SlotKiller Μάρτιος 10, 2005 #21 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2005 Αρχική απάντηση από ΓΙΩΡΓΟΣΚι ομως μετα απο 10 λεπτα περιπου full load εχει 36 βαθμους.Αρχική απάντηση από ΓΙΩΡΓΟΣΕβαλα προχειρα και εναν zalman πανω στην ψυκτρα και μου κατεβασε τη θερμοκρασια 9 βαθμους . ισως να μην το εγραψε σωστα.... και το 36 να ειναι με την zalman πανω.... εγω περιμενω το screenshot που ζητησα..... γιατι εχω και εγω εναν μπαρτονακο (βεβαια στα 2550 με 1,75) και εχω πανω απο 50....EDIT: Μολις παρατηρησα οτι εχεις και ΑΝ7.... το οποιο μετραει απο την διοδο του cpu θερμοκρασια.......... αν το an7 σου γραφει full load 27....... μαλλον ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΤΗΝ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΟΥ CPU.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
a4dtm Μάρτιος 10, 2005 Author #22 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2005 Το abit μου λεει στο bios 42 βαθμους το aerogate ομως με το θερμοζευγος πανω στον πατο της ψυκτρας διπλα στον πυρηνα μου γραφει 36 και ειναι χωρις την zalman για αυτα που γραφω ειμαι απολυτος Υ.Γ : Αν μπορεσω να βρω και μια ψhφιακη μηχανη θα βαλω και screenshot Link to comment Share on other sites More sharing options...
haris1984 Μάρτιος 10, 2005 #23 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2005 για τρεξε καμια ωριτσα prime και πες μας....τρεξε λιγο prime και πες μας...αααβγαλε τα πισω τα φανακια του κουτιου να δουμε για ποση ωρα θα στον κρατησει στους 36...και η xp-120 αν βαλεις στο παραθυρο εναν ανεμιστηρα να τη χτυπαει ισως να μην χρειαζεται ανεμιστηρα για να δουλεψει σε στοκ...ειπαμε μαν...καλη η ψυκτρα...αλλα ας μην γινομαστε υπερβολικοι..Αρχική απάντηση από ΓΙΩΡΓΟΣΥ.Γ : Αν μπορεσω να βρω και μια ψhφιακη μηχανη θα βαλω και screenshot δεν χρειαζεται....με ενα πριντ σκριν θα ειμαστε ικανοποιημενοι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlotKiller Μάρτιος 10, 2005 #24 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2005 Αρχική απάντηση από ΓΙΩΡΓΟΣ Το abit μου λεει στο bios 42 βαθμους το aerogate ομως με το θερμοζευγος πανω στον πατο της ψυκτρας διπλα στον πυρηνα μου γραφει 36 και ειναι χωρις την zalman για αυτα που γραφω ειμαι απολυτος ασε το aerogate... εμεις σε ρωταμε τι σου δινει το board, οχι τι θερμοκρασια εχει η ψυχτρα... αν εχεις 42 idle χωρις κανενα φαν πανω εισαι πααααρα πολυ καλα, το ξερω καλα το board αυτο και οταν ακουσα για το τραγικο 36 -9 με ζαλμαν απλα εβαλα τα γελια....... ριξε μας ενα printscreen με snm και speedfan PLEASE..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
a4dtm Μάρτιος 10, 2005 Author #25 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2005 Δε νομιζω να υπαρχει τουλαχιστον μεσα στο λαμπη ατομο που να μην εχει εστω και ενα ανεμιστηρα στο πισω μερος του tower φιλε haris.Δε νομιζω να εχω κατι υπερβολικο.Δυο ανεμηστηρες στο πισω μερος του tower εχω που βγαζουν αερα απο το κουτι, δεν εχω καμια τουρμπινα στο παραθυρο να τον φυσαει. print screen στο bios δεν νομιζω οτι μπορω να κανω ουτε και στο aerogate μπορω να κανω print screen τωρα αν ξερεις κανα τροπο να κανω στο aerogate print screen τοτε αλλαζει Link to comment Share on other sites More sharing options...
a4dtm Μάρτιος 10, 2005 Author #26 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2005 Αρχική απάντηση από SlotKiller [Σήμερα, στις 18:10] ασε το aerogate... εμεις σε ρωταμε τι σου δινει το board, οχι τι θερμοκρασια εχει η ψυχτρα... αν εχεις 42 idle χωρις κανενα φαν πανω εισαι πααααρα πολυ καλα, το ξερω καλα το board αυτο και οταν ακουσα για το τραγικο 36 -9 με ζαλμαν απλα εβαλα τα γελια....... ριξε μας ενα printscreen με snm και speedfan PLEASE..... Με τον 8αρι zalman το bios μου εδειχνε 34 βαθμους.Θα κοιταξω να βαλω screenshot απο speed fan Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaynd Μάρτιος 10, 2005 #27 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2005 Η θερμοκρασία του aerogate δείχνει κατά προσέγγιση τη θερμοκρασία του επεξεργαστή σου. Η τιμή της θερμοκρασίας που σου δίνει η μητρική από τον εσωτερικό αισθητήρα του επεξεργαστή πιστεύω ότι είναι ποιο έγκυρη.Εκτός αυτού όμως το αποτέλεσμα πράγματι είναι πολύ καλό.Από το μολεξ του τροφοδοτικού μπορείς να πάρεις τρεις τάσεις ανάλογα από τα καλώδια με τα οποία θα τροφοδοτήσεις τον ανεμιστήρα σου.Τάση (+/-)12V (κίτρινο μαύρο)7V (κίτρινο κόκκινο)5V (κόκκινο μαύρο) Link to comment Share on other sites More sharing options...
a4dtm Μάρτιος 10, 2005 Author #28 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2005 Στειλτε μου ενα link με το speed fan γιατι αυτο που εχω μου δειχνει μονο 2 θερμοκρασιες:OT: Link to comment Share on other sites More sharing options...
a4dtm Μάρτιος 10, 2005 Author #29 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2005 Αυτο μου γραφει το speedfan Link to comment Share on other sites More sharing options...
gel Μάρτιος 11, 2005 #30 Κοινοποίηση Μάρτιος 11, 2005 Παιδιά, τόσο χαμηλές θερμοκρασίες μόνο ο σένσορας του system μπορεί να έχει! Μήπως για το system temp λέτε;Πώς είναι δυνατόν να έχετε 34-36 βαθμούς σε full load όταν η cpu ψύχεται με τον αέρα του κουτιού ο οποίος είναι εκεί γύρω στους 30-34;Το πιθανότερο είναι να υπάρχει κάποια απόκλιση στις ενδείξεις του αισθητήρα σε κάποιες motherboards... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlotKiller Μάρτιος 11, 2005 #31 Κοινοποίηση Μάρτιος 11, 2005 Το Temp1 που εχει στην φωτο ειναι το System Temp, αρα ειναι λογικο να εχει γυρω στους 36 η cpu... απορρω ομως με την θερμοκρασια κουτιου γυρω στους 20! ποσο εχει το δωματιο σου δλδ? 14-15? Link to comment Share on other sites More sharing options...
a4dtm Μάρτιος 12, 2005 Author #32 Κοινοποίηση Μάρτιος 12, 2005 Οχι το δωματιο αποκλειεται να εχει 14 βαθμους απλα εχω αρκετα καλο ρευμα αερα μεσα στο κουτι και η tower 112 κανει πολυ καλη δουλεια απο οτι φαινεται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlotKiller Μάρτιος 12, 2005 #33 Κοινοποίηση Μάρτιος 12, 2005 οσο καλη και να ειναι η ροη που εχει, αποκλειεται να εχεις πανω απο 17-18 στο δωματιο γιατι σκεψου οτι ο σενσορας αυτος ειναι πανω στη μητρικη και ζεστενεται... συνηθως ειναι κοντα στις μνημες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlienHack Μάρτιος 18, 2005 #34 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2005 Οι καλυτερες ψυκτρες που κυκλοφορουν αυτην την στιγμη εχουν c/w 0.20 με ανεμηστηρες πανω στιε 3.000+ στροφες . Το C/W 0.20 σημαινει οτι για εναν CPU που βγαζει 100W σε full load η θερμοκρασια του θα ειναι 20 C πανω απτην θερμοκρασια δωματιου. αν το C/w ειναι ας πουμε 0.30 τοτε η θερμοκρασια του σε φουλ load θα ειναι + 30 C πανω απο την θερμοκρασια περιβαλοντος. Αυτα για full load και 100w ζεστης. ΑΝ κανεις OC P4 τοτε εισαι στανταρ πανω απο 125 W.. αρα ακομα μεγαλυτερο C/W . Επισης σε idle ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ πρακτικα να πεσεις κατω απο την θερμοκρασια δωματιου καθοτι το μεσο που αποβαλεις την θερμοτητα ειναι ο αερας και αρα συμφονα με την εξισωση της θερμοδυναμικης το χαμηλοτερο που μπορεις να ριξεις τον επεξεργαστη ειναι η θερμοκρασια δωματιου, αυτο στην θεορια βεβαια γιατι στην πραξη λογο απολειων θερμοτητας-ενεργειας ( αλαγη μεσου στα φιινς της ψυκτρας, επαφη ψυκτρας με το CPU κτλ κτλ..) εισαι στην καλυτερη των περιπτωσεων 2-3 βαθμους πανω απο την θερμοκρασια περιβαλοντος-δωματιου. Αρα αυτα που μας λες δεν στεκουν, μαλλον ο σενσορας δεν περνει εντελος σωστο σημα ή δεν το δειχνει καλα. Εκτος αν οντως εχεις 16 βαθμους στο δωματιο.. :happy2:Ειδικα χωρις ανεμιστηρα που λες.. ΜΕ τιποτα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlotKiller Μάρτιος 18, 2005 #35 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2005 Σωστος ο AlienHack!!οπως ειπα και πριν, το An7 παιρνει θερμοκρασια απο την διοδο της cpu.....για παραδειγμα σας λεω οτι ο winchester μου λεει 26-7 idle ενω η ψυχτρα ειναι 36.......τα συμπερασματα δικα σας.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
a4dtm Μάρτιος 19, 2005 Author #36 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2005 Στεκουν δε στεκουν φιλε alien εγω αυτη τη στιγμη με εναν 9αρη silent cat το bios μου λεει 34 και το αερογατε 28. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.