Jump to content

Νεος Intelας γινεται AMDας και θελει την βοηθεια σας!!

Overclocker

Recommended Posts

Λοιπον βαρεθηκα το συστημα μου (εχει τερματισει στα 3,9 και δεν θελει να παει παραπανω!!!) και ειπα να παω σε A64...

Τωρα επειδη δεν εχω ασχοληθει πολυ με το θεμα AMD θελω την βοηθεια των AMD overclockers...

1)Τι μητρικη να παρω???

Δεν με ενδιαφερει το SLI γιατι ειμαι ΑΤΙ Lover...

Θελω μια μητρικη σταθερη αλλα ταυτοχρονα να εχει πολλες ρυθμισεις για Overclocking

Εχω μνημη με BH-5 που θα κρατησω αρα θελω να ειναι ΑΠΟΛΥΤΑ συμβατο το μομπο με αυτες

Γερνω προς την DFI Ultra D Τι λετε??Πιστευω οτι το nForce ειναι καλυτερο chipset για Α64 σωστα?

2)Επεξεργαστη?

Ειμαι αναμεσα σε 3200+ και 3500+ παντα 939...

Το μονο διαφορετικο ποθ εχοθν ειναι 200Mhz???

Ποιος κλοκαρει καλυτερα?

Κατι που πρεπει να προσεξω στο stepping?

Λιγο off topic

Εχω υδροψυξη με μπλοκ του 11 τι πρεπει να κανω για να μπει στον Α64??

Εχω και μπλοκ για την 9700Pro και θα παρω μαλλον Χ800 το μπλοκ κανει??Νομιζω πως ναι αλλα δεν ειμαι συγουρος...

Παιδια δωστε τα φωτα σας να γινω AMDας.....

Εννοειται πως το νεο συστημα θελω να ειναι καλυτερο απο το παλιο P4 3.9!!!!!!!!

Αρχική απάντηση από overclocker

Λιγο off topic

Εχω υδροψυξη με μπλοκ του 11 τι πρεπει να κανω για να μπει στον Α64??

Εχω και μπλοκ για την 9700Pro και θα παρω μαλλον Χ800 το μπλοκ κανει??Νομιζω πως ναι αλλα δεν ειμαι συγουρος...

Ναι κανει. Το ειχα καποτε...

Καλύτερο board από το DFI για ΒΗ δε νομίζω οτι υφίσταται σε 939, δεδομένου οτι δίνει και τις σχετικές ρυθμίσεις και τα 4v out of the box.

Για stepping δεν έχω ιδέα, έχω απογοητευτεί τόσο με τις μπανάνες που κυκλοφορούν και ας ήταν το stepping πολλά υποσχόμενο που στη θέση σου αν δε καίγεσαι θα περίμενα για Ε0.

Το μπλοκ της 9800 μπαίνει στην Χ800. Το μπλοκ του Α64 θέλει ένα πλέξι καπάκι, επικοινώνησε με τον 11 για τα περαιτέρω.

o 3500+ φαίνεται ότι σηκώνει λίγα περισότερα MHz στο overclocking από τον 3200+ και έχει και 11 multiplier (ενώ ο 3200 έχει 10) που ισως σου χρειαστεί αν έχεις αργές μνήμες (μπορείς όμως να κάνεις δουλειά και με memory dividers)

για μποαρντ πηγαινε για -ντι εφ αι ουλτρα ντι- αν δε σε ενδιαφερει το εσ ελ αι. οσο για τους επεξεργαστες ειναι ρισκο οτι και να παρεις γιατι το οβερκλοκινγκ διαφερει απο επεξεργαστη σε επεξεργαστη. περισσοτερα <<κακα>> εχουν ακουστει για τους τελευταιους 3200 παντως. παντως αν δε βιαζεσαι, το νεο στεπινγκ των ει μι ντι και τα καινουργια μποαρντς της ατι ειναι προ των πυλων οπως λεγεται.

απλα θα εχει υποστηριξη για σσ3 κομαντς(οχι τοσο σημαντικο για γκειμερς)και απο οτι λεγεται θα κανει σπουδαιο οβερκλοκ ον εαρ. οσο για το πως θα το ξεχωρισεις θα το καταλαβεις οταν ερθει η ωρα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.