στον 6600κ?? Καλα τελικα σε μητρικη θα παω σε z170 pro gaming της asus

• 2 weeks later...

Καλησπέρα!!!

Έχω μία ερώτηση. Χθες έκανα αναβάθμιση σε skylake.. Πήρα μία msi z170a krait και μου παρουσιάζει το εξης πρόβλημα.

Σύνδεσα kraken pro στο front audio panel και όσο και αν ανέβασα την ένταση του mic μου δεν ακουγόμουν. Δοκίμασα το rear audio panel και δούλευε κομπλε χωρίς κανένα πρόβλημα.

Υ.Γ: Είδα audio cable του κουτιού μου και φαίνετε να είναι coble.

Υ.Γ2: Συγνώμη αν έκανα post σε "άσχετο" thread!