georgeks78 Μάρτιος 8, 2005 #141 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2005 Chris σε αυτο διαφωνω, για τους ελευθερους επαγγελματιες ο στρατος ειναι ενα πρωτης ταξεως μεσο για conne για μετεπειτα συνεργασιες. Μην ξεχναμε οτι στο στρατο δεν ειμαστε εμεις εναντιον ολων των υπολοιπων στρατευμενων, αλλα οτι και οι υπολοιποι σκεφτονται σαν εμας. εκει θα γνωρισεις απο πολιτικους μεχρι βοσκους. το πως θα χρησιμοποιησεις αυτες τις γνωρημιες ειναι στο χερι σου. ΑΜα μπεις με τη λογικη του ωχ αμαν δε κανεις τιποτα, αμα πεις οκ ειναι αναγκαστικο ας παρω οτι μπορω περισσοτερο θα βγεις κερδισμενος. Εγω στη μοναδα γνωρισα 3 απο τους σημερινους μου συνεργατες καθως και 2 γιους βουλευτων, και δεν ειχα βυσμα εμεινα στη μοναδα Ξανθη- Κομοτηνη 17 μηνες και ειμαι αθηναιος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Μάρτιος 8, 2005 #142 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2005 Kατα κανονα,οταν εχεις μια ειδικοτητα ή εστω δεξιοτητα(χτιστης πχ) ο στρατος σε χρησιμοποιει αναλλογα.Οποτε αν εισαι κομπιουτερας πχ κ εισαι σωστος κ οχι κανενα τσουτσεκι,το γραφειο το εχεις σχεδον σιγουρα.Εκτως κ αν στο φαν τα βισματα που εμαθαν πως να κανουν pwr on κ λενε οτι ξερουν απο pc....Διστυχως τα βυσματα ειναι παντου,μεσα κ εξω απο το στρατο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Μάρτιος 8, 2005 #143 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2005 Αρχική απάντηση από feanorian82 Απλά πιστευω οτι θα είχε νόημα η ειδίκευση μέσα σε αυτό. Συγχρονα οπλικά συστήματα π.χ. ή κρυπτογραφία. Κάτι που να ξέρεις πως να αξιοποιήσεις! Κάτι που να είσαι καλός σε αυτό! Και στο ντου να είσαι χρήσιμος! Όχι μάγειρας! Εγω ειχα ενα κωλοχαρτο ως ηλεκτρονικος. Πηρα πρωτη ειδικοτητα τεχνιτης ασυρματων και πηγα 3 μηνες σεττηλ στον πυργο οπου ειδα αρκετα καλα μηχανηματα και πηρα και ενα πτυχιο. Γιατι να με στειλουν μαγειρα? Ξερεις ποσα παλικαρια εχουν παει σε σχολη σεφ και μετα πανε στρατο? Τωρα με τα ιεκ κιολλας? Ασε που δεν ειναι και τοσο ασχημο να μαθεις να μαγειρευεις, εντυπωσιαζεις και τις γυναικες Link to comment Share on other sites More sharing options...
feanorian82 Μάρτιος 8, 2005 #144 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2005 Μπορεί και να ξεχάσεις να μαγειρεύεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Μάρτιος 8, 2005 #145 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2005 αντε για να σπασει η μονοτονια... http://lelombrik.free.fr/LoMBriK/Ascenseur/ΛΟΛΛ Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex_000 Μάρτιος 8, 2005 #146 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2005 Το αρχικό thread ήταν ότι ο στρατος δεν θα μειωθεί σε 6 μήνες. Η αποψή μου είναι ότι δεν υπάρχει λόγος να πάει κάποιος ένα χρόνο να λιώνει αλλά είναι απαραίτητο να παει 6 μήνες να μάθει τα βασικά, να πιάσει και ένα όπλο να πάρει μια ειδικότητα και τέλος. Το νόημα του να πάς παραπάνω δεν το βλέπω. Θα γίνεις πιο άντρας? Μη χ**** τωρα.Στο κατω κάτω όποιος θέλει παραπάνω πάει και γίνεται Δόκιμος -σε παρακαλάνε-. Ακόμα παραπάνω ? Γινεσαι και μόνιμος και καλή τυχη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpresv Μάρτιος 8, 2005 #147 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2005 Αρχική απάντηση από Samael [Σήμερα, στις 16:45] Για να μη σου #@$# το σπιτι οι Τουρκοι αμα κανουν ντου. αυτή η καραμέλα με τους Τούρκους έχει γίνει κουραστική... ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕ, οι τούρκοι σας μαράνανε... νομίζεις ότι αν ξυπνήσει μία μέρα στραβά ο τούρκος αρχιστράτηγος θα διατάξει επίθεση? Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex_000 Μάρτιος 8, 2005 #148 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2005 Αρχική απάντηση από stamatas απο οτι βλεπω οσοι εχουν παει στρατο εχουν ολοι την ιδια αποψη περι στρατου. Σε αυτό διαφωνώ. Από τους απειρους φίλους που έχω που έχουνε πάει στρατο όλο διαφορετικές απόψεις ακούω. Για κάποιους ήταν το highlight της ζωής τους και το μόνο θέμα που θα έχουν να μιλάνε μέχρι να πεθάνουν -εντάξει εκτός στοιχήματος πάντα -. Αλλοι μισούσαν μέχρι και το τελευταίο λεπτό και δέν εχουν αποκομήσει ούτε μία θετική εμπειρία. Αλλοι ήταν αεροπορία , αλλοι δόκιμοι , αλλοι πεζικό και αλλοι ειδικές δυνάμεις. Καμία σχέση τι λένε όλοι αυτοι περι στρατού. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τζώρτζης Μάρτιος 8, 2005 #149 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2005 όσο σκέφτομαι το φανταριλίκι,δε λέω καλό θα μου κάνει αλλά είναι και χαμένος χρόνος πάνω από 6 μήνες θητεία,και το πόσο πίσω θα με ρίξει στην επαγγελματική μου αποκατάσταση τρελαίνομαι!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Μάρτιος 8, 2005 #150 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2005 Αρχική απάντηση από alex_000Για κάποιους ήταν το highlight της ζωής τους και το μόνο θέμα που θα έχουν να μιλάνε μέχρι να πεθάνουν -εντάξει εκτός στοιχήματος πάντα -. ...get a life..... Αρχική απάντηση από Τζώρτζης όσο σκέφτομαι το φανταριλίκι,δε λέω καλό θα μου κάνει γιατί; αν νομίζεις ότι θα σου κάνει καλό, μάλλον ξέρεις ποιο είναι αυτό και πως να το κάνεις μόνος σου.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τζώρτζης Μάρτιος 8, 2005 #151 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2005 Αρχική απάντηση από spc [Σήμερα, στις 18:59] γιατί;αν νομίζεις ότι θα σου κάνει καλό, μάλλον ξέρεις ποιο είναι αυτό και πως να το κάνεις μόνος σου.... ναι δε λέω...αλλά κάποιο πράγματα τα μαθαίνεις με το δύσκολο τρόπο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Μάρτιος 8, 2005 #152 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2005 Αρχική απάντηση από Samael Για να μη σου #@$# το σπιτι οι Τουρκοι αμα κανουν ντου. Μήπως να φοβόμαστε και τους Πέρσες μην έρθουν με τις χατζάρες και τα άλογα; Έλα βρε αγόρι μου, άνοιξε ένα βιβλίο να δεις τι έχει να πάθει ένα κράτος-μέλος του ΝΑΤΟ αν επιτεθεί σε άλλο κράτος-μέλος του ΝΑΤΟ και μετά έλα να μας μάθεις γεωπολιτική ιστορία. Δες πως τα φέρνει η ζωή, η ίδια άγνοια για την οποία κατηγορούσες τα "αμερικανάκια" πριν από κάτι μήνες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Μάρτιος 8, 2005 #153 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2005 Αρχική απάντηση από Τζώρτζης ναι δε λέω...αλλά κάποιο πράγματα τα μαθαίνεις με το δύσκολο τρόπο... ο καθένας με τα βίτσια του :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Μάρτιος 8, 2005 #154 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2005 Αρχική απάντηση από Snips Γεια σου ρε ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ. Χαραμίζεσαι ρε φίλε στην κοινωνία μας. Εσύ είσαι φτιαγμένος για ανώτερα πράγματα....... βέβαια ο γιατρός δεν μπορεί να καθαρίζει σκατά αλλά μπορεί να παίρνει τα φακελάκια και επίσης μπορεί να κλέινει ραντεβού να σε δεί μετά από ένα μήνα έεεε????.......Και ο κομπιουτεράς τι είναι ρε φίλε μπροστά στον οικοδόμο και στον εργάτη και στον φούρναρη και στον βοσκό που κάνουν και αυτοί μια άλλη δουλειά;;; ΘΕΟΣ???Σε ποια κοινωνία ζείτε ρε γαμώτο; είσαι για κλάματα. τα φακελάκια σε πείραξαν. να δω που θα πας όταν θα χεις πρόβλημα υγείας. σου προτείνω μπουγάτσα, κάνει καλό στην πίεση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Μάρτιος 8, 2005 #155 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2005 Εσύ είσαι για κλάματα αγοράκι....απο ότι φαίνεται .... και το μυαλό σου....Τι λες να με πειράζει περισσότερο ρε;;;το αν θα καθαρίσω πατάτες ή αν πεθάνει η μάνα μου επειδή δεν έιχε λεφτά να κάνει μια εγχείρηση.....; Έχεις λεφτά;...γιατρεύεσαι....δεν έχεις; ...ψόφας...’ρε θέλετε να λέγεστε και μοντέρνοι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Μάρτιος 8, 2005 #156 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2005 Αρχική απάντηση από Snips [Σήμερα, στις 00:02] Ε τώρα τι να πώ...και ποιος αποτελεί την χώρα αγόρι μου; ΤΑ ντουβάρια και τα γήπεδα;;;; Μονίμως βγάζετε την ουρά σας από έξω λες και εσεις δεν έχετε ευθύνη για τίποτα........"Ο άλλος φτάει" πάντα Αρχική απάντηση από Snips Εσύ είσαι για κλάματα αγοράκι....απο ότι φαίνεται .... και το μυαλό σου.... Τι λες να με πειράζει περισσότερο ρε;;;το αν θα καθαρίσω πατάτες ή αν πεθάνει η μάνα μου επειδή δεν έιχε λεφτά να κάνει μια εγχείρηση.....; Έχεις λεφτά;...γιατρεύεσαι....δεν έχεις; ...ψόφας...’ρε θέλετε να λέγεστε και μοντέρνοι... εκτός του ότι δεν καταλαβαίνεις αυτό που σου λένε, το αλλάζεις κατα πως νομίζεις, και συν τοις άλλοις λες και π@παριές από πάνω, για να στηρίξεις την άσχετη μ@λακία που λες κάθε φορά. Μιλάς στο 2ο πληθυντικό για τους άλλους, στους οποίους εσύ ΔΕΝ ανήκεις φυσικά, γιατί είσαι something special. οκ λοιπόν zuperman, αν εσύ δεν καταλαβαίνεις τι λες ας πήγαινες στο νηπιαγωγείο πρώτα. μιλάμε για ένα συγκεκριμένο θέμα, λέμε κάποιες απόψεις και εσύ λες γενικώς ότι ναναι. συνέχισε και θα προστεθείς στην ignore list μου. ps: δουλεύεις στο στρατό? πολύ λογικό θα μου φαινόταν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
feanorian82 Μάρτιος 8, 2005 #157 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2005 Ναι ρε φίλε... Τι σχέση έχει η κατάσταση στο σύστημα υγείας με το στρατό;Τι σχεση έχει το αν θα καθαρίσεις πατάτες με το αν θα πεθάνει η μάνα σου; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Μάρτιος 8, 2005 #158 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2005 Τόσο μυαλό έχεις τόσο καταλαβαίνεις.....τι θέλω και απαντάω σε φυτά!Αυτό με την ignore list τι είναι πάλι; Μην στεναχορηθώ;;; Εσύ προστέθηκες ήδη...άντε γεια ......αρκετά ασχολήθηκα...Αν καταλαβαίνεις από τα λεγόμενα μου ότι βγάζω την ουρά μου απο έξω τι να πώ.....YOU HAVE BEEN ERASED.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Μάρτιος 8, 2005 #159 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2005 Αρχική απάντηση από dpresv αυτή η καραμέλα με τους Τούρκους έχει γίνει κουραστική... ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕ, οι τούρκοι σας μαράνανε... νομίζεις ότι αν ξυπνήσει μία μέρα στραβά ο τούρκος αρχιστράτηγος θα διατάξει επίθεση? Αρχική απάντηση από Chosen Μήπως να φοβόμαστε και τους Πέρσες μην έρθουν με τις χατζάρες και τα άλογα; Έλα βρε αγόρι μου, άνοιξε ένα βιβλίο να δεις τι έχει να πάθει ένα κράτος-μέλος του ΝΑΤΟ αν επιτεθεί σε άλλο κράτος-μέλος του ΝΑΤΟ και μετά έλα να μας μάθεις γεωπολιτική ιστορία. Δες πως τα φέρνει η ζωή, η ίδια άγνοια για την οποία κατηγορούσες τα "αμερικανάκια" πριν από κάτι μήνες... Πρεπει να θυμισω παλι γεγονοτα οπως η Κυπρος κ τα Ημια?Οι "φιλοι" μας κ κατα τα αλλα φιλειρηνικοι Τουρκοι δε θα σταματισουν μπροστα στο ΝΑΤΟ αμα ειναι για το συμφερον τους γιατι απλα κ το ΝΑΤΟ θα τους πατρωναρει οπως εκαναν Αγγλοι-Αμερικανοι στη Κυπρο.Οταν μπλεκουν τα συμφεροντα κ τα λεφτα εχει αποδειχτει οτι δεν υσχιουν ουτε συμφωνιες ουτε συμμαχιες...Προσφατο παραδειγμα το Ιρακ. Κ να στο πω ακομα ποιο απλα,δε μπορω να ειμαι ησυχος οτι οι απεναντι στρατηγοι(γιατι αυτοι κανουν κουμαντο προφανως) θα καθοντε ησυχα στα αυγα τους για παντα.Ο απλος τουρκος δε λεω οτι εχει κατι μαζι μου,ουτε κ γω μαζι του.Αλλα οι "παιχτες" εχουν να κερδισουν κ ισως καποια στιγμη ρισκαρουν....Τα περι αγνοιας μου ειναι απλα ακυρα,κ δε λεω οτι εχω σπουσει διεθνη διπλωματια αλλα 5 βασικα πραματακια(οπως το παιχνιδι που μας παιζουν οι αμερικανοι για να πουλαν τα οπλακια τους) τα καταλαβαινω. Αν εσυ μπορεις να εισαι 100% σιγουρος οτι ολα θα παν καλα,κοιμησου ησυχος Link to comment Share on other sites More sharing options...
feanorian82 Μάρτιος 8, 2005 #160 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2005 Αρχική απάντηση από Snips Τόσο μυαλό έχεις τόσο καταλαβαίνεις.....τι θέλω και απαντάω σε φυτά!Αυτό με την ignore list τι είναι πάλι; Μην στεναχορηθώ;;; Εσύ προστέθηκες ήδη...άντε γεια ......αρκετά ασχολήθηκα...Αν καταλαβαίνεις από τα λεγόμενα μου ότι βγάζω την ουρά μου απο έξω τι να πώ.....YOU HAVE BEEN ERASED.... Είσαι λάθος φίλε μου... Δεν απαντας με επιχειρήματα παρα μόνο με υστερίες του στυλ "Η ελλάδα είναι σκατα" λες και αν πάμε φαντάροι θα λυθεί το πρόβλημα με τον ΟΤΕ!!! [καμενος] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.