abarth Μάρτιος 8, 2005 #161 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2005 ειναι πιστευω τουλαχιστον υποκριτικο να μιλαει κανεις για το πως ειναι ο στρατος ειτε αν εχει παει πριν απο 4-5 χρονια (οποτε και αλλαξαν πολλα πραγματα) ειτε καθολου ...ακομα απο κει και περα οι προσωπικες εμπειριες του καθενος εχουν αξια αλλα μικρη γιατι παντα υπαρχουν εντελως αντιθετες και απο τη μια και απο την αλλη μεριατελος, η γενικη αποψη καποιου για το αν πρεπει να υπαρχει στρατος οπως ειναι σημερα (υποχρεωτικος) η οχι και για το αν οι ΕΠΟΠ ειναι σοβαροι, αν επρεπε να ειναι ετσι, αν οι αξιωματικοι ειναι σοβαροι κλπ κλπ θα επρεπε να εκφερεται μετα απο πολυ ωριμη σκεψη και μετα απο αναλογη πειρα στη ζωη την ιδια .... αποψη φυσικα μπορει να εχει καθενας... αλλα για να γινεται εστω αποδεκτη ως τετοια πρεπει να συνοδευεται απο επιχειρηματα αλλα και απο την 'αξια' του φεροντος ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
feanorian82 Μάρτιος 8, 2005 #162 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2005 Η Κυπρος είναι ζήτημα εθνικης μας *******ς. Αν δεν είχαμε την στρατο-δικτατορία να αυνανίζεται ίσως να μην είχε περάσει στους Τουρκους.Δε με πείθεις ρε abarth. Όποιος καυλώνει με τα στρατά ας πάει. Οποιος έχει κάτι καλύτερο (έστω και υποκειμενικά) ας μην πάει. So simple... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Μάρτιος 8, 2005 #163 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2005 Αρχική απάντηση από Snips [Σήμερα, στις 20:50] Εσύ είσαι για κλάματα αγοράκι....απο ότι φαίνεται .... και το μυαλό σου....Τι λες να με πειράζει περισσότερο ρε;;;το αν θα καθαρίσω πατάτες ή αν πεθάνει η μάνα μου επειδή δεν έιχε λεφτά να κάνει μια εγχείρηση.....; Έχεις λεφτά;...γιατρεύεσαι....δεν έχεις; ...ψόφας...’ρε θέλετε να λέγεστε και μοντέρνοι... ρε παλικαρε μπας και εχει κανα προβλημα ορασης ή μηπως δυσλεξιας?αποτι βλεπω ουτε καταλαβαινεις αυτα που γραφονται αλλα ουτε καν να απαντησεις σωστα μπορεις...τι στο καλο γυρευεις μεσα στο φορουμ.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Μάρτιος 8, 2005 #164 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2005 ΡΕ faneorian χάπια παίρνεις;;; Κοίτα ρε αγόρι μου τι λέω στο πρώτο πρώτο post μου... και μετά γράψε ότι θες... . "Δεν μιλάμε για τίποτα άλλο παρά για μια μικρογραφία της κοινωνίας μας. Ασπρό και μαύρο δεν υπάρχει ." Σκατά έξω σκατά και μέσα...έτσι πανε αυτά είναι αλληλένδετα όπως και τόσοι άλλοι θεσμό στην κοινωνία που ζούμε. Και ΠΟΤΕ δεν είπα ότι αν πας στρατό λύνονται τα προβλήματα σου (μην λέτε ότι σας κατέβει). Πόσο πιο απλά να στο πώ δηλαδή;;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Μάρτιος 8, 2005 #165 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2005 Αρχική απάντηση από feanorian82 Η Κυπρος είναι ζήτημα εθνικης μας *******ς. Αν δεν είχαμε την στρατο-δικτατορία να αυνανίζεται ίσως να μην είχε περάσει στους Τουρκους. Toσα ξερεις τοσα λες.Παρε να δεις κανενα τοκιμαντερ απο αυτα που εχουν μεσα ατομα οπως ο Κισιγκερ,ακου τι λενε,κ μετα ελα πες μας αμα ηταν ή οχι ολα στημενα ή οι αποφασεις που ειχαν ηδη παρει οι μεγαλοι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Μάρτιος 8, 2005 #166 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2005 Αρχική απάντηση από Κοπρίτης ρε μεγαλε μπας και εχει κανα προβλημα ορασης ή μηπως δυσλεξιας? αποτι βλεπω ουτε καταλαβαινεις αυτα που γραφονται αλλα ουτε καν να απαντησεις σωστα μπορεις... τι στο καλο γυρευεις μεσα στο φορουμ :T: Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Μάρτιος 8, 2005 #167 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2005 Αρχική απάντηση από Samael Toσα ξερεις τοσα λες.Παρε να δεις κανενα τοκιμαντερ απο αυτα που εχουν μεσα ατομα οπως ο Κισιγκερ,ακου τι λενε,κ μετα ελα πες μας αμα ηταν ή οχι ολα στημενα ή οι αποφασεις που ειχαν ηδη παρει οι μεγαλοι... ναι γιατί το documanteur (ψςς) που βλέπεις είναι αμερόληπτο. είναι σα να μου λες ότι τα βιβλία της ιστορίας του γυμνασίου-λυκείου είναι αμερόληπτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Μάρτιος 8, 2005 #168 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2005 "τι στο καλο γυρευεις μεσα στο φορουμ...."Σπάω πλάκα με "σωστούς" πολίτες με άποψη σαν και του λόγου σου.Φτάνει ..εδώ.Ειλικρινά δεν αξίζει.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
feanorian82 Μάρτιος 8, 2005 #169 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2005 Αρχική απάντηση από Snips Σπάω πλάκα με "σωστούς" πολίτες με άποψη σαν και του λόγου σου. Αυτό σε ποιον πάει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Μάρτιος 8, 2005 #170 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2005 Αρχική απάντηση από sotiris ναι γιατί το documanteur (ψςς) που βλέπεις είναι αμερόληπτο. είναι σα να μου λες ότι τα βιβλία της ιστορίας του γυμνασίου-λυκείου είναι αμερόληπτα. Δεν εχει καμια μα καμια σημασια ποιος κ γιατι εκανε το τοκιμαντερ.Απο τη στηγμη που παρουσιαζει αποχαρακτηρισμενα εγγραφα(ηταν απορρητα καποτε για να καταλαβεις) κ τον Κισιγκερ.Αμα στα λεει ο ιδιος ο πρωτεργατης στη μαπα τι αλλο θες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Μάρτιος 8, 2005 #171 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2005 μην τον κάνεις quote plz γιατί αναγκάζομαι να τον διαβάζω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Μάρτιος 8, 2005 #172 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2005 Αρχική απάντηση από Samael Δεν εχει καμια μα καμια σημασια ποιος κ γιατι εκανε το τοκιμαντερ.Απο τη στηγμη που παρουσιαζει αποχαρακτηρισμενα εγγραφα(ηταν απορρητα καποτε για να καταλαβεις) κ τον Κισιγκερ.Αμα στα λεει ο ιδιος ο πρωτεργατης στη μαπα τι αλλο θες? τα πραγματικά απόρρητα έγγραφα καταστρέφονται προφανώς όπως καταλαβαίνεις.το τι λέει ο πρωτεργάτης εξαρτάται από τα εκάστοτε συμφέροντά του (ειδικά αν μιλάμε για τον kissinger).γενικά δεν ασχολούμαι με αμερικανική πολιτική, την έχω γραμμένη, οπότε δεν μπορώ να κρίνω αυτά που λες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Μάρτιος 8, 2005 #173 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2005 Αρχική απάντηση από Snips [Σήμερα, στις 21:59] Σπάω πλάκα με "σωστούς" πολίτες με άποψη σαν και του λόγου σου. snips εγω τουλαχιστον καταλαβαινω αυτα που διαβαζωκαι το σημαντικοτερο ...και οι αλλοι καταλαβαινουν τις απαντησεις μου....αντε γεια...παω παρω μια δοση τζαμπιοληγκ:hi: Link to comment Share on other sites More sharing options...
PGM Μάρτιος 8, 2005 #174 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2005 Μαγκες οχι προσωπικες επιθεσεις για να μην κλειδωθει το θρετ............ Υ.Γ Κοπριτη την καλυτερη δουλεια θα κανεις ....πολυ καλη ματσαρα ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgeks78 Μάρτιος 8, 2005 #175 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2005 ΠΩΠΩ ποντικομαχιες..... (πλακα κανουμε) Link to comment Share on other sites More sharing options...
feanorian82 Μάρτιος 9, 2005 #176 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2005 Εκεί ειναι το θεμα σταματας... Δεν καταλαβαινω γιατι εχω την υποχρεωση να παω. Εχω υποχρεωση να παω το πρωι στη σχολη μου για να παρω το πτυχιο μου και να μαθω κατι. Εχω υποχρεωση να βρω μια δουλεια για να θρεψω εμενα και την οικογενεια μου. Δεν εχω ομως υποχρεωση απεναντι στους εθνικιστες που εχουν κανει το στρατο παραδοση και δεν καταλαβαινουν οτι ισως να μη χρειαζονται τοσοι ξυσαρχιδιδες φανταροι αλλα λίγοι και καλοί, πραγματικά χρησιμοι και σε σωστες θεσεις! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Μάρτιος 9, 2005 Author #177 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2005 Αρχική απάντηση από feanorian82 Εκεί ειναι το θεμα σταματας... Δεν καταλαβαινω γιατι εχω την υποχρεωση να παω. Εχω υποχρεωση να παω το πρωι στη σχολη μου για να παρω το πτυχιο μου και να μαθω κατι. Εχω υποχρεωση να βρω μια δουλεια για να θρεψω εμενα και την οικογενεια μου. Δεν εχω ομως υποχρεωση απεναντι στους εθνικιστες που εχουν κανει το στρατο παραδοση και δεν καταλαβαινουν οτι ισως να μη χρειαζονται τοσοι ξυσαρχιδιδες φανταροι αλλα λίγοι και καλοί, πραγματικά χρησιμοι και σε σωστες θεσεις! εχεις υποχρεωση απεναντι στο κρατος το οποιο μεγαλωσες και σου παρειχε τις δυνατοτητες να εξελιχθεις σε ενα σωστο και χρησιμο ατομο. Chris2004 κατι αλλο που ξεχασα, πριν κατι μηνες ειχες εξαγριωθει με τους αλβανους και υποστηριζες μεθοδευσεις οπως ξυλο , απελασεις επιθεσεις κλπ. Τωρα μας λες οτι δεν θες να πας στρατο ομως οι αλβανοι βαζουν στο τραπεζι θεμα τσαμουριων στην ελλαδα με πιθανες βλεψεις (εστω και γελοιες) εναντιον της ελλαδος.Βλεπεις καποια ασυμβατοτητα μεταξυ αυτων των 2 σιατυπωσεων σου ή κανω λαθος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Μάρτιος 9, 2005 #178 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2005 Αρχική απάντηση από ea6gka εχεις υποχρεωση απεναντι στο κρατος το οποιο μεγαλωσες και σου παρειχε τις δυνατοτητες να εξελιχθεις σε ενα σωστο και χρησιμο ατομο. LOL Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Μάρτιος 9, 2005 Author #179 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2005 κοιτα dj αν θες να ανοιξουμε κουβεντα για το αν το κρατος στο οποιο ζουμε ειναι μπουρδελο ή οχι ας την ανοιξουμε αλλου. Γεγονος ειναι οτι αυτη ειναι η χωρα στην οποια ζουμε ειτε μας αρεσει ειτε οχι ειναι το "σπιτι" σου και μας. Εξαλου οι ιδιοι οι ελληνες ειναι που της μεταχειριζονται σαν κατακτητες οποτε γιατι γελας? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Μάρτιος 9, 2005 #180 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2005 Γελάω γιατί πριν 10 post έλεγες ότι το 90% του κράτους δε δουλεύει.. και τώρα μου λες να τους έχω κι υποχρέωση.. Το ότι είναι σπίτι μου και πατρίδα μου το ξέρω κι είμαι περήφανος γιαυτό. ΔΕΝ είμαι περήφανος για το κράτος, αλλά για την ΠΑΤΡΙΔΑ, μέγιστη η διαφορά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.